• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hanımlar iyi akşamlar. Öncelikle maşallah nazar değmesin de,daha önce yazmıştım ya birikim yapmaya başlayalı hep hesapta olmayan paralar gelmeye başladı diye. İnternet bankacılığından 2 Gr altın almıştım 2 gün önce. Bugün de 19bin lira bi para geldi,hazır düşmüşken altın fiyatı,41 Gr altın aldım 🤩 burada sizlerden fikir alıp aşka geldim ve birikim yapmaya başladım. 10 yıldır çalışıyorum hiç mal mülk haricinde para koyamadım bi kenara 🤦🏼‍♀️ ama Nisan veya Mayıs'ta size katıldım. O zamandan bu zamana 73 Gr,bir de tam altın aldım.. demek ki azdan artıyormuş,hesap kitap bilince ne paralar biriktiriliyormuş..
Allah hepinizden razı olsun,teşekkür ederim 😘

Hanımlar iyi akşamlar. Öncelikle maşallah nazar değmesin de,daha önce yazmıştım ya birikim yapmaya başlayalı hep hesapta olmayan paralar gelmeye başladı diye. İnternet bankacılığından 2 Gr altın almıştım 2 gün önce. Bugün de 19bin lira bi para geldi,hazır düşmüşken altın fiyatı,41 Gr altın aldım 🤩 burada sizlerden fikir alıp aşka geldim ve birikim yapmaya başladım. 10 yıldır çalışıyorum hiç mal mülk haricinde para koyamadım bi kenara 🤦🏼‍♀️ ama Nisan veya Mayıs'ta size katıldım. O zamandan bu zamana 73 Gr,bir de tam altın aldım.. demek ki azdan artıyormuş,hesap kitap bilince ne paralar biriktiriliyormuş..
Birikimlerin bereketli olsun canım 😍

Merhaba canlar geç de olsa hayırlı ,huzurlu cumalar 🥰
Okula gittim, anneciğimi ziyaret ettim.
Sabah evden çıkarken cüzdan kumbaramı da her ihtimale karşı götürmüştüm
Kuyumcuya gidip 2315 tl ye 5 gr sarı minnoş aldım .Allah bereket versin 🙂
Eki Görüntüle 2696475
Bereketli olsun minnosun canım 🙂

Bereketli olsun canım
Tatlı ve dondurma aldım 33tl harcadım
Yemek yapmadım dolaptakileri yedik

Eylul uagmırları basladı.. Ama Tv8dekı kırmızı odayı seyredemıyorum. Cekmıyor cumku.. 😔

Back