- 28 Aralık 2023
- 4.985
- 13.584
Çok doğru demişler efenim“Övülmek isterseniz, alçak gönüllülüğü yem olarak kullanabilirsiniz.” Demiş bir başka düşünür…
İyiyim ,hamd olsun Özrenginciğim. Siz nasılsınız. Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.Bu hafta seminerle okula alışırsın. Haftaya da öğrencilerle buluşursunuz.Rabbim sağlık ,huzur versin herkese.Abla nasılsın?
Topiğin rengi dolar milyoneri.Sizin de yazdıklarınıza tebessüm etmeden geçemiyorum.Eğitim ,öğretim yılı hayırlı olsun.Bol neşe ,keyif ,sağlık diliyorum.
Siz yokken biz de çok merak ettik sizi.İyi ki geldiniz .
Yaa teşekkür ederim ablacım hepimiz ayrı birer rengiz bu topikteTopiğin rengi dolar milyoneri.Sizin de yazdıklarınıza tebessüm etmeden geçemiyorum.Eğitim ,öğretim yılı hayırlı olsun.Bol neşe ,keyif ,sağlık diliyorum.
Siz deme ablacım sen dersen daha mutlu olurumSiz yokken biz de çok merak ettik sizi.İyi ki geldiniz .
Allah razı olsun ablacım güzel temennilerin içinİyiyim ,hamd olsun Özrenginciğim. Siz nasılsınız. Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.Bu hafta seminerle okula alışırsın. Haftaya da öğrencilerle buluşursunuz.Rabbim sağlık ,huzur versin herkese.
Dönüşün muhteşem oldu abla köfte patates mmmmmhNihayet evde yemek yapıyorum bugün yemek yapmayı özledim
Akşam menüm
Köfte
Makarna
Patates kızartması
Cacık ya da yoğurt
Kavun
Gazoz
Kakaolu puding
Gel beraber afiyet olsun diyebilseydim keşkeDönüşün muhteşem oldu abla köfte patates mmmmmh
Afiyet şifa olsun inşallah
Benim yerime de ye ablacımGel beraber afiyet olsun diyebilseydim keşke