KÜBRA'nın Çeyizleri...

morhipo 20 tl indirim çeki vermiş, bu kadar çok eksik varken kullanmamak olmazdı..

çift kişilik issimo home aloe vera nano yorgan.. fiyatı 85 tl idi, indirim çekiyle 65 tl.ye gelmiş oldu.. yanında 2 tane de issimo boncuk elyaf yastık aldım..onun da tanesi 14 tl.ye geldi.. issimo ürünlerini seviyorum..

morhipo indirimini kazanmam için sipariş tutarını 120 tl'ye tamamlamam gerekiyordu.. gözüme bunları kestirdim

jus pizza kesicim ve deterjan hazneli fırçam..

isimo home çok kaliteliymiş canım öyle duydum güzel günlerde kullan . çok zevklisin maşallah her şey çok güzel

isimo home çok kaliteliymiş canım öyle duydum güzel günlerde kullan . çok zevklisin maşallah her şey çok güzel

çok teşekkür ederim canım, ben de senin aldıklarını çok beğeniyorum ve takip ediyorum topiğini..

evet issimo'nun herşeyi çok güzel ve kaliteli..hele nevresimlerine bayılıyorum..

bir tane de yün yorgan alayım diyorum (şu makinaya atılıp yıkanabilenlerden) markaya bir türlü karar veremedim..bir de çok pahalılar (

ben misafir yorganında ucuza kaçtım canım 2 tane english home yorgan aldım indirimden. kendim kullanmak için daha bir şey araştırmadım alırsan paylaş canım. 1 tane de eski kalın yün yorganlardan yaptırırım hasta falan olursam atarım üstüme ama çok yer tutuyor

misafirlik için tam ideal english home yorganlar..iyi günlerde kullan canım iyi yapmışsın..

tamam, hesaplı ve kaliteli bi yün yorgan bulabilirsem paylaşırım..

o kalın el dikimi yün yorganlar çok sıcak tutuyorlar ama temizliği problem işte..(

Canım aldıklarının hepsi çok güzel masallah Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

yeni eklenen biblo mumluk ve magnetler..

Eklentiler

• $8699089131280_0.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 212
  • $3_1252226.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 175
  • $5_1251153.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 153
  • $3_1251156.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 148
  • $3_1251141.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 180
söz yastığım.. modelini internetten beğendim, birebir aynısı yapılıyor..

cumartesi günü yüzüklerimiz bu yastığa konulacak.. 8 mart dünya kadınlar gününde sözleniyorum kızlaaarrr..:)

Son düzenleme:

Canım çok güzel bir seçim, Rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin :) o zaman dört gözle 8 Mart ı bekliyoruz

Canım aldıkların cok güzell amaaa bu yastıkta harika hayırlısı olsun Allah daim etsinn bugün sözün cok güzel gecer inş :)

Her şey çok güzel, harika bir çeyiz. Güzel günlerde, mutlulukla kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…