Allah razı olsun canım benim
Çıkıp gidenler tam bir köylü kurnazıydılar gider ayak yapacaklarını yaptılar annemi sınır ettiler
Bir kere daha anladım ki kiraya vermek için ev yatırımı yapılmaz
Allah herkesin kendi evini versin
Allah insanı ne kiracı etsin ne de ev sahibi
Sadece herkese kendi evinin sahibi etsin
Kadın yani annem sıfır daire vermişti bunlara
Dün güya ev boyanıyor ama benimki bana git bak şu söyle mi bu böyle mi vs
Ben baktım ve dedimki telefonda anne dedim emanet iş zor herkesin neyin nasıl olması gerektiği yönündeki kararı farklı olur sen hazırlan ben seni buraya getireyim kendin incele dedim iyiki de öyle yaptım ilerde bana laf lazım değil
Bu kiracıları en başından beri gözüm tutmamıştı maalesef beni haklı çıkardılar keşke ben haksız olsaymışım
Neyse annem eve bir baktı öyle adam akıllı tavan boyası filan yapmak yok adamlar boyacıya tembih etmişler tavanda gördüğün yerlere sür
O adama bir tavan boyası filan almamışlar boyacı kendi boyalarından bir yoğurt kabı büyüklüğünde bir kabın içine boya koyup gelmiş onu sürüyor
Banyodaki lavabonun altındaki dolap kabarmış
Duş başlığını kırmışlar koli bandıyla yapıştırmışlar
Banyodaki tuvaletin sifonunu bozmuşlar
Normal tuvaletin zeminine fayans aralarına derz yaparlarken derz malzemesini fayansların üzerine gelen yerleri vaktinde silmemişler aksine inadına ediyor gibi o derz malzemesini fayansların üzerlerine 3 4 parmak enliliğinde sürdükleri gibi bırakmışlar
Bir odanın penceresinin ayarını bozmuşlar tam açılıp kapanmıyor vs vs
Annem şok
Veeee annem telefonu açtı gerekeni söyledi ben size sıfır daire verdim diye
Adamın yanıtı eee x yenge kullanılan eşya elbette eskiyecek gerçekten pesss
Adamlar üstelik evin hiçbir zaman eder fiyatını vermeden durmadılar
Annem de evin eder fiyatını vererek durmuş olsaydınız hepsini ben yaptırırdım neyse bu dünyanın ötesi de var vs vs dedi
İşte böyle kızlar Allah emeğe saygı duyanlara denk getirsin hepimizi