- 6 Ağustos 2010
- 38.496
- 67.101
Iyi geceler tatlım Allah rahatlık versinHepinize iyi geceler öpüyorum yarın g görüşmek üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler tatlım Allah rahatlık versinHepinize iyi geceler öpüyorum yarın g görüşmek üzere
Ya bugün bir trafik vardı bir trafik vardı zannedersin büyük şehir. Bu neydi anlamadım
Arabayı koyacak yer bulamadım. Nasıl oluyor bilmiyorum ama annem okuya okuya binince o sıkışık trafikte bile yer bulabiliyorum
Kiz okuyorum da bulamıyorum yineSen niye okumuyorsun datlum
Teyzemin nefesi kuvvetli demekkiKiz okuyorum da bulamıyorum yine
Bende bitirdim geçen haftaKamuda tasarruf videoları vardı izlememiz gereken
Tasarruf önerileri yılardır uygulayıp geldiğim şeyler
Keşke 20 25 senedir yapılsaymış bütün öneriler
İyi geceler ablacimKızlar iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
Günaydınlar, Hiç de öyle demem abla.. Sen işaretleri görmeye başlarsan esen rüzgarda bile işaret vardır görürsün...Kız bunda ne varki diyebilirsiniz ,küçük meseleler gibi görünebilir ama benim için çok değerli Rabbimin yanımda olduğunu bilmek adına gönlümün o sıcaklığı hissetmesi adına
Yetiştirmem gereken eğitimler vardı ben sabah ilk saate girdim çocuklar öğretmenim sınavımız ne olur bize müsaade edin çalışalım dediler kıramadım belki hafta sonu köyde çalışma imkanı olmadı birçoğunun ne bileyim
Tamam dedim sonra aklıma birden eğitimler geldi açtım sınıftaki akıllı tahtayı oldukça sessize aldım eğitimleri bitirdim
Evden okula turşu götürmeyi unuttum diye hayıflanmıştım ama bugün okula yarım gün diye yemek gelmedi
Kek götürdüm onu ikram ettim dualarını aldım
Diğerini ağırlık yapmamış oldum yarın da okul yok
Sabah elimde birkaç parça eşya vardı Allah'ım demek bunu da taşıma diye unutturdu dedim
SüperrrrrrGunaydinlaaaar
Meyveniz sabah ezanından sonra uyuyamadığı içün mutfaga girip peynirli borekle revani yapti
Allah razi olsun ablacimSüperrrrrr
Atomum karıncam meyvem canım benim maşaallah barekellah Allah nazarlardan korusun
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun bereketli olsun