• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sayfa fi tarihinde kalmış yeni sayfalardan eser yok 🤣🤣🤣🤣🤣
Gerçekten sizle muhabbet olmasa , dua gruplarında olmasam üyelik iptali yapacaktım
her güncellemede daha kötü oluyor
Bi de yeniden grişi yapmam lazımmış şifre gir
Sabrımı zorladı yani

Ben daha Ocak ayı birikimini yapamadan bu altın ne oldu böyle bi tane vurucam ağzını burnunu kırıcam şimdi🤣
Ben de tam yazacaktım yatmaya hazırlanıyordum yazamadım
Altın bugün coştu diye 🤣🤣🤣
Ben de almadım
15 tatil gireli beri araştırma halindeyim kafamda deli sorular
O nedenle almadım

Bugün sabah namazından sonra bir uyudum bir uyudum saat 11.00 e kadar kemiklerim dahi dinlenmiş 🤣🤣🤣

Kahvaltımı yaptım 1 saat kadar sonra valide hanımı bir cenaze evine taziyeye bırakacağım nasipse

Evden çıkmadan ocağa vişne kompostosunu koydum hiç olmazsa akşama kadar soğusun

Buzluktan hindi göğsü çıkardım

Akşama

Dünden kalan mercimek çorbası, patates püresi, yaprak sarmanın yanına hindi sote ve bezelyeli havuçlu pilav yapacağım nasipse
Yoğurt turşu komposto yalancı tavuk göğsü tamamdır

Sanırım oğlanlar önümüzdeki perşembe ya da cuma günü gidecekler hayırlısı
Elimden geldiğince ağırlamaya çalışıyorum yavrularım yaa babadan hiç hürmet gördükleri baş başa vakit geçirdikleri yok aileden yana ne şanssız çocuklarmış gerçekten 😏😏🥺🥺
Ayyy ben bu mesajı okumuştum yorum yazdım sanıyorum siteye sinirimden (Regl de yakınn değil bu ne gerginlik dolarım milyonerim🤣) atlamışım🤦🏻‍♀️

Bu oğlanlar babalarından görmedikleri hayrı kat be kat fazlasıyla eşlerinden çocuklarından görsünler inşallah ablacım 🤲🏻❤️

Ben de tam yazacaktım yatmaya hazırlanıyordum yazamadım
Altın bugün coştu diye 🤣🤣🤣
Ben de almadım
15 tatil gireli beri araştırma halindeyim kafamda deli sorular
O nedenle almadım
Kafandaki sorular en güzel en bereketli en içine sinen haliyle , hayal ettiğinden daha güzel ve hayırlı olacak şekilde gerçekleşsin ablacım … hayırla kolaylıkla 🤲🏻❤️

Ayyy ben bu mesajı okumuştum yorum yazdım sanıyorum siteye sinirimden (Regl de yakınn değil bu ne gerginlik dolarım milyonerim🤣) atlamışım🤦🏻‍♀️

Bu oğlanlar babalarından görmedikleri hayrı kat be kat fazlasıyla eşlerinden çocuklarından görsünler inşallah ablacım 🤲🏻❤️
Amin Allah razı olsun canım benim 😘🌺
Sizlere hayırlı göz aydınlığı olacak eşler nasip etsin 🤲

Bugün sabah namazından sonra bir uyudum bir uyudum saat 11.00 e kadar kemiklerim dahi dinlenmiş 🤣🤣🤣

Kahvaltımı yaptım 1 saat kadar sonra valide hanımı bir cenaze evine taziyeye bırakacağım nasipse

Evden çıkmadan ocağa vişne kompostosunu koydum hiç olmazsa akşama kadar soğusun

Buzluktan hindi göğsü çıkardım

Akşama

Dünden kalan mercimek çorbası, patates püresi, yaprak sarmanın yanına hindi sote ve bezelyeli havuçlu pilav yapacağım nasipse
Yoğurt turşu komposto yalancı tavuk göğsü tamamdır

Sanırım oğlanlar önümüzdeki perşembe ya da cuma günü gidecekler hayırlısı
Elimden geldiğince ağırlamaya çalışıyorum yavrularım yaa babadan hiç hürmet gördükleri baş başa vakit geçirdikleri yok aileden yana ne şanssız çocuklarmış gerçekten 😏😏🥺🥺
Iyiki senin gibi anneleri var
Insallah kendi kuracakları ailede çok mutlu olurlar ablacim.

Hayırlı geceler bende yatıyorum
Öğleden sonra anneme geçtim kardeşim gidecekti onu uğurladık
Kizi kursa bıraktım ucuzlukcuda indirim varmış uğrayım dedim aman allahim 1 km kasa kuyruğu var. Bi iki bakındım çıktım hiç sıra bekleyemem o kadar tahammülüm yok
Eve geçtim çökertme kebabiyla tarhana çorbası yaptım bugünü de atlattık şükür.
Mutfağı toparlayıp buzdolabini sildim arkasına 1 saat ütü yaptim sonra dizi izledim istiklal marşı ve kapanış
😘

Back