Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Tesekkurler arkadaslar cevaplar icin. Tek tek alintilayamadim. Altin hep yukseliste fakat euro dolar cok oynamiyor. Altin yapip gidecegim zaman bozup euro vs almak daha mantikli gelmisti bana. Bu sebeple sordum

Tesekkurler arkadaslar cevaplar icin. Tek tek alintilayamadim. Altin hep yukseliste fakat euro dolar cok oynamiyor. Altin yapip gidecegim zaman bozup euro vs almak daha mantikli gelmisti bana. Bu sebeple sordum
O da iyi fikirmiş akıl akıldan üstün diye boşuna dememişler

Selam kızlar, yoğun günler geçiriyorum, karmaşa,
Patates haşladım, tuz ve ekşi ile yiyeceğim
Ev kirası geldi şükür tlde bekletecegim nakit ihtiyacı olabilir diye
Altın alıp yurtdisina gideceğin zaman o ülkenin parasına çevirmek süper fikir bence @mutlu1988

Kızlar şok markete gittim yağ stoklamak için markette 5 lt lik 39.95 tl ye satılan yağ yok
Kasiyere kıtlık mı geldi yağlara dedim yarın gelecek abla ,zam gelecek de dedi
Aslında şaşırdım mı hayır tabiki ben de geçenlerde haberlerde ayçiçeği rekoltesinde düşüş olduğu söylenmişti bu da illaki fiyatlara yansır diye yağ almaya gitmiştim

A101 den aldım gelirken 5 lt lik yağ

Bugün marketlerden toplamda 110 tl lik alışveriş yaptım
45 tl si haftalık mutfak harcaması ,65 tl si stok

Kızlar . Haberlerde Ası gelsede
Zaten bu zamlar hıc bıtmıyecek. Ötvyede zam geldı.. Benım araba hayal oldu

Yarın bimde fairy tablet ,tuvalet kağıdı ve havlu kağıt indirimde onları da nasipse stok yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…