• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın🌺🌺
Bütçe defterim geldi kasım ayını planlayacağım inşallah
Kısıtlı bütçem var ama defter 2 yıllık işe girdiğimde daha işlevsel olur şimdilik eşimin maaşını yazacağım çok birikim yapacağımı sanmıyorum ama nereye ne gitti tek tek yazacağım
Ay sonunda rahatça yaptığımız harcamaları göreceğiz böylece
Eğer birikim yaparsam da yazarım

Günaydın🌺🌺
Kısıtlı bütçem var ama defter 2 yıllık işe girdiğimde daha işlevsel olur şimdilik eşimin maaşını yazacağım çok birikim yapacağımı sanmıyorum ama nereye ne gitti tek tek yazacağım
Günaydın hayırlı olsun canım bol bereketli birikimler diliyorum 🥰

Günaydın🌺🌺
Ben de telde yapıyorum o bütçe olayını ve böylece her ay gelirden çok gider yaptığımı gözlerimle görüyorum, iyi oluyor, daha bir berraklaşıyor olayın vehameti 😅

Bu arada herkese günaydın, hayırlı sabahlar 🫶

Ben de telde yapıyorum o bütçe olayını ve böylece her ay gelirden çok gider yaptığımı gözlerimle görüyorum, iyi oluyor, daha bir berraklaşıyor olayın vehameti 😅

Görmek tabiki önemli ama önlem alıyor musun kızzz? 🤣🤣🤣🤣

😂ben de aynıyım umarım işe yarar bende deneyeceğim😂😂😂😂

Görmek tabiki önemli ama önlem alıyor musun kızzz? 🤣🤣🤣🤣
E tabiki de ama şöyle de bir durum var canım, aslında çok da fuzuli harcamam yok, dışarda yemek dışında…dışarda yemek olayında biraz seçiciyim mekan ve yemek konusunda takıntılıyım her yerde yiyemem, dolayısıyla maliyet artıyor 😅

Bi de yemek ve gezmek konusunda hiç acımam, şöyle diyeyim bir yemeğe hele de dostlarlaysa 5 bin veririm acımam, ama eşya olsun, kıyafet olsun, aa ne kadar fiyatlı derim yani… 😅

Kardeşim de, yemek yiyorsun bitiyor , eşyadır kıyafettir yıllarca kullanırsın der 😅
Nev i şahsına münhasır bir kişiliğim var yani 🤭🤭🤭

E tabiki de ama şöyle de bir durum var canım, aslında çok da fuzuli harcamam yok, dışarda yemek dışında…dışarda yemek olayında biraz seçiciyim mekan ve yemek konusunda takıntılıyım her yerde yiyemem, dolayısıyla maliyet artıyor 😅

Bi de yemek ve gezmek konusunda hiç acımam, şöyle diyeyim bir yemeğe hele de dostlarlaysa 5 bin veririm acımam, ama eşya olsun, kıyafet olsun, aa ne kadar fiyatlı derim yani… 😅

Kardeşim de, yemek yiyorsun bitiyor , eşyadır kıyafettir yıllarca kullanırsın der 😅
Nev i şahsına münhasır bir kişiliğim var yani 🤭🤭🤭
Kardeşinin düşüncesine katılıyorum
Tabiki herkesin kendi tercihi, fıtratı
Benim dışarda yemekte acımadığım anlar şehir dışına gittiğimde gittiğim yerin meşhur yiyeceklerini yerken onun dışında dışarıda yemeği alışkanlık haline getirmedim pek
Çocuklar küçükken değişiklik olsun diye çıkardım ama onlar şimdi geldiğinde dışarıda yemeğe götürmeye çalışıyorum gitmiyorlar
Biz zaten her gün dışardan yiyiyoruz bıktık ev yemeği istiyoruz diyorlar aslında bu bir yandan ruhumu da okşamıyor değil 😊
Dün telefon açmış büyük oğlan ayın nasip olursa 22 sinde gelecekmiş birkaç gün senin yemeklerini yiyip geri gideceğim diyor kuzummmm yaaa 😪🤗😘

Back