Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 yaşında bebeğim var Bayadır sınav çalışmaktan iyice saldım kilo aldım eve 2.el koşu bandı almayı düşünüyorum ve tabi diyet yapcam lakin oğlum merak edip yanıma yaklaşsa koşu bandına elini falan sıkıştırır mı ? Ne bileyim endişelendim. Tecrübesi olan var mı ?
3 yaşında bebeğim var Bayadır sınav çalışmaktan iyice saldım kilo aldım eve 2.el koşu bandı almayı düşünüyorum ve tabi diyet yapcam lakin oğlum merak edip yanıma yaklaşsa koşu bandına elini falan sıkıştırır mı ? Ne bileyim endişelendim. Tecrübesi olan var mı ?
Koşu bandında eli sıkıştıracak bir yer yok. Tek endişeniz siz koşu bandındayken bebekten haberdar olmamanız olur, ama sanıyorum ki onu da müsait bir zamanda kullanacaksınız zaten. Endişe etmenize gerek yok bence.