küçük ayşegül kitapları..

millan

la havle vela isla bonita
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
12.313
15.357
298
çocuklugumun vazgecılmezleri,görunce bıle mutlu oldum..simdi kızım ıcın tum seriı toplıcam..

Topiği görünce yazmadan geçemedim benimde çocukluğumda en sevdiğim seriydi Ayşegül,bütün kitapları vardı tekrar tekrar okurdum,resimlerine bakardım.Kızım biraz büyüsün yada okula başlasın bende hepsini almayı düşünüyorum oda okusun.

Hepsi vardi bende. Surekli okurdum. Okumaktan sıkılınca resimlerine bakardim saatlerce. Hala satiliyor mu? Allah izin verirde anne olursam ben de okutmak isterim cocuklarima.

Hepsi vardi bende. Surekli okurdum. Okumaktan sıkılınca resimlerine bakardim saatlerce. Hala satiliyor mu? Allah izin verirde anne olursam ben de okutmak isterim cocuklarima.

satılıyor..hatta set halınde satılıyor..

Çocukluğuma döndüm valla. yanımdan ayırmazdım. Paylaşım için teşekkürler. Bir de hem dergisi hemde tv'de programı olan bir şey vardı yıllar sonra ilk defa o geldi aklıma ama hafızam hiç iyi değil hatırlayamadım ingilizce öğretiyordu sanırım, sürekli takip ederdim ama hatırlayamadım:26:

Bende aynı şekilde çok okurdum hatta kağıt bebekleride vardı oları giydirirdimm hey gidi çocukluğum heeeeyy

Aa ben de hatırladım onu. Adını hatırlayamadım ama. Sanki adının ve logosunun içinde sarı renk vardı gibi canlandı. Bi de d harfi mi vardı acaba içinde?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen şimdi tekrar hatırlattın sabahtan beri nette arıyorum "Ozmo" reisi buldum, sen bundan mı bahsediyorsun? sarı bir karakter, kendi bahsettiğimi bulamadım hayalimiydi ne

Ayşegül serisine de baktım bende olmayan kitapları da varmış meğer :))

Bu yaşa geldim hala saklarım kimselere vermedim ara ara açıp havalandırıp tekrar koyarım dolabıma napiim kıyamıyorum,çocukluğumun bi hatırası onlar,o kadar oyuncağımı sakınmadım kuzenlerimle paylaşmıştım ama onları gün ışığına bile çıkarmıyodum Hey gidi günler hey....

henüz okumayı bilmiyorken annemin bana okuduğu güzel kitaplar , çocukluğum..

İçimde ukte idi.
Hiç Ayşegul kitabim olmamisti ama büyüyünce aldım tabiki.
Beni cezbeden şey resimleriydi.
Meğerse kitapları resimleyen ünlü bir ressammış.

Sanatına hayranım

Büyük ihtimalle yenidir bu kitap da, benim en net hatırladığım Ayşegül bisiklet kazası.
Resimlerini hiç unutamam.

Ben hiç sevmezdim bu kitapların kahramanı, Ayşegül'ü. Kıskanıyordum.

Kendi çocukluk kitaplarımı kaybettim , yanlış hatırlamıyorsam kupon biriktirerek almıştık, döne döne okur kitabın içindeki dünyada yaşardım resmen :) Şimdi de yeni basımlarını set olarak bulamadım ama kendim bulabildiklerimden bir derleme yaptım ve yeğenime hediye edeceğim, umarım o da severek okur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…