- 24 Ağustos 2024
- 25
- 62
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tabikiMerhaba... bende birikim yapmak istiyorum..sizlere eşlik edebilir miyim
Çok teşekkür ederimMerhaba tabiki
Hoşgeldin aramıza
Tesadüf sonucu burayı gördum..yatırım yaptıkça mi yorum yapıcaz.. tam olarak nasıl hareket edeceğimi bilmiyorumMerhaba tabiki
Hoşgeldin aramıza
Bizler günlük sohbet muhabbet de ediyoruzTesadüf sonucu burayı gördum..yatırım yaptıkça mi yorum yapıcaz.. tam olarak nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum
Ben kamuda hemsireyim..38 yaşındayım.. bekarim. Çok şükür evimi aldım seneler önce,..10 sene önce.. aylık 5,5 milyar ödeme... 2 yıl sonra bitecek ..Bizler günlük sohbet muhabbet de ediyoruz
Ama aylık olarak da yaptığınız birikimleri yazdığınızda ilk sayfadaki tabloya ekliyorum
Hayata dair tecrübelerimizi paylaşıyoruz
Ilk olarak kendinden bahsedebilirsin mesela
Bir de birikim yapma fikri ne sebeple sende oluştu ve de bu doğrultuda kendine hedef belirledin mi?
Bunlarla başlayabilirsin
Çok güzelBen kamuda hemsireyim..38 yaşındayım.. bekarim. Çok şükür evimi aldım seneler önce,..10 sene önce.. aylık 5,5 milyar ödeme... 2 yıl sonra bitecek ..
Ev borcumu kapatıp, biraz birikim yapıp, arabamı almak istiyoru...
Anne ve babama bakiyorum
Beni zor şartlarda okuttular. Atandıktan 1 yıl sonra yanıma taşındılar..annem 66...babam 64 yaşında... babam emekli..anam ev hanımı.. kardeşim yokÇok güzel
Evin hayırlı olsun şimdiki kiralara bakınca çok isabetli bir yatırım olduğu ortada
Darısı gönlüne göre arabanın başına olsun
Anne babanız da çok şanslılar kendileriyle ilgilenen evlatları olduğu için
Ben 47 yaşındayım, Allah'a emanet 2 evladım var 24 yıllık öğretmenim
1 yılı aşkın bir süredir bekarım
Kendimi bildim bileli paramın kıymetini bilmeye çalışırım
Tam eski toprak zihniyeti veee bence en mantıklı olanıBeni zor şartlarda okuttular. Atandıktan 1 yıl sonra yanıma taşındılar..annem 66...babam 64 yaşında... babam emekli..anam ev hanımı.. kardeşim yok
Araba alicaktim...evini al dedi bizimkiler..iyi ki öle yapmışım
Hosbuldum canim. Iyilik. Sen nasılsın?
Iyi olmana sevindim canımHosbuldum canim. Iyilik. Sen nasılsın?
Yok canim nerdeeeCennetmeyvesii cancazım İstanbul'da gezmeye başladın mı ?
Ben yola dün gece çıktın sandımYok canim nerdeee
Varis 22.50 gorunuyor
Gidiş ve yatış
Evet canım, iki hafta oldu işe başlayalı
Özrenginciğim benim de sizin hem dualarınıza hem de aklınıza ihtiyacım var.Sizi her zaman takip ediyorum.Bana iyi geliyorsunuz.Düşünceleriniz ,yaptıklarınız çok motive edici.Ben de kendi helal kazancımızla ev sahibi olmak istiyorum.Gün geçtikçe de karamsarlığa kapılıyorum.Bazen de dünya malı dünya da kalıyor ,boş ver. Kiranı öde geç diye düşünüyorum.Nereye yerleşeceğimize bile karar veremedik.Aslında her şey nasip kısmet.Sizin fikirlerinize de ihtiyacım var.Ben de durumlar böyle.Tam eski toprak zihniyeti veee bence en mantıklı olanı
Zira bir araba aylık bir mutfak kadar masraflıdır
Ayrıca kişi gezmeye aşırı derecede düşkünse mutfak masrafı bile yanında hafif kalır
Iyiki onlar seni doğru yönlendirmişler sen de söz dinlemişsin
Bundan sonrasında Allah sağlık afiyet huzur versin de arabanı da alırsın inşaallah
Günaydın ablacım hayırlı sabahlarÖzrenginciğim benim de sizin hem dualarınıza hem de aklınıza ihtiyacım var.Sizi her zaman takip ediyorum.Bana iyi geliyorsunuz.Düşünceleriniz ,yaptıklarınız çok motive edici.Ben de kendi helal kazancımızla ev sahibi olmak istiyorum.Gün geçtikçe de karamsarlığa kapılıyorum.Bazen de dünya malı dünya da kalıyor ,boş ver. Kiranı öde geç diye düşünüyorum.Nereye yerleşeceğimize bile karar veremedik.Aslında her şey nasip kısmet.Sizin fikirlerinize de ihtiyacım var.Ben de durumlar böyle.