- 28 Mart 2020
- 6.152
- 24.296
Gi
Günaydın tatlım çok güzel bir haber devamı gelsin hayırlısıyla
Teşekkür ederim canlarMaşallah canım tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gi
Günaydın tatlım çok güzel bir haber devamı gelsin hayırlısıyla
Teşekkür ederim canlarMaşallah canım tebrik ederim
Çok tatlı bir düşüş oldu gerçektenBu ay alımımı bir türlü yapamadım diye üzülüyorumm, şansa biraz daha düşmüş
Pazartesi günü yapacağım alımlarımı :)
Merhaba hoş geldin canımMerhabalar. ben de topikte devam etmek istiyoum inşallah. borç ödeme grafiğinin de olması ayrı güzel.
gelirimize göre devasa borçlarımızdan sonra evimizi satmak zorunda kaldık. brçların hepsi bitmedi ama cok buyuk kısmı azaldı diyebilirim. kalan tutarlar için ödeme planımız belli ayrıca bir de yatırım yapmaya başlayacagım kıeza ne evim ne aracım yok suan. sıfırdan başlıyoruz.
ocak 2025 itibari ile her ay 40.000 tl borç ödeme
her ay 2 gr borç ödeme (toplam 40 gr)
her ay 2 gr yatırım
önceliğim bu borçlar. bunları bitirince diğer kalem borçlara geçilecek :)
Çok güzel tedbirler almışsın canım.Artık haftalık liste yapıp yemek yapacagım diğer türlü dısarıda cok yiyoruz ve asırı masraf oluyor. Öğle arası iş yerinden ark markete gittik kapanıyormus fiyatlar cok uygundu aylık alısverşin bir kısmını yaptım 3 bin tl tuttu. Deterjan vb gibi ürünler coğunlukta. Yarın da kasap ve haftalık sebze alısverşimi yapıp dolaba kaplara yemeklermi koyacagım.
Kızı özel okuldan devlete gecirmiştim her ay 20 bin cebimize kaldı. Dersleri ve okul motivasyonu aşırı derecede yükseldi ailecek cok saskınız.
Taşı sıkıp öyle borç ödeyip birikim yapmam gerekiyor bakalım inşallah
Bugün daha iyiyim elhamdülillah ablacım Allah razı olsun
Bereketli olsun canımBugün arkadaş gram bozduracaktı ben aldım aralık için 1 gr ekler misin ablacım
Pazartesi de almıştım ama yazamadım 6.41 gram
Toplam 7.41 oluyor ablacım
Teşekkür ederim bal abamBereketli olsun canım
Ekledim
Günaydın cınımYağmurlu bir günden herkese günaydın kızlar
Günaydın kuzucumGünaydın kızlar
Dün misafirim vardı
Onlar gidincede evi toparlayıp hemen uyudum
Profiterol ve susamlı kurabiye yapmıştım ikramlik
Supurgemin borusu kırıldı e yuh daha 1 yıl oldu bu kaçıncı bakalım kaç bin tl tutacak ama tüketici haklarına şikayet edeceğim yazık yani hala garantisi var. Birdaha philips almam
Bugün pazara cikicam dolapta bisey kalmadı