Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni yine soran yok , hıh….
Kaptanın gemisini kaç bin tl ye batırdı kızBeni yine soran yok , hıh….
Zaten bugün kızın, kırtasiye paketiydi, kıyafetiydi, servisiydi, battuk…![]()
Ne sen sor ne ben söyleyeyim canım, eğitim ve yemeğe verdiğimiz kadar ıvır zıvıra verdikKaptanın gemisini kaç bin tl ye batırdı kız![]()
Aşko sen hükümet kadınsın batamazsınBeni yine soran yok , hıh….
Zaten bugün kızın, kırtasiye paketiydi, kıyafetiydi, servisiydi, battuk…![]()
Eşimin kart sağolsun…Aşko sen hükümet kadınsın batamazsın
Cumhuriyetleri mi bozdurdun kız yoğsammmm![]()
Amin, sana da canım, erkencisinIyi geceler tatlı rüyalar kızlar Allah rahatlık versin![]()
Yok, cumhuriyetleri Beylerbeyi ev, salacak kafe dışında bozmayı düşünmüyorum inşallahAşko sen hükümet kadınsın batamazsın
Cumhuriyetleri mi bozdurdun kız yoğsammmm![]()
Eylülde geçecem seni hazırlık yapıyorum haberin olsunEşimin kart sağolsun…ödeme gününe kadar rahatım
![]()
Salacak kafe for womanYok, cumhuriyetleri Beylerbeyi ev, salacak kafe dışında bozmayı düşünmüyorum inşallah![]()
Neee, nayır, nolamaaazEylülde geçecem seni hazırlık yapıyorum haberin olsunenişteye de aferin kartını kendi ödesin ama
![]()
Yes baby…Salacak kafe for woman![]()
Görecez bakalım kim kimi kırpıyoNeee, nayır, nolamaaaz
Ben ekimden kırpar geçerim seni, hihihi![]()
Anaaa, senin bildiğin bir şeyler var, korktum ben…Görecez bakalım kim kimi kırpıyo![]()
Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir demiş ünlü düşünürAnaaa, senin bildiğin bir şeyler var, korktum ben…![]()
“Övülmek isterseniz, alçak gönüllülüğü yem olarak kullanabilirsiniz.” Demiş bir başka düşünür…Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir demiş ünlü düşünür![]()