- 28 Mart 2020
- 6.152
- 24.296
Yok ablacim garantiye girmiyormuş kirilmalarGünaydın kuzucum
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum
Inşaallah garantinden halledilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ablacim garantiye girmiyormuş kirilmalarGünaydın kuzucum
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum
Inşaallah garantinden halledilir
Tabiki tatlım isteyen arkadaşlar için kalsınVaryemez , bu sene de borç ödeme kısmını aktif tutacak mısın?
Borç ödeme kısmı aktifse 230.000 bir kalem, 35.000 bir kalem, 60.000 bir diğer kalem borcum var. Toplamda 325.000 TL borcum var. :) Ödemeye niyet ettim. İlk 3 ayda olursa ne ala
Ne giriyor ki zaten bu garantiyeYok ablacim garantiye girmiyormuş kirilmalar
Ay neyseki 1 yili dolmadigi için para almiycaklarmis ve 24unde dolacak 1 yılıNe giriyor ki zaten bu garantiye
Şikayetvara yazsana kız hemen çözüm buluyorlar
Yaa ne güzelŞu havanın güzelliğine bakın içimi açıyor mis gibi rahmet yağdırıyor Rabbim
Inşaallah uzunca bir süre yağmurlu geçer günler hayırlısıyla
Amin kuzucum aminYaa ne güzel
Buralar kupkuru
Buraya da yagdir Allahim
Amiiin inşallah tüm borçlulara...Tabiki tatlım isteyen arkadaşlar için kalsın
Bildirim yaparsınız listeye yazarım
Allah borçlarını ödeme kolaylığı versin
Ahahaha alemsinn iyi bari sevindim canım uzun ömürlü olsun inşallahAy neyseki 1 yili dolmadigi için para almiycaklarmis ve 24unde dolacak 1 yılı
Zamanında kırıldı kerata
Bizim ilçede sabah beri yağıyormuş u ana kadar burda da bişey yoktu ben çıktım yağmur başladıYaa ne güzel
Buralar kupkuru
Buraya da yagdir Allahim
Çok iyi işte rahmetin senin üzerine yağacağı tutmuş balımmmmmBizim ilçede sabah beri yağıyormuş u ana kadar burda da bişey yoktu ben çıktım yağmur başladı
Birazdan gelir oraya da
Ay inşallah ablacım hepimizin üstüne yağsın güzel Rabbimin rahmeti bereketi merhametiÇok iyi işte rahmetin senin üzerine yağacağı tutmuş balımmmmm
Afiyet şifa olsun ablacımBugün şu vakit oldu dışarı çıkmadım
Dün brokoli ve havuç almıştım
Annemde akşam yemeği yemiştim mercimek çorbası kuzu kuşbaşı domates soslu makarna lahana turşu yoğurt yeşillik
Bugün iş başa düştü
Sabahtan tavuk baget çıkardım buzu çözünmüş hemen sos hazırladım soslayıp buzdolabına kaldırdım düdüklüde tavuk tandır yapacağım inşaallah
Brokoli haşlanıyor
Zeytinyağlı limonlu güzel bir brokoli salata yaparım
Yoğurt Komposto acı biber turşusu
Allah bereket versin bugünün menüsü de tamam
Uzun zamandır tatlı yapmıyorum ama bütün bademli çikolataları gömüyorum
Gel beraber olsun minnak kuzucumAfiyet şifa olsun ablacım
Güzel olurdu bal ablaaammm ama ben bi süre tavuk görmek istemiyorumGel beraber olsun minnak kuzucum
Sana çok veriyorum lakin benim yaptığım tavuk seni zehirleyen tavuklara benzemezGüzel olurdu bal ablaaammm ama ben bi süre tavuk görmek istemiyorum
Seni yerim ben kuzu niyetineeee baaalll abaaaammmmmmm nasıl da düşünürmüş yaaaSana çok veriyorum lakin benim yaptığım tavuk seni zehirleyen tavuklara benzemez
Ayrıca tatlım senin için kuzu eti yaparım seviyorsan