Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et inşallah çabucak geverHerkese slmlar Allah'ım.sen tüm hastalara çok acil şifa versin dilegin yakinlarina annene..herkese
Bu hafta 4 gün oğlanla ise gitmek beni mahvetti zaten ilkgunden atladı boynuma dönennsandalyeden bende aman düşecek diye acaip ters hareketle tutayım.dedim boynum cattt etti iki.gun çok ağrıdı öyle böyle değil araç sürerken sola bile dönemedim yer bastı derken bir gittim kas yırtığı mi yada lif zedelenmesi boyun sırt sağ sanki birşey çekiyor öldüm adeta Allah'ım nasıl can verecez yarabbim ..kremler kasgevseticiler agrilesiciler kar etmedi yarın prof a randevu aldım bakak ne diyecek tummhayat kalitem.gitti güya haftasonu kışlık turşu vs yapacaktım aman iyi olayaimda turşu eksik kalsın dedim.o moddayim tlfnlanyazinbile yazamıyorum sol elimle yazdım hepsini .Allah'ım sen paralimpik oyuncalarina eli kolu olmayanlara tutmayanlara yardım eyle zaten geçen ay sagbtarafim uyusuyordu birde bu çıktı iyice koptum cocukmu maymunmu yaratık mi besliyoruz aşırı huysuz bu sıralar ise gidip gelmeleri de gergin. Ben niye tatil etmiyorum benim okulum acilacak kimseye özel ders olmuyor kimse ise gitmiyor ben niye gidiyorum benimde tatilim uzun olsun saydı durdunvenson bir hafta kala da edeceğini etti ... Elim.tutsun terlik ile başlayacak.sana dedim..
Herkesler de iyidir inşallah hastalara acil şifa.. temizlik yapanalr aman dikkat çok yormayın ters hareket etmeyin.. önce sağlık güvenlik..
Bu arada maaşı bekliyoruz bakalım Allah büyük Eylül birikimli olacak inşallah.. sağlık sigortası yeniledik adama birde dikey Süpürge aldim kredi kartlari olmadığı kadar dolgun günlere güveniyorum...
Okulları başlayan seminerlere gidenlere Allah'tan başarılı sağlıklı okullar dilerim..
Herkes ve aileleri iyidir inşallah..
Tam hepsini okuyamadım da yarıdan fazlasını okudum gibiAmanın tüm etiketleri okumusss...helal vallla ben onları isaretlemeyise beceremiyorum yukarıda alarm zile basınca bazıları gidiyor .. kk yi tlfndan değilde birde laptopdan denemeliyim.....Bu arada teşekkür de ederim bakalım hayat... Bir hedefim yok zaten önce sağlık insan 40larinda olunca sağlığın önemini yazı yazarkenki durumdan daha derin anlıyor gerçek anlamda hissediyor.. ;(
Herkese iyi geceler inşallah sarıp marmazlarsa yarın gelirim görüşürüz.. herkese mutlu hafta sonları
Kullanıyorum diyemem ama annemlerden getirdik bir tane bu hafta kullanacağız.Kızlar halı koltuk yıkama makinası kullanıyor musunuz?
Günaydın öğretmenim, yeni okul döneminiz size huzur, mutluluk ve sağlık getirsin, öğrencilere zihin açıklığı sizlere de mutlu bir eğitim öğretim dönemi nasip olsun inşallah..Saat 06.00 gibi uyandım kuşları yemledim, sabah namazı, kıyafet ve okul önlüğümü ütüledim,duşumu aldım, kahvaltımı yaptım, okuldaki kediler için kavanoza süt koydum, giyindim okula gitmeye hazırım
Ders 08.30 'da başlıyor öncesi bayrak töreni
Okula erken gitmeyi seviyorum
Ben de öğrenciyim de aylık 5000 civarı para alıyorum. Sizce nasıl bir birikim yapmalıyım? Kız kardeşimde 5000 alıyor biz diyoruz ki ondan 1000 lira benden 1000 lira altına yatıralım her ay. Yıl sonuna kadar birikmiş olur ama siz daha tecrübelisiniz ne yapmalıyız sizce?merhaba arkadaşlar
insan isterse ve de yeterli geliri olursa paranın miktarına bakmaksızın 3- 5 demeden biriktirmeyi kendine adet haline getirirse güzel birikimler yapmamak için hiçbir neden yok ....
birikim yapmanın bazı püf noktaları ve de gerekliliği
-sahip olduğumuz gelirin mutlaka belli bir kısmını her ay düzenli olarak ( en az % 30 nu )bir kenara ayırmak
-kısa - orta- uzun vadeli hedefler belirlemeli ( kısa vade 6 ay ve daha aşağı zaman dilimlerini , orta vade 1 yıldan 3 yıla kadar zaman dilimlerini , uzun vade 4 - 5 yıldan daha uzun zaman dilimlerini kapsamalı )
- evde bazı tasarruf tedbirleri uygulamalı
- indirimleri takip etmek
- her ne kadar birikim yapmak günümüz şartlarında zor olsa da arada kendimizi yapmaya çalıştığımız birikim konusunda motive etmeliyiz.
