Hayırlı olsun , kazasız belasız günlerde huzurla kullan canımEvet bızımde normal de ertelendı. Ama bugün aradılar. Wolksvagen polo alıyorum canım kendıme
Allah razı olsun canım inşallah rabbım hepızın gonlunden gecenı versınHayırlı olsun , kazasız belasız günlerde huzurla kullan canım
Cok gelmiş ya yada bana gore öyle benım 60 anca gelır.Cep telefonu faturam 127 tl hemen ödedim
Evde internet yok hepsi içindeCok gelmiş ya yada bana gore öyle benım 60 anca gelır.
Ozaman iyi can..Evde internet yok hepsi içinde
hayırlı geceler canIyi geceler canlar
merhaba arkadaşlar
insan isterse ve de yeterli geliri olursa paranın miktarına bakmaksızın 3- 5 demeden biriktirmeyi kendine adet haline getirirse güzel birikimler yapmamak için hiçbir neden yok ....
birikim yapmanın bazı püf noktaları ve de gerekliliği
-sahip olduğumuz gelirin mutlaka belli bir kısmını her ay düzenli olarak ( en az % 30 nu )bir kenara ayırmak
- evde bazı tasarruf tedbirleri uygulamalı
- indirimleri takip etmek
-kısa - orta- uzun vadeli hedefler belirlemeli ( kısa vade 6 ay ve daha aşağı zaman dilimlerini , orta vade 1 yıldan 3 yıla kadar zaman dilimlerini , uzun vade 4 - 5 yıldan daha uzun zaman dilimlerini kapsamalı )
- her ne kadar birikim yapmak günümüz şartlarında zor olsa da arada kendimizi yapmaya çalıştığımız birikim konusunda motive etmeliyiz.
(birikim yapmanın faydalarını aklımıza getirmeliyiz)
- birikim yapmanın en güzel yanı başkasına muhtaç olmadan hayatı sürdürebilmektir ,bundan daha güzeli olabilir mi zaten
- çocukların eğitimlerini sorunsuz tamamlatabilmek onlara lazım olan parayı onlara temin edebilmek için birikim yapmak gereklidir.( şüphesiz ki en güzel ve de önemli yatırım insana yapılan yatırımdır ...)
- şunu unutmamak lazım ki doğru yerde ve de zamanda yapılan yatırım yapmak çok önemli
-her işte olduğu gibi birikim -yatırım konusunda da imkansız diye bir şey yoktur inanmak başarmanın yarısıdır..
2020 YILI BİRİKİM HEDEFLERİMİZ
1 @Salty
2Purpplee 6 aylık 12000 tl değerinde altın
3CanTorun 36000 tl değerinde altın/ döviz
4 @durkan 6 aylık 3000 tl
5 @p_ritha 6 aylık 5000 tl
6 @Hayatsuuuu 12 çeyrek altın
7Varyemez 20 -21 cumhuriyet altın bedeli
8 @yesa1 4 çeyrek 13.5 gr
9 @blondemary 10 gr
EYLÜL AYI BİRİKİMLERİMİZ
1 @Salty
2Purpplee 3 gr
3CanTorun
4 @durkan
5 @p_ritha 500 tl
6 @Hayatsuuuu
7Varyemez 1 cumhuriyet altını + 370 tl
8 @yesa1
9 @blondemary
10 @mutlu1988 1 yarım altın
11Polo33 1 çeyrek altın
Yine de çok ya benim ev interneti 30 TL +5 TL modem..ama film izleyemiyorum bitiyo hemen film izlemeye vakit de olmadığından yetiyor.Evde internet yok hepsi içinde
Hoşgeldiniz bereketli birikimler olsunMerhaba, grunuza bende katılmak istiyorum. Geçen ay dolar olarak başladım biriktime Eylül ayı bitmek üzere artık. Ekimde birikim listenize bende katılmak isterim.
Hoşgeldiniz bereketli birikimler olsun
Hayırlı olsun canım rabbım bereket versinMerhaba canlar geç de olsa hayırlı ,huzurlu cumalar
Okula gittim, anneciğimi ziyaret ettim.
Sabah evden çıkarken cüzdan kumbaramı da her ihtimale karşı götürmüştüm
Kuyumcuya gidip 2315 tl ye 5 gr sarı minnoş aldım .Allah bereket versin
Eki Görüntüle 2696475
Altın hesabından alıyorum ıyımı kotumu bode altın düşmüşMerhaba canlar geç de olsa hayırlı ,huzurlu cumalar
Okula gittim, anneciğimi ziyaret ettim.
Sabah evden çıkarken cüzdan kumbaramı da her ihtimale karşı götürmüştüm
Kuyumcuya gidip 2315 tl ye 5 gr sarı minnoş aldım .Allah bereket versin
Eki Görüntüle 2696475
Amin Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım rabbım bereket versin
Ben fiziki alıyorumAltın hesabından alıyorum ıyımı kotumu bode altın düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?