Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ya bugün bir trafik vardı bir trafik vardı zannedersin büyük şehir. Bu neydi anlamadım
Arabayı koyacak yer bulamadım. Nasıl oluyor bilmiyorum ama annem okuya okuya binince o sıkışık trafikte bile yer bulabiliyorum

Bir kaç mağaza gezdim triko takımlara bakmak için ama o kadar pahaliydi ki arkadaşımdan bile almadım sanırım netten sipariş verecegim

Kız bunda ne varki diyebilirsiniz ,küçük meseleler gibi görünebilir ama benim için çok değerli Rabbimin yanımda olduğunu bilmek adına gönlümün o sıcaklığı hissetmesi adına

Yetiştirmem gereken eğitimler vardı ben sabah ilk saate girdim çocuklar öğretmenim sınavımız ne olur bize müsaade edin çalışalım dediler kıramadım belki hafta sonu köyde çalışma imkanı olmadı birçoğunun ne bileyim
Tamam dedim sonra aklıma birden eğitimler geldi açtım sınıftaki akıllı tahtayı oldukça sessize aldım eğitimleri bitirdim

Evden okula turşu götürmeyi unuttum diye hayıflanmıştım ama bugün okula yarım gün diye yemek gelmedi
Kek götürdüm onu ikram ettim dualarını aldım
Diğerini ağırlık yapmamış oldum yarın da okul yok
Sabah elimde birkaç parça eşya vardı Allah'ım demek bunu da taşıma diye unutturdu dedim 😘🥰
Günaydınlar, Hiç de öyle demem abla.. Sen işaretleri görmeye başlarsan esen rüzgarda bile işaret vardır görürsün...

Gunaydinlaaaar
Meyveniz sabah ezanından sonra uyuyamadığı içün mutfaga girip peynirli borekle revani yapti😂😂
Süperrrrrr
Atomum karıncam meyvem canım benim maşaallah barekellah Allah nazarlardan korusun
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun bereketli olsun 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗

Süperrrrrr
Atomum karıncam meyvem canım benim maşaallah barekellah Allah nazarlardan korusun
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun bereketli olsun 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗
Allah razi olsun ablacim
Kahvaltıdan sonra herkes dağıldı
Lavabo wc yikadim
Bi süpürge tuttum eve birde salonun tozunu aldım
Kahvem elimde dinlenme günüm inş.

Eklentiler

• 20241029_090206.jpg
    20241029_090206.jpg
    177,2 KB · Görüntüleme: 52
Bayram kutlamalarına gittik geldik
Öğleden sonra annemi de alıp pazara çıktım hava da çok güzel gezip geldim