- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sıkıldıkça giriyorum
Ama sen benim minnoş yatırımımı tokatladın geçtinEveeeet, bi tebriğinizi alırım, bi de teşekkürlerimi sunarım…
Verdiğiniz motivasyonla kıyıda köşede ne varsa toplayıp temmuz ayı birikimi için 6 adet çeyrek alıdım bugün…
Bereketli olsun canımEveeeet, bi tebriğinizi alırım, bi de teşekkürlerimi sunarım…
Verdiğiniz motivasyonla kıyıda köşede ne varsa toplayıp temmuz ayı birikimi için 6 adet çeyrek alıdım bugün…
He bakalım yeni kullanmaya başladığım kredi kartını nasıl ödeyecem, bi de büyük oğlan haftaya Avrupa’ya gidiyor, Euro Euro dşye geziyor etrafımda, onu ne yapacamAma sen benim minnoş yatırımımı tokatladın geçtin
Durduğu yerde çoğalsın canım bereketli olsun
Yuro babandan al diyecenHe bakalım yeni kullanmaya başladığım kredi kartını nasıl ödeyecem, bi de büyük oğlan haftaya Avrupa’ya gidiyor, Euro Euro dşye geziyor etrafımda, onu ne yapacam
Ne minnoş ama, şimdi baktım da sen 10 gr altın birikim yapmışsın temmuzdaAma sen benim minnoş yatırımımı tokatladın geçtin
Durduğu yerde çoğalsın canım bereketli olsun
Ne tevafuk amaNe minnoş ama, şimdi baktım da sen 10 gr altın birikim yapmışsın temmuzda
Aaa, aynı miktar ya bizim birikim
Geçmiyo mu kııııaaazNe minnoş ama, şimdi baktım da sen 10 gr altın birikim yapmışsın temmuzda
Kader ağlarını örüyor meyraammmNe tevafuk ama
Kalplerimiz gibi birikimlerimiz de bir
Babasından da aldı ama, ben hem emekli hem çalışan olduğum için daha çok verecekmişimYuro babandan al diyecen
Hem de 24 ayarNe minnoş ama, şimdi baktım da sen 10 gr altın birikim yapmışsın temmuzda
Artık kim elini çabuk tutarsaKader ağlarını örüyor meyraammm
Ya benimsin ya Beylerbeyi’nin
Hem de 24 ayar
Bi tane dizideki sahne geldi aklıma yeni tarihli çeyrek taktım diyordu
Seni seniiiHem de 24 ayar
Bi tane dizideki sahne geldi aklıma yeni tarihli çeyrek taktım diyordu
Sen Beylerbeyi’ne git ben senin olmaya razıyımArtık kim elini çabuk tutarsa
Böyle üç çeyrekle beş çeyrekle ben ancak gariplergaribi nden ev alabilirimSen Beylerbeyi’ne git ben senin olmaya razıyım