kucuk bir dert;)

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.415
13.105
248
gunaydin hanimlar,
benim 3 yasinda kizim var ve dogmadan once aklimda hep ingilizce egitimi vardi.bulundugumuz yer kucuk bi ilce oldugundan bu tarz kurs falan yok.sizce evde ogretebilirmiyim kizima yada nasi ogretebilirim.

gunaydin hanimlar,
benim 3 yasinda kizim var ve dogmadan once aklimda hep ingilizce egitimi vardi.bulundugumuz yer kucuk bi ilce oldugundan bu tarz kurs falan yok.sizce evde ogretebilirmiyim kizima yada nasi ogretebilirim.

siz ne kadar biliyorsunuz

arkadaşım öğretti ama hep İngilizce konuştu kendisi İngilizce mezunu İngilizce öğretmeni ve 10 yıl kadar Amerika'da yaşadı o nedenle düşünmeden İngilizce konuşabiliyor kızı da İngilizce konuluyordu küçükken

siz de netten çizgi film ve şarkılar ile öğretebilirsiniz

oğlum anaokuluna giderken Didi setleri vardı çizgi film ama konulu

o gün kıyafetleri öğretecekse onunla ilgili bir olay var hem konuşuyorlar hem gösteriyorlar vs vs

siz ne kadar biliyorsunuz

arkadaşım öğretti ama hep İngilizce konuştu kendisi İngilizce mezunu İngilizce öğretmeni ve 10 yıl kadar Amerika'da yaşadı o nedenle düşünmeden İngilizce konuşabiliyor kızı da İngilizce konuluyordu küçükken

siz de netten çizgi film ve şarkılar ile öğretebilirsiniz

oğlum anaokuluna giderken Didi setleri vardı çizgi film ama konulu

o gün kıyafetleri öğretecekse onunla ilgili bir olay var hem konuşuyorlar hem gösteriyorlar vs vs
benimki orta duzeyde esimin ingilizcesi cok iyi aslinda amacim sadece okul oncesi hazir olmasi

benimki orta duzeyde esimin ingilizcesi cok iyi aslinda amacim sadece okul oncesi hazir olmasi

o zaman renk sayı vs öğretin

yani çocuğa oyun ile kazandırmak gerekiyor ama onu evde tek yapmak çok kolay olmasa gerek

mesela meyve ya da bazı temel yemek adları da öğretilebilir

evdeki eşyaların adı da olur ama çok küçük olduğu için kullanılmadıkça aklında kalmıyor

örneğin okul çağında eşyaların üzerine İngilizceleri de yazılıyor vs ama 3 yaşında şarkı ile öğretmek en kolayı

blue baloon red baloon diye bir şeyler hatırlıyorum mesela ama hangi programdı bilmiyorum

çizgi film izletiyorsanız İngilizce izletebilirsiniz pepe gibi İngilizce eğitici çizgi filmler vardır

bir yerde okumustum evde birinin cocukla sadece ingilizce digerininde turkce konusmasi gerekiyormus

Back
X