- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
Ben dara dusunce bozuyorum. Onun için elımın altında olmaması daha iyiBen fiziki alıyorum
Arada çıkarıp bakıyorum![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dara dusunce bozuyorum. Onun için elımın altında olmaması daha iyiBen fiziki alıyorum
Arada çıkarıp bakıyorum![]()
Hep beraber nice yatırımlaraAmin Allah razı olsun canım
Daha güzelleri sizlerin olsun inşaallah![]()
Birikimlerin bereketli olsun canımHanımlar iyi akşamlar. Öncelikle maşallah nazar değmesin de,daha önce yazmıştım ya birikim yapmaya başlayalı hep hesapta olmayan paralar gelmeye başladı diye. İnternet bankacılığından 2 Gr altın almıştım 2 gün önce. Bugün de 19bin lira bi para geldi,hazır düşmüşken altın fiyatı,41 Gr altın aldımburada sizlerden fikir alıp aşka geldim ve birikim yapmaya başladım. 10 yıldır çalışıyorum hiç mal mülk haricinde para koyamadım bi kenara
ama Nisan veya Mayıs'ta size katıldım. O zamandan bu zamana 73 Gr,bir de tam altın aldım.. demek ki azdan artıyormuş,hesap kitap bilince ne paralar biriktiriliyormuş..
Allah hepinizden razı olsun,teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim,hepimizin inşallahBirikimlerin bereketli olsun canım![]()
Bence de tuhafTekrar tekrar mesaja baktım. 0.30grm yazmiş
Bereketli olsun minnosun canımMerhaba canlar geç de olsa hayırlı ,huzurlu cumalar
Okula gittim, anneciğimi ziyaret ettim.
Sabah evden çıkarken cüzdan kumbaramı da her ihtimale karşı götürmüştüm
Kuyumcuya gidip 2315 tl ye 5 gr sarı minnoş aldım .Allah bereket versin
Eki Görüntüle 2696475
Bereketli olsun canımHanımlar iyi akşamlar. Öncelikle maşallah nazar değmesin de,daha önce yazmıştım ya birikim yapmaya başlayalı hep hesapta olmayan paralar gelmeye başladı diye. İnternet bankacılığından 2 Gr altın almıştım 2 gün önce. Bugün de 19bin lira bi para geldi,hazır düşmüşken altın fiyatı,41 Gr altın aldımburada sizlerden fikir alıp aşka geldim ve birikim yapmaya başladım. 10 yıldır çalışıyorum hiç mal mülk haricinde para koyamadım bi kenara
ama Nisan veya Mayıs'ta size katıldım. O zamandan bu zamana 73 Gr,bir de tam altın aldım.. demek ki azdan artıyormuş,hesap kitap bilince ne paralar biriktiriliyormuş..
Allah hepinizden razı olsun,teşekkür ederim![]()
Bence de tuhaf
Ben de kırmızı odayı seyrediyorumEylul uagmırları basladı.. Ama Tv8dekı kırmızı odayı seyredemıyorum. Cekmıyor cumku..![]()
Yagmur yagdıgı ıcın cekmıyor. Melıhayı merak ediyorumBen de kırmızı odayı seyrediyorum
Nesrin ile Mehmet'in hikayesi bittiYagmur yagdıgı ıcın cekmıyor. Melıhayı merak ediyorum
Ne kadar kotu şiddet uygulayan bır aılede buyumek.Nesrin ile Mehmet'in hikayesi bitti
Bir de bakıcı şiddeti görmüş bir kız çocuğunun hikayesi ile devam ediyor
Tavsiye ederimHiç izlemedim
Insan bazen de sevgi ,saygı dolu bir evde büyüyor bir anda evlilik hayatıyla birlikte ters yüz olan bir hayatın içinde buluveriyor kendini örnek BENNe kadar kotu şiddet uygulayan bır aılede buyumek.
Okadar kotumu evlılıgınInsan bazen de sevgi ,saygı dolu bir evde büyüyor bir anda evlilik hayatıyla birlikte ters yüz olan bir hayatın içinde buluveriyor kendini örnek BEN