Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun İzmir de iyi yer yaa gidecek bir ev olması güzel tatillerde ara tatilde gidersiniz yeme.icme.gezme ev temizleme falan iyi olur.gerci ara tatiller online değil diyor kizkardesim ya bilemedim.degistirirler belki.. ayrıca dolar milyoneri gel artık tayinlerde bitti ne ettin ne eyledinOğlanlar Izmir'e gittiler bakalım ne zaman geri dönecekler
Marketten 1 koli yumurta ve patates aldım 93.65 tl ödedim
Aldıkların bereketli olsun canımİkindi. Vakti tarım market bim ve çeşitli marketlere gittik 2300 TL birşeyler alındı .. eve geldim oğlan a pizza yi verdim fırına gitmeden yedirmistim yemek ama dışarda yemenaski feci bendne geçmiş çocuğa bir o ki dondurulmuş pizzayı kabul etti gerçi hiç sağlıklı değil ama pek bir halsizim bugün .sanirim üç gundur iyi beslenmiyorum o yüzden ..
Hazır pizzaya sebep fırın açılmışken ıslak kek yaptım hem yarına da yenir ..tavuk vs aldım yarin herhalde pilav yanına tavuk tantuni salata karpu içecek vs yaparim
Arada değişiklik olabilirHadi hayırlısı olsun İzmir de iyi yer yaa gidecek bir ev olması güzel tatillerde ara tatilde gidersiniz yeme.icme.gezme ev temizleme falan iyi olur.gerci ara tatiller online değil diyor kizkardesim ya bilemedim.degistirirler belki.. ayrıca dolar milyoneri gel artık tayinlerde bitti ne ettin ne eyledin
Sağlıkla ,huzurla ,keyifle oturun evinizde.Teşekkür ederim
Evet işlerim bitti sayılır
Haftaya gelince okul acilmadan Biraz daha domates konservesi yapicam sonra da turşu. Bitti gitti
Ayyy ne güzel
Allahim bana da nasip et
Sağlıkla ,keyifle oturun evinizde.Mesajlarınızı okuyunca eşyaları gönderme konusunda size hak verdim.Çocukların da yeni evleri hayırlı olsun.Mobilyacılar geldiler sağ olsunlar koltuğun istediğim gibi yerini değiştirdiler gelmişken bütün koltukları da kontrol ettiler ayaklarını filan
Allah razı olsun ablacımSağlıkla ,huzurla ,keyifle oturun evinizde.
Sağlıkla ,keyifle oturun evinizde.Mesajlarınızı okuyunca eşyaları gönderme konusunda size hak verdim.Çocukların da yeni evleri hayırlı olsun.
Günaydın.Günaydın kızlar
Hayırlı huzurlu cumalar olsun Rabbim bu güzel günü hakkımızda hayırlara vesile kılsın
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın hayırlı cumalar ev temizlemece modum misafirimmgelecek markete sebze vs için çıkacağım birazDan çok sıcak ..
Kpss aciklanmis ailedeki gençler gergin ..alllah herkese güzel kazançlar vere..
Evi öğretmen bir abininn teknik kadroya atanmış kızı için kiraya verdik ..yani sırf öğretmen diye babası vermiş olduk.ayni şehirde kardeside muhendislik okuyor ama gidip arkdslariyla eve çıkmış 30 bine yani ablası aynı şehirde üstelik bir dolmuş veya metro ile gidilebilecek yerde ve benim ev 3+1 full eşyalı bulasikmakinesine dek genç odası baza bile var iki TV iki balkon vs ama ablasıyla kalmayıp ailesini zora sokan bir genç valla ne diyeceğimi bilemedim..o üniversite muhitinde ev tutmuş kötü ve eski bina 30 bin benimki 12 km uzakta okuluna ve herşeyiyle 19 bin ... O yüzden senin oglanlar geldi aklıma valla Allah'ım cocuklarinda hayırlısını vere..
Teşekkür ederim.Sağlıkla ,huzurla ,keyifle oturun evinizde.
Sağlıkla ,keyifle oturun evinizde.Mesajlarınızı okuyunca eşyaları gönderme konusunda size hak verdim.Çocukların da yeni evleri hayırlı olsun.
Sanki aile ağaçtan topluyor parayıGünaydın hayırlı cumalar ev temizlemece modum misafirimmgelecek markete sebze vs için çıkacağım birazDan çok sıcak ..
Kpss aciklanmis ailedeki gençler gergin ..alllah herkese güzel kazançlar vere..
Evi öğretmen bir abininn teknik kadroya atanmış kızı için kiraya verdik ..yani sırf öğretmen diye babası vermiş olduk.ayni şehirde kardeside muhendislik okuyor ama gidip arkdslariyla eve çıkmış 30 bine yani ablası aynı şehirde üstelik bir dolmuş veya metro ile gidilebilecek yerde ve benim ev 3+1 full eşyalı bulasikmakinesine dek genç odası baza bile var iki TV iki balkon vs ama ablasıyla kalmayıp ailesini zora sokan bir genç valla ne diyeceğimi bilemedim..o üniversite muhitinde ev tutmuş kötü ve eski bina 30 bin benimki 12 km uzakta okuluna ve herşeyiyle 19 bin ... O yüzden senin oglanlar geldi aklıma valla Allah'ım cocuklarinda hayırlısını vere..
Aynen öyle canımTeşekkür ederim.
Sanki aile ağaçtan topluyor parayı
Gençler çok düşüncesiz
Biz masraf yapmayalım diye hiç bisey isteyemezdik
Nesil çok bencil ve kendi kafasına buyruk
Ve aleyküm selam canım .Hayırlı huzurlu cumalar olsunSelamlar hayirli cumalar
Sabahtan ütü yaptim evi supurup lavabolari yikadim patlıcan yemeği yaptim güveç gibi yanına mantı ya da makarna yaparım akşam
Sabah poğaça ve kek yaparım yolluk
Dolapta bir şişe vişne suyum var onu alırım
Marketten su ve cips alırım birde evdeki meyvelerden koyarım
Akşam bavulu hazırlarım
Cok yorgun hissediyorum geçer insallah
Allah razı olsun ablacimVe aleyküm selam canım .Hayırlı huzurlu cumalar olsun
Ellerine sağlık canım bugün gene bol koşuşturmalı bir gün olmuş senin için
Şimdiden hayırlı yolculuklar
Çok eğlenin gelin