(birikim yapmanın faydalarını aklımıza getirmeliyiz)
- birikim yapmanın en güzel yanı başkasına muhtaç olmadan hayatı sürdürebilmektir ,bundan daha güzeli olabilir mi zaten
- çocukların eğitimlerini sorunsuz tamamlatabilmek onlara lazım olan parayı onlara temin edebilmek için birikim yapmak gereklidir.( şüphesiz ki en güzel ve de önemli yatırım insana yapılan yatırımdır ...)
- şunu unutmamak lazım ki doğru yerde ve de zamanda yapılan yatırım yapmak çok önemli
-her işte olduğu gibi birikim -yatırım konusunda da imkansız diye bir şey yoktur inanmak başarmanın yarısıdır..
2024 YILI İLK 6 AYLIK BİRİKİM LİSTEMİZ
OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN 2024 YILI TOPLAM HEDEFİ ULAŞILAN HEDEF Varyemez 115 gram 7gram 1.5 gr 8 gr 3 gr 15.5gr 150 gr Altın 168 gr @sempatik_kiz 12 gr bilezik 2 Bilezik, 12 Çeyrek 1 bilezik @Findikfaresi123 3çeyrek Cennetmeyvesii 1çeyrek
5 gram1çeyrek 5 gram 1çeyrek 5 gram 19 gr 1 çeyrek 5 gram 1 çeyrek 1 gram 50 gr Altın ,12 Çeyrek 5 çeyrek
21 grampenceremden 15'er gramlık 4 Bilezik @zinnia 22.10 gr bilezik 11.92
gr
bilezik
5 gr6gr 7 bilezik 40 gram ,10 Ata Altın @Purpplee 2 gr 50 dolar @Beth18 100 Euro
1çeyrek100 Euro
1 çeyrek100 Euro
1 çeyrek100 Euro
2 çeyrek100 Euro
1çeyrekdolar milyoneri 30 gr bilezik 15 gr bilezik 23gr bilezik bilezik borcu ödüyor bilezik borcu ödüyor bilezik borcu ödüyor @Dilyy 1 gram 2 gr
15 dolar4 gr @idilkaya 1 çeyrek 1gr @Redpanda11 7 gr 3.5 gr 5 gr 2.5 gr @Meyraa-
2024 YILI SON 6 AYLIK BİRİKİM LİSTEMİZ
TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Varyemez 11 gram 7 gram Cennetmeyvesii 8 gram 5 gram
1 çeyrekdolar milyoneri 10 gram 13 gram @idilkaya 6 gram ,1 çeyrek,1 bilezik 5 gram, 1 çeyrek @Purpplee @zinnia @Dilyy @Redpanda11 7 gram 3 gram @Beth18 penceremden @Findikfaresi123 @sempatik_kiz @Meyraa- 6çeyrek 2 cumhuriyet altını Sahihuban 10 gr bilezik Khalesinil 12500 tl (fon alımı)
1 gr17000 tl (fon alımı)
2 gr altın
2024 YILI BORÇ ÖDEME ÇİZELGESİ
TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK TOPLAM BORÇ KALAN BOÇ @zinnia 8 ajda bilezik (85 gr )
70000 tl30664tl
6 ajda bilezik@Purpplee 299350 tl
3 gr altın185825tl
3 grVaryemez 1 yarım altın 1 yarım altın 25 gram altın
10 yarım altın3 yarım @Dilyy 22000 tl 400000 tl 178000tl @idilkaya 27950 tl 457400tl 356250tl @Kirmizi krizantem 21750 tl
12 çeyrek
2 yarım
1 tam18250 tl
12 Çeyrek
2 yarım
1 tam
Allah razi olsun ablacimEllerine sağlık canım ve de geçmiş olsun atom karıncam
Bi kere kullandım bir daha kullanmamKızlar halı koltuk yıkama makinası kullanıyor musunuz?
