Teşekkür ederim canım.Bereketli olsun canım
Artık listeye ekle de şanımız yürüsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım.Bereketli olsun canım
No no noooooo öyle düşünmüyoruz bi yerden başlıyoruz, Rabbim hiç ummadık yerden hayırlı kapılar açıyorBöyle üç çeyrekle beş çeyrekle ben ancak gariplergaribi nden ev alabilirim
AmennaNo no noooooo öyle düşünmüyoruz bi yerden başlıyoruz, Rabbim hiç ummadık yerden hayırlı kapılar açıyor
Wooooow bereketli olsunEveeeet, bi tebriğinizi alırım, bi de teşekkürlerimi sunarım…
Verdiğiniz motivasyonla kıyıda köşede ne varsa toplayıp temmuz ayı birikimi için 6 adet çeyrek alıdım bugün…
HeeeeeGeldi atom karıncam hoşgeldin kıaaazzz
Dünkü vukuat neymiş öğrendin mi
Ne kalori yakmışsındır ama maşallahHeeeee
Kiz bi yürüyüşe çıktım yarım saat yürüdüm adam aradi bize yakın bi yerde fuar var oraya gidelim diye neyse oraya gittik geldik yürüyerek
Anam 70dk yurumusum bacaklarım sizliyor
Heee içerlemiş mi garibimSanırım bizimkine söylemeden önceki gün buraya gelmişler ondan gidememişiz
Dünde 6 gibi çıkacağız planımız var demişler
Benimde planlarim vardı sizin için erteledim
Adam yerine koymuyorsunuz falan derken küsmüs
Elleme iyi oldu
Her çok azdan olur şekerimBöyle üç çeyrekle beş çeyrekle ben ancak gariplergaribi nden ev alabilirim
He prensesim tipte atarmisHeee içerlemiş mi garibim
Anahtarlık almakla başlayın diye bisey okumuştum bugün...Her çok azdan olur şekerim
Ahahahahhahshs attığı trip uzay boşlunda kaybolur onun yaHe prensesim tipte atarmis
Ben aldım bir yıl oldu 777 li arkasında ev alma sayı sekansı varAnahtarlık almakla başlayın diye bisey okumuştum bugün...
Kasanın anahtarı için anahtarlık almak mantıklıAnahtarlık almakla başlayın diye bisey okumuştum bugün...
Nasip olacak ya işte Rabbim bi şekilde sebepler yaratıyorKasanın anahtarı için anahtarlık almak mantıklı
Orasını bilmem lakin
Bana, dükkan almak biriktirdiğim gram altınlarla nasip olmuştu hala nasıl denk geldi anlayabilmiş değilim
Nasipte varmış altın birikimi de vesile olmuş
Bir iş sebepler dairesinde gerçekleşecek ya
Amin kuzucum aminNasip olacak ya işte Rabbim bi şekilde sebepler yaratıyor
Meyroşa Beylerbeyi’nden bana da istediğim muhitten gönlümüze göre evler için hayırlı sebepler yaratsın güzel Mevlam
Iki tarafla da geçinebilme kabiliyeti yok galibaAy benimki fuardan cevizli sucuk aldı bana
Tatlıcının önünden geçerken tatlı ismarlayim dedi ama o kadar yürüdüm göze alamadım oğlana dondurma aldık geldik
bana yarıyor onlarla arasi acilinca
Insallah geç olmadan olur ablasiIki tarafla da geçinebilme kabiliyeti yok galiba