- 6 Ağustos 2010
- 39.467
- 70.074
- 798
Çocukların babalarını kendi ailesiyle başbaşa bıraktım, geldimOkadar kotumu evlılıgın![]()
Başka seçenek kalmadı idare ede ede 18 bitti yeter dedim , 1senedir kafam rahat etti ,nefes aldığımı hisettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukların babalarını kendi ailesiyle başbaşa bıraktım, geldimOkadar kotumu evlılıgın![]()
Senın için en ıyısı buysa ıyı yapmişsın canım. Bazen kendımıze veremedıgımız degerı fazlasıyla baskalarına verıyoruz.Çocukların babalarını kendi ailesiyle başbaşa bıraktım, geldim
Başka seçenek kalmadı idare ede ede 18 bitti yeter dedim , 1senedir kafam rahat etti ,nefes aldığımı hisettim
Maalesef öyle canımSenın için en ıyısı buysa ıyı yapmişsın canım. Bazen kendımıze veremedıgımız degerı fazlasıyla baskalarına verıyoruz.
Bende esimin ailesiyle gorusmuyorum onların tercıhlerı hayatımdakı herseyı yargılıyorlardı. Cok musade etmısım. Megersem. Ama artık hayatımda kimse merkez degıl. Farkettım ama gec oldu biraz. Bedel ödedıkten sonra. Anladım herseyıÇocukların babalarını kendi ailesiyle başbaşa bıraktım, geldim
Ayyy masallah,en sevdigim renkMerhaba canlar geç de olsa hayırlı ,huzurlu cumalar
Okula gittim, anneciğimi ziyaret ettim.
Sabah evden çıkarken cüzdan kumbaramı da her ihtimale karşı götürmüştüm
Kuyumcuya gidip 2315 tl ye 5 gr sarı minnoş aldım .Allah bereket versin
Eki Görüntüle 2696475
Güzel bir benzetme canımAyyy masallah,en sevdigim renk
Arada cikarip bakiyorum demissiniz ya,valla cok zevkli arada bakmak
Annem derdi ki tavuklarin yumurtalarini duzenli alin,birikmeye baslayinca aska geliyormus,ureme icgudusu filan kulucka oluyormus
O tavuklar gibi az da olsa o gramlari kurcalamak hesaplamak cok guzel:)
Ahhah,40 kgluk iki cuval ardiyede olmazsa canim rahat etmez can torunun buyukannesiBu garip 7 kilo nohutu, 10 kg patatesi bir arada gormedi...![]()
Bir de kuru filan hesaplamak nasil guzel degil mi:)Güzel bir benzetme canım![]()
Super,bereketini gorun insallahBüyük oğlan parayı getirmiş
Cüzdan kumbarama 415 tl yi koydum Allah bereket versin
Benim yıllar önce kaldığım bir ev vardı her yağmur yağdığında çanak dönerdi ve hep çanak antenci çağırmak zorunda kalıyordum.Bulundugum o şehirde memur böyle böyle somuruluyordu kimi getirsem aynısı..sonraki evlerde hiç öyle bir sıkıntı olmadı,bir kez çanağı taktırdım taşınırken,5.5 yıl mesela hic oynamadı yerinden..Duzgun takmadilar çanağı yani canim..Yagmur yagdıgı ıcın cekmıyor. Melıhayı merak ediyorum
Evet maalesef öyle bızım de öyle bır sorun varBenim yıllar önce kaldığım bir ev vardı her yağmur yağdığında çanak dönerdi ve hep çanak antenci çağırmak zorunda kalıyordum.Bulundugum o şehirde memur böyle böyle somuruluyordu kimi getirsem aynısı..sonraki evlerde hiç öyle bir sıkıntı olmadı,bir kez çanağı taktırdım taşınırken,5.5 yıl mesela hic oynamadı yerinden..Duzgun takmadilar çanağı yani canim..
Velı imzasıyla acıldıgını bılıyorum. Yanliş bır bilgi paylaşımı olmasın genedeBizim oğlanın babası da dedi ki çocuğa kumbara hesabı aç her ay belli bir para koyalım,örneğin 100 er TL..TL değil de döviz ya da altın cinsinden çocuk hesabı açmak mümkün mü acaba