- 28 Mart 2020
- 6.207
- 24.436
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün avcı kebabı - bulgur pilavı -şehriye çorba-salata yapmıştım. Bugün içinde kurufasülye-pirinçpilavı düşünüyorum. Soğan salatası :) bol limonlu sumaklı.Günaydın kızlar
Akşama ne pisiricük
Bugün akşam yemek yemiyeceğimGünaydın kızlar
Akşama ne pisiricük
Aldıklarını güzel günlerde keyifle kullanmak nasip olsun ablacım1250 tl ye 3 tane tunik aldım peşin fiyatına 3 taksitle
2184 tl doğalgaz faturası geldi
Allah kazançlarımıza bol bereket versin
Allah razı olsun balımmmAldıklarını güzel günlerde keyifle kullanmak nasip olsun ablacım
Doğalgazın çok gelmiş bu ay sanki çok mu soğuktu
Düne göre daha iyiyim çok şükür…Selam hatunlar
Naparsınız
Meyra nasıl oldun çiçeeemmm
İdil sınavların bitmedi mi bacım
Vealeyküm selam canım şimdilik iyiyim bakalımSelam hatunlar
Naparsınız
Meyra nasıl oldun çiçeeemmm
İdil sınavların bitmedi mi bacım
Geçen ay sanki binli rakamlar gelmişti benle aşağı yukarı aynı geliyor diye aklımda kalmış ablacımAllah razı olsun balımmm
Benim alt kat boş üst kattakiler de pek eve uğramıyorlar
Bence bu rakam oldukça iyi
Okuldan kalan vaktimin çoğunluğunu evde geçiriyorum ve doğalgaz ben evde olduğum sürece hep 22 dereceye ayarlı ve termostat devreye girip çıkıyor
241 metreküp doğalgaz yakmışım
Kömürün tonu burada 10 bin tl imiş burada apartmanlarda 3 ya da 3.5 ton kömür yakılıyor kış mevsiminin durumuna göre
Bu da 30 35 bin tl demek üstelik
Yakıcı parası ,mutfak tüpü ,banyo sıcak suyu hariç
Bunlara bakınca ben çok uygun buluyorum
Ay çok şükür iyi olmana sevindim cınımDüne göre daha iyiyim çok şükür…
Ama bugün de işe gittim
Ofiste dinleniyorum, çay kahve geliyor
Allah daha iyi, daha huzurlu daha sağlıklı etsin ablacımVealeyküm selam canım şimdilik iyiyim bakalım
Sen nasılsın?
Geçen ay 1487 tl idi kuzucumGeçen ay sanki binli rakamlar gelmişti benle aşağı yukarı aynı geliyor diye aklımda kalmış ablacım
benle yakım işte ondan aklımda kalmış , bu bilgiyi merde kullanacaksam lazım olan bilgiler hafızamda uzay boşluğunda kaybolur gibi yok olmuşlar ama böyle bilgiler mevcutGeçen ay 1487 tl idi kuzucum
Amin canım aminHepimize hayırlı huzurlu sağlıklı geceler diliyorum bacılar
Yarın maaş günü ödemeleri yapıp bu ayı da kapatalım hayırlısıyla
Yarın nöbetçiyim
Sabah erkenden kalkıp nasipse sigara böreği sarmayı düşünüyorum
zikirlerimi bitirdim artık uykuya geçme vakti
Yarın akşam dayımın ameliyat olan gelinine ziyarete gideceğiz inşaallah
Bu hafta okulda son hafta etkinkinliklerle geçiyor sabahları ilk 2 saat kitap okuma etkinliği çok hoşuma gidiyor
mesaj olarak yazıyorum canımZikirlerin neler paylaşır mısın?
Ben de yufka almıştım, şimdi sen de okuyunca anımsadım . Kalkıp tepsiye hazırlayayım yarın pişiririm nasipse. Saol valla ışık yaktın