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versinHerkese slmlar Allah'ım.sen tüm hastalara çok acil şifa versin dilegin yakinlarina annene..herkese
Bu hafta 4 gün oğlanla ise gitmek beni mahvetti zaten ilkgunden atladı boynuma dönennsandalyeden bende aman düşecek diye acaip ters hareketle tutayım.dedim boynum cattt etti iki.gun çok ağrıdı öyle böyle değil araç sürerken sola bile dönemedim yer bastı derken bir gittim kas yırtığı mi yada lif zedelenmesi boyun sırt sağ sanki birşey çekiyor öldüm adeta Allah'ım nasıl can verecez yarabbim ..kremler kasgevseticiler agrilesiciler kar etmedi yarın prof a randevu aldım bakak ne diyecek tummhayat kalitem.gitti güya haftasonu kışlık turşu vs yapacaktım aman iyi olayaimda turşu eksik kalsın dedim.o moddayim tlfnlanyazinbile yazamıyorum sol elimle yazdım hepsini .Allah'ım sen paralimpik oyuncalarina eli kolu olmayanlara tutmayanlara yardım eyle zaten geçen ay sagbtarafim uyusuyordu birde bu çıktı iyice koptum cocukmu maymunmu yaratık mi besliyoruz aşırı huysuz bu sıralar ise gidip gelmeleri de gergin. Ben niye tatil etmiyorum benim okulum acilacak kimseye özel ders olmuyor kimse ise gitmiyor ben niye gidiyorum benimde tatilim uzun olsun saydı durdunvenson bir hafta kala da edeceğini etti ... Elim.tutsun terlik ile başlayacak.sana dedim..
Herkesler de iyidir inşallah hastalara acil şifa.. temizlik yapanalr aman dikkat çok yormayın ters hareket etmeyin.. önce sağlık güvenlik..
Bu arada maaşı bekliyoruz bakalım Allah büyük Eylül birikimli olacak inşallah.. sağlık sigortası yeniledik adama birde dikey Süpürge aldim kredi kartlari olmadığı kadar dolgun günlere güveniyorum...
Okulları başlayan seminerlere gidenlere Allah'tan başarılı sağlıklı okullar dilerim..
Herkes ve aileleri iyidir inşallah..
Çok teşekkür ederim canım benimOkullar açıldı herkese hayırlı uğurlu olsun öğretmen arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum.
Merhaba şekerim benim de bugün tüvtürk muayenesi ve egzoz emisyon ölçümü vardı gittim geldimGünaydın genşler
Yogundum birazcık
Ohh be okul açıldığında daha mutlu oluyorum nedense
Araba vizeye gitti egzoz emisyonları 2100
Sigortası da 6600 tl tutmuş taksit yapmamışlar kartım kesilmişti Ekim ayında odenecek
Hemen moralmanlarim cöktü
Neyse şiitmiyoruz
Ve aleyküm selam canım çok teşekkürlerHerkese Selam!
Okullar açıldı, eğitim öğretim hayatı başladı. Herkese verimli, keyifli, kendini keşfedebildiği, eğlenceli bir yıl diliyorum.
Dün akşam geç yattığımız için sabah güç kalktım. Kendime kahvaltı hazırlayamadım.
Bugün eşimle gelir gider durumumuzu konuştuk. Tatil giderimiz bu yıl planlamamız dışında oldu. (otel tatili hesapta yoktu ama ihtiyacımız varmış iyi ki de gittik)
Nasipse Kasım da bir tatil biletimiz var, gidip gitmeyeceğimiz net değil . Ancak maddi manevi imkanlar yerinde olursa gitmeye niyetliyiz evelallah.
Yıl sonuna kadar 32,15 gr altın alma niyetim var. Olursa güzel olur. Ama nasipse daha fazlasını biriktirebileceğimize inanıyorum. Birikiyor.. fazlası da.. ( olumlama :) )
Ekledim bereketli olsun canımGünaydın öğretmenim, yeni okul döneminiz size huzur, mutluluk ve sağlık getirsin, öğrencilere zihin açıklığı sizlere de mutlu bir eğitim öğretim dönemi nasip olsun inşallah..
Bu arada bana 22 ayar 2 gr altın daha ekler misiniz. Güne girmiştim 2 si daha geldi. Bu gün bitsin bu ekiple bir daha girmem. Zaten gün yapalım diye ısrarcı olan arkadaşa da lafı çakıcam. Ben kendi başıma daha güzel biriktiriyorum diye. Millet biriktiremiyor diye biz bide gün sıramızda 10 gündür bekliyoruz. Ben bir şey yapılmış ve bir tarih söylenmişse o tarihte 2 elim kanda olsa alır veririm. İnsanlardaki rahatlığı anlamıyorum yani. Yok ben sevmiyorum. Yaşım ilerledikçe iyice takıntılı bir kadın oldum çıktım ama napiyim.. Yani belki ben o gelecek paraya plan yaptım belki lazım. Yani illa istememiz mi lazım. Neyse bu yazdıklarım olumsuz enerji içeriyor. Unutayım gitsin.