Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh sefanız olsun şekerimBizde yeni geldik bahçeden
Mangalda tavuk ve köfte yaptık proteinimizi aldık
Islak kekten götürdüm cayla yediler
Cocuklar banyoya girecek yaticam erkenden
Bugün tat da gitse kesin korona oldum diyecektim öyle bir ağrı bütün vücudumdaVe aleyküm selam canım ,üzüldüm ya
Teker teker gelin uleynnnnn deseydin
Şöyle tavuk suyuna bir tarhana çorbası iyi giderdi senin hastalığa bir de nane limon ...
Ay Allah razı olsun canım herkese siz gibi komşu versin RabbimAllah razı olsun ablacim
Canım gecmis olsun
Keşke yakın olsaydık bi çorba yapardım kemik suyuna
Yalnızken hasta olmak gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun canım benimBugün tat da gitse kesin korona oldum diyecektim öyle bir ağrı bütün vücudumda
İnşallah sabaha daha iyi olurum
Allah razı olsun ablacım
Ay yok ablacim çocuklarla ağız tadıyla hastalanamiyorsun bile ne yicek ne içecekler diye düşünmekten. Yalnızken en azından kafan rahat uygulamadan çorba da söylersin misYalnızken hasta olmak gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun canım benim
Datlummmm çocuklardan bahseden kimAy yok ablacim çocuklarla ağız tadıyla hastalanamiyorsun bile ne yicek ne içecekler diye düşünmekten. Yalnızken en azından kafan rahat uygulamadan çorba da söylersin mis
Öyle bir insan doğmadı dahaDatlummmm çocuklardan bahseden kim
Insanın yanında şöyle akıllı uslu becerikli yemeğini bitki çayını yapacak ilaçlarını getirip içirecek yetişkin birinden bahsediyorum
Hastayken milletin ne yiyeceğini içeceğinin kaygısı üzerimizde olmayacak
Pammık prenses olacağız o vakit
Ne dimek yohhhÖyle bir insan doğmadı daha
Evet insan bi çorba kaynatan olsa istiyor ama şükğr düne göre daha iyiyim. AblacımYalnızken hasta olmak gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun canım benim
Erkek insanlar demek istemistimNe dimek yohhh
Gız analarımız da mı yok
O kategoriyi aklıma bile getirmiyorum kuzum yaErkek insanlar demek istemistim
Ve aleyküm selam kuzucumSelam
2870tlden 5gr 4700den 1 ceyrek aldım
Varyemez ablacim eklersin
Ödemeleri yaptım
Pazar paramla kizn öğretmenin ücretini cektim
Bankadaki parayla sanırım anca bakisicaz 1 ay