Küçük bi endişe (bebek&koşubandı)

Burundi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.898
5.416
158
3 yaşında bebeğim var Bayadır sınav çalışmaktan iyice saldım kilo aldım eve 2.el koşu bandı almayı düşünüyorum ve tabi diyet yapcam lakin oğlum merak edip yanıma yaklaşsa koşu bandına elini falan sıkıştırır mı ? Ne bileyim endişelendim. Tecrübesi olan var mı ?

3 yaşında çocuk, bebek değil. Konuşup anlatırsanız anlar. Koşu bandının neresine el sıkışacak?

Bütün koşu bantları çamaşır askısı olmaya mahkumdur
Ya hiç kullanmadım daha önce ondan ben de endişe ettiydim. Bu arada ben de bu yüzden ikinci el alcam zaten

koşu bandına eli nasıl sıkışıcak ki? neresine yani 3 yaşında artık anlar uyarırsanız zaten.Ama dolaba sıkışması çooook daha olası

Fişini takılı bıraksanız bile güvenlik mıknatısını elinin değmeyeceği bir yere kaldırırsanız sıkıntı olmaz.

Benim bebeğim 2 yaşında, önüne oyuncaklarını döküp aynı odada yürüyorum, yaklaşmıyor bile, bebeklere korkutucu geliyor hatta

Koşu bandında eli sıkıştıracak bir yer yok. Tek endişeniz siz koşu bandındayken bebekten haberdar olmamanız olur, ama sanıyorum ki onu da müsait bir zamanda kullanacaksınız zaten. Endişe etmenize gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…