Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

500 yada 600 tle yazsa anlarım da 5000 bin cok ya. benımde okadar ozaman eder
Hesaplama şu şekilde aldığımız altının alış fiyatıyla bugünkü satacağımız fiyatinin farkını
Gramla (miktarla) çarpıyoruz

Seninki 0.30 gram mi polo?
Yani 137 liralik bı altın nasıl 5 bin getirsin
5 TL yazmak istemiştir belki

Ve kızlar cok alacagım arabanın t
Allah bereket versin,o ya birşeyleri yanlış yazmış ya da baya atmış
Baya atmiş bence cumku ben olsam anlarım. Yanliş yazıda da o kız mevkı sahıbı hava atmak istedi zaten kıöse anlamaz dedı

Ve kızlar cok alacagım arabanın t

Baya atmiş bence cumku ben olsam anlarım. Yanliş yazıda da o kız mevkı sahıbı hava atmak istedi zaten kıöse anlamaz dedı
Demekki mezar taşına mevkisini de yazdiracaklardan

Kızlar alacagım arabanın test sürüşüne cagırdılar.. Sıfır araba va alınca boyle mı oluyor
Bizde yakın zamanda aldık test sürüşleri virüs dolayısıyla yasaklandı dediler bize şehir şehir farkediyor olabilir,hangi marka araç alıyorsunuz canım ne kadara anlastnz

Kızlar alacagım arabanın test sürüşüne cagırdılar.. Sıfır araba va alınca boyle mı oluyor
Olabilir
Hatta araç almasan bile bayiye test sürüşü talep edebiliyorsun
Yapmışlığım var arabamı almadan önce

Bizde yakın zamanda aldık test sürüşleri virüs dolayısıyla yasaklandı dediler bize şehir şehir farkediyor olabilir,hangi marka araç alıyorsunuz canım ne kadara anlastnz
Evet bızımde normal de ertelendı. Ama bugün aradılar. Wolksvagen polo alıyorum canım kendıme

Akşam yemeği hazırlamak için ikindi vakti mutfağa girdim ama sular kesildi 3 saat sular yoktu
Dolayısıyla yemek yapamadım
Oğlanlar dışarıdan köfte sipariş verdirtmişler babalarına

Ben de sular gelince yarının yemeğini bugünden pişirdim ( kuzu kuşbaşı) ,yarın da yanına nohutlu pilav yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…