Eyvah yakalandıkMeyraaa sessiz sessiz beğenip kaçma gel bakim ne yaramazlık yapaiysuuunnn
Yorgunum dostum, kızın İngilizce metinleri bitsin,yatacağum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvah yakalandıkMeyraaa sessiz sessiz beğenip kaçma gel bakim ne yaramazlık yapaiysuuunnn
Yat yat rüyanda beni gör şu yalıyı amaann evi al da barbekü yapalım kıaaaz, canım yalıda barbekü çekiiiiiyEyvah yakalandık
Yorgunum dostum, kızın İngilizce metinleri bitsin,yatacağum
Sen yeterki iste, yalıyı buluruzYat yat rüyanda beni gör şu yalıyı amaann evi al da barbekü yapalım kıaaaz, canım yalıda barbekü çekiiiiiy
Iyi geceler tatlımHayırlı geceler herkese
Geleyim bari
Gel tabiGeleyim bari
Yooo senim olacak çiçeğim başkasının yalısı allllerci yapaySen yeterki iste, yalıyı buluruz
Günaydın hayırlı olsun canım bol bereketli birikimler diliyorumGünaydın
Bütçe defterim geldi kasım ayını planlayacağım inşallah
Kısıtlı bütçem var ama defter 2 yıllık işe girdiğimde daha işlevsel olur şimdilik eşimin maaşını yazacağım çok birikim yapacağımı sanmıyorum ama nereye ne gitti tek tek yazacağım
Ay sonunda rahatça yaptığımız harcamaları göreceğiz böylece
Eğer birikim yaparsam da yazarım
Başkasının yalısında ne işimiz var, ıııı, ben de sevmem hiç, kendimize yalı buluruz demek istemiştim, veya olduğumuz yeri yalıya çeviririzYooo senim olacak çiçeğim başkasının yalısı allllerci yapay
Ben de telde yapıyorum o bütçe olayını ve böylece her ay gelirden çok gider yaptığımı gözlerimle görüyorum, iyi oluyor, daha bir berraklaşıyor olayın vehametiGünaydın
Bütçe defterim geldi kasım ayını planlayacağım inşallah
Kısıtlı bütçem var ama defter 2 yıllık işe girdiğimde daha işlevsel olur şimdilik eşimin maaşını yazacağım çok birikim yapacağımı sanmıyorum ama nereye ne gitti tek tek yazacağım
Ay sonunda rahatça yaptığımız harcamaları göreceğiz böylece
Eğer birikim yaparsam da yazarım
Görmek tabiki önemli ama önlem alıyor musun kızzz?Ben de telde yapıyorum o bütçe olayını ve böylece her ay gelirden çok gider yaptığımı gözlerimle görüyorum, iyi oluyor, daha bir berraklaşıyor olayın vehameti
Bu arada herkese günaydın, hayırlı sabahlar
İnşallah teşekkür ederimGünaydın hayırlı olsun canım bol bereketli birikimler diliyorum
ben de aynıyım umarım işe yarar bende deneyeceğimBen de telde yapıyorum o bütçe olayını ve böylece her ay gelirden çok gider yaptığımı gözlerimle görüyorum, iyi oluyor, daha bir berraklaşıyor olayın vehameti
Bu arada herkese günaydın, hayırlı sabahlar
E tabiki de ama şöyle de bir durum var canım, aslında çok da fuzuli harcamam yok, dışarda yemek dışında…dışarda yemek olayında biraz seçiciyim mekan ve yemek konusunda takıntılıyım her yerde yiyemem, dolayısıyla maliyet artıyorGörmek tabiki önemli ama önlem alıyor musun kızzz?
Kardeşinin düşüncesine katılıyorumE tabiki de ama şöyle de bir durum var canım, aslında çok da fuzuli harcamam yok, dışarda yemek dışında…dışarda yemek olayında biraz seçiciyim mekan ve yemek konusunda takıntılıyım her yerde yiyemem, dolayısıyla maliyet artıyor
Bi de yemek ve gezmek konusunda hiç acımam, şöyle diyeyim bir yemeğe hele de dostlarlaysa 5 bin veririm acımam, ama eşya olsun, kıyafet olsun, aa ne kadar fiyatlı derim yani…
Kardeşim de, yemek yiyorsun bitiyor , eşyadır kıyafettir yıllarca kullanırsın der
Nev i şahsına münhasır bir kişiliğim var yani