• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Çocukların babalarını kendi ailesiyle başbaşa bıraktım, geldim
Başka seçenek kalmadı idare ede ede 18 bitti yeter dedim , 1senedir kafam rahat etti ,nefes aldığımı hisettim
Senın için en ıyısı buysa ıyı yapmişsın canım. Bazen kendımıze veremedıgımız degerı fazlasıyla baskalarına verıyoruz.

Çocukların babalarını kendi ailesiyle başbaşa bıraktım, geldim
Başka seçenek kalmadı idare ede ede 18 bitti yeter dedim , 1senedir kafam rahat etti ,nefes aldığımı hisettim
Bende esimin ailesiyle gorusmuyorum onların tercıhlerı hayatımdakı herseyı yargılıyorlardı. Cok musade etmısım. Megersem. Ama artık hayatımda kimse merkez degıl. Farkettım ama gec oldu biraz. Bedel ödedıkten sonra. Anladım herseyı

Merhaba canlar geç de olsa hayırlı ,huzurlu cumalar 🥰
Okula gittim, anneciğimi ziyaret ettim.
Sabah evden çıkarken cüzdan kumbaramı da her ihtimale karşı götürmüştüm
Kuyumcuya gidip 2315 tl ye 5 gr sarı minnoş aldım .Allah bereket versin 🙂
Eki Görüntüle 2696475
Ayyy masallah,en sevdigim renk😍😍😍
Arada cikarip bakiyorum demissiniz ya,valla cok zevkli arada bakmak😍
Annem derdi ki tavuklarin yumurtalarini duzenli alin,birikmeye baslayinca aska geliyormus,ureme icgudusu filan kulucka oluyormus:D
O tavuklar gibi az da olsa o gramlari kurcalamak hesaplamak cok guzel:)

Ayyy masallah,en sevdigim renk😍😍😍
Arada cikarip bakiyorum demissiniz ya,valla cok zevkli arada bakmak😍
Annem derdi ki tavuklarin yumurtalarini duzenli alin,birikmeye baslayinca aska geliyormus,ureme icgudusu filan kulucka oluyormus:KK70:
O tavuklar gibi az da olsa o gramlari kurcalamak hesaplamak cok guzel:)
Güzel bir benzetme canım 😍😘🥰

Bizim oğlanın babası da dedi ki çocuğa kumbara hesabı aç her ay belli bir para koyalım,örneğin 100 er TL..TL değil de döviz ya da altın cinsinden çocuk hesabı açmak mümkün mü acaba

Yagmur yagdıgı ıcın cekmıyor. Melıhayı merak ediyorum
Benim yıllar önce kaldığım bir ev vardı her yağmur yağdığında çanak dönerdi ve hep çanak antenci çağırmak zorunda kalıyordum.Bulundugum o şehirde memur böyle böyle somuruluyordu kimi getirsem aynısı..sonraki evlerde hiç öyle bir sıkıntı olmadı,bir kez çanağı taktırdım taşınırken,5.5 yıl mesela hic oynamadı yerinden..Duzgun takmadilar çanağı yani canim..

Benim yıllar önce kaldığım bir ev vardı her yağmur yağdığında çanak dönerdi ve hep çanak antenci çağırmak zorunda kalıyordum.Bulundugum o şehirde memur böyle böyle somuruluyordu kimi getirsem aynısı..sonraki evlerde hiç öyle bir sıkıntı olmadı,bir kez çanağı taktırdım taşınırken,5.5 yıl mesela hic oynamadı yerinden..Duzgun takmadilar çanağı yani canim..
Evet maalesef öyle bızım de öyle bır sorun var

Bizim oğlanın babası da dedi ki çocuğa kumbara hesabı aç her ay belli bir para koyalım,örneğin 100 er TL..TL değil de döviz ya da altın cinsinden çocuk hesabı açmak mümkün mü acaba
Velı imzasıyla acıldıgını bılıyorum. Yanliş bır bilgi paylaşımı olmasın genede

16011356728575100874170105548574.jpg

Tanıdığım bir hacı amca ve hacı teyzeyi ziyarete gittim birşeyler götürdüm
Onlar da bahçelerinden 1 kova erik ve neredeyse 1 o kadar üzüm verdiler Allah razı olsun ,keselerine bereket
Anneme de gönderdiler ablama da verdik
kendime bu kadar ayırdım gerisini benim komşulara dağıttım.

Son düzenleme:
Back