Ya ben sizi yerimmmm nerdeyse her gün sormuş merak etmişsiniz, dualarınızda yer vermişsiniz.
Rabbim hatrınızı daim etsin sizi de böyle düşünenleriniz , gıyabınızda dua edenleriniz olsun inşallah
Azmettim ama hepsini okuyamadım yüzeysel hızlı geçtim mesajların bazısını, kalanı müsait bi zamanda okuyacam inşallah
Özrengin ablacım oğlunun okulu hayırlı uğurlu olsun abisiyle aynı evde kalacak olmalarına çok devindim ev de denk gelmiş eşyalı inşallah huzur içinde başarılı yıllara tanıklık etsin bu güzel ev
İdilcim senin de okulun hayırlı uğurlu olsun, başta eniştenin hizaya gelmesine ve daha bir çok güzelliklere hayırlara vesile olsun inşallah
grubumuzun artık bir hukukçusu olacak
Penceremden ablamın gelmesine çok çok çok sevindim seni çok özlemiştik ablacım, bu vesile ile tekrardan baş sağlığı diliyorum Allah cennetinde kavuştursun inşallah. İşe başlamakla ve aramıza tekrardan gelmekle ve tabii terapi almakla çok doğru kararlar vermişsin inşallah bundan sonrası daha kolay olur
Araba kullanma işi için ben de özrengin ablam gibi düşünüyorum bu korkunun üstüne gitmek lazım ipleri al kız eline :)