Tsklr hosbulduk umarim birazda olsun birikimler yapariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsklr hosbulduk umarim birazda olsun birikimler yapariz
Hoşgeldin canım bol bereketli birikimlerin olsunTsklr hosbulduk umarim birazda olsun birikimler yapariz
Ev içinde kıracı buldum anlaitık. Eşimin babası sagolsun tas koydu yoluma aıle vazgectı biran ondan baska kimse tehtıt edemexEsyaları sattım.
Allah kolaylık versin canımEv içinde kıracı buldum anlaitık. Eşimin babası sagolsun tas koydu yoluma aıle vazgectı biran ondan baska kimse tehtıt edemex
Para. Oglum gıttı karısı parasını yıyor dıyor herkessAllah kolaylık versin canım
Kayınpederin ne derdi var ?
Onun oğlu gittiyse bir tarafta da gencecik bir kadının hayalleri yarım kaldı, daha babasını tanıma fırsatı olmamış bir bebek ortada kaldıPara. Oglum gıttı karısı parasını yıyor dıyor herkess
Hiç farkında degıller. Kırıp dökmekten baskaOnun oğlu gittiyse bir tarafta da gencecik bir kadının hayalleri yarım kaldı, daha babasını tanıma fırsatı olmamış bir bebek ortada kaldı
O genç anne bundan böyle hem anne hem baba olarak hayata o miniği hazırlama gibi misyonu üstlenmek zorunda kaldı
Acaba bunların öneminin ve acısının ne kadar farkında?
Allah yar ve yardımcın olsun canımHiç farkında degıller. Kırıp dökmekten baska
Elhamdülillah ben dogru olayım egrı yolunu bulur.. Uzuldugum konu. Torunlarını bıle gormeye gelmedıler. Mesaj attım gene yok. Esıöe gonderdıgım cıceklerı çöpe atmişlar. Ya rabbıminsanı buladarmı para goz eder bıde şehıt aılesı olacak.Allah yar ve yardımcın olsun canım
Sıkma canını inandığın yolda yürümeye bak derim
Hayırlı olsun canım harikaIyi geceler kizlar. Bugun 480 den 1 gr altin aldim. Esim.is yerinde 5 lik ve 10 lullari biriktirmis bama surpriz yapti. Cok sevindim hemen 1 gr aldik. Nasip olursa 3000 tl bir yerden para gelecek. Uzerine maastan da katip 10 gr ajda model.bilezik istiyorum. Bakalim nasip. Herkese bol bereketli birikimler
Tesekkurler hepimiz cok cok alalim insaallahHayırlı olsun canım harika
Ellerine sağlık canımGünaydınlar
Şuraya sabah mesai öncesi 1 tepsi el açması patatesli börek yapmış marifetli bir kadın bırakıyorum
Varyemez cok çok çok teşekkür ediyorum, sayende ilki başardım
Muhteşem olmuş