Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhabalar. ben de topikte devam etmek istiyoum inşallah. borç ödeme grafiğinin de olması ayrı güzel.

gelirimize göre devasa borçlarımızdan sonra evimizi satmak zorunda kaldık. brçların hepsi bitmedi ama cok buyuk kısmı azaldı diyebilirim. kalan tutarlar için ödeme planımız belli ayrıca bir de yatırım yapmaya başlayacagım kıeza ne evim ne aracım yok suan. sıfırdan başlıyoruz.

ocak 2025 itibari ile her ay 40.000 tl borç ödeme
her ay 2 gr borç ödeme (toplam 40 gr)
her ay 2 gr yatırım

önceliğim bu borçlar. bunları bitirince diğer kalem borçlara geçilecek :)

Merhabalar. ben de topikte devam etmek istiyoum inşallah. borç ödeme grafiğinin de olması ayrı güzel.

gelirimize göre devasa borçlarımızdan sonra evimizi satmak zorunda kaldık. brçların hepsi bitmedi ama cok buyuk kısmı azaldı diyebilirim. kalan tutarlar için ödeme planımız belli ayrıca bir de yatırım yapmaya başlayacagım kıeza ne evim ne aracım yok suan. sıfırdan başlıyoruz.

ocak 2025 itibari ile her ay 40.000 tl borç ödeme
her ay 2 gr borç ödeme (toplam 40 gr)
her ay 2 gr yatırım

önceliğim bu borçlar. bunları bitirince diğer kalem borçlara geçilecek :)
Merhaba hoş geldin canım
Eve geçtiğimde bilgisayarın başına geçince tabloya eklerim inşaallah

Allah borçlarınızdan kolaylıkla bir an önce kurtulmayı nasip etsin

Bugünü anneme ayırdım dünden bir emlakçı ile bağlantı kurdum emlakçı kanalıyla kiracı bulalım dedim anneme kabul etti
Bugün emlakçı geldi ve annemin daireye kiralık ilanını astı

Sonrasında köye mezar ziyaretine gittik çarşıda işlerimizi gördük

Okula uğradım börek yapan kişinin tepsilerini okuldan alıp evlerine bıraktım

Annem illa burada yemek yiyelim dedi tamam dedim orada yemeğimi yedim
Ortalığı topladım evime geçtim

Sabahtan komposto kaynatmıştım içmek nasip değilmiş yapılmış işin zararı olmaz 😊

Artık haftalık liste yapıp yemek yapacagım diğer türlü dısarıda cok yiyoruz ve asırı masraf oluyor. Öğle arası iş yerinden ark markete gittik kapanıyormus fiyatlar cok uygundu aylık alısverşin bir kısmını yaptım 3 bin tl tuttu. Deterjan vb gibi ürünler coğunlukta. Yarın da kasap ve haftalık sebze alısverşimi yapıp dolaba kaplara yemeklermi koyacagım.
Kızı özel okuldan devlete gecirmiştim her ay 20 bin cebimize kaldı. Dersleri ve okul motivasyonu aşırı derecede yükseldi ailecek cok saskınız.
Taşı sıkıp öyle borç ödeyip birikim yapmam gerekiyor bakalım inşallah

Artık haftalık liste yapıp yemek yapacagım diğer türlü dısarıda cok yiyoruz ve asırı masraf oluyor. Öğle arası iş yerinden ark markete gittik kapanıyormus fiyatlar cok uygundu aylık alısverşin bir kısmını yaptım 3 bin tl tuttu. Deterjan vb gibi ürünler coğunlukta. Yarın da kasap ve haftalık sebze alısverşimi yapıp dolaba kaplara yemeklermi koyacagım.
Kızı özel okuldan devlete gecirmiştim her ay 20 bin cebimize kaldı. Dersleri ve okul motivasyonu aşırı derecede yükseldi ailecek cok saskınız.
Taşı sıkıp öyle borç ödeyip birikim yapmam gerekiyor bakalım inşallah
Çok güzel tedbirler almışsın canım.
Aldıkların da bereketli olsun
Gerçekten evin mutfağın çıkan gibisi yok evler çok daha bereketli oluyor bence 😊

Biraz kendinden bahseder misin ?

Bugün arkadaş gram bozduracaktı ben aldım aralık için 1 gr ekler misin ablacım 😇

Pazartesi de almıştım ama yazamadım 6.41 gram
Toplam 7.41 oluyor ablacım 😘

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Dün misafirim vardı
Onlar gidincede evi toparlayıp hemen uyudum
Profiterol ve susamlı kurabiye yapmıştım ikramlik
Supurgemin borusu kırıldı e yuh daha 1 yıl oldu bu kaçıncı bakalım kaç bin tl tutacak ama tüketici haklarına şikayet edeceğim yazık yani hala garantisi var. Birdaha philips almam
Bugün pazara cikicam dolapta bisey kalmadı

Günaydın kızlar
Dün misafirim vardı
Onlar gidincede evi toparlayıp hemen uyudum
Profiterol ve susamlı kurabiye yapmıştım ikramlik
Supurgemin borusu kırıldı e yuh daha 1 yıl oldu bu kaçıncı bakalım kaç bin tl tutacak ama tüketici haklarına şikayet edeceğim yazık yani hala garantisi var. Birdaha philips almam
Bugün pazara cikicam dolapta bisey kalmadı
Günaydın kuzucum 😘
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum
Inşaallah garantinden halledilir

X