Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni yine soran yok , hıh….
Kaptanın gemisini kaç bin tl ye batırdı kızBeni yine soran yok , hıh….
Zaten bugün kızın, kırtasiye paketiydi, kıyafetiydi, servisiydi, battuk…
Ne sen sor ne ben söyleyeyim canım, eğitim ve yemeğe verdiğimiz kadar ıvır zıvıra verdikKaptanın gemisini kaç bin tl ye batırdı kız
Aşko sen hükümet kadınsın batamazsınBeni yine soran yok , hıh….
Zaten bugün kızın, kırtasiye paketiydi, kıyafetiydi, servisiydi, battuk…
Eşimin kart sağolsun… ödeme gününe kadar rahatımAşko sen hükümet kadınsın batamazsın
Cumhuriyetleri mi bozdurdun kız yoğsammmm
Amin, sana da canım, erkencisin ben de çok yorgunum ama saat 24 olmadan yatmamIyi geceler tatlı rüyalar kızlar Allah rahatlık versin
Yok, cumhuriyetleri Beylerbeyi ev, salacak kafe dışında bozmayı düşünmüyorum inşallahAşko sen hükümet kadınsın batamazsın
Cumhuriyetleri mi bozdurdun kız yoğsammmm
Eylülde geçecem seni hazırlık yapıyorum haberin olsun enişteye de aferin kartını kendi ödesin amaEşimin kart sağolsun… ödeme gününe kadar rahatım
Salacak kafe for womanYok, cumhuriyetleri Beylerbeyi ev, salacak kafe dışında bozmayı düşünmüyorum inşallah
Neee, nayır, nolamaaazEylülde geçecem seni hazırlık yapıyorum haberin olsun enişteye de aferin kartını kendi ödesin ama
Yes baby…Salacak kafe for woman
Görecez bakalım kim kimi kırpıyoNeee, nayır, nolamaaaz
Ben ekimden kırpar geçerim seni, hihihi
Anaaa, senin bildiğin bir şeyler var, korktum ben…Görecez bakalım kim kimi kırpıyo
Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir demiş ünlü düşünürAnaaa, senin bildiğin bir şeyler var, korktum ben…
“Övülmek isterseniz, alçak gönüllülüğü yem olarak kullanabilirsiniz.” Demiş bir başka düşünür…Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir demiş ünlü düşünür