• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

bepanthen de ampul seklınde bulunuyor oyle degıl mı???

saçla ilgili her türlü sorularınızı bekliyorum canlar

japongülü canım benimde sana bi sorum olacak canım bu akşam gidip sinemakiyi alacam yukarda arkadaş fotolamış inanamadım çok şaşırdım benim soruma gelelim saçlarım süpürge çalısı gibi çok üzülüyorum elektrik çarpılmış gibi sanki bide saçlarım gür dalgalı bunun çaresi nedir canım

ya kızlar bişey sorucam bu karışımı her uygulama için taze mi hazırlayacağız?
ben haftada 3 kez yapmayı düşünüyorum da haftalık hazırlasam olurmu ki? yani bekleyince etkisi gider mi? :53:

bir de sinemaki kaynamaya başlayınca ne kadar bir süre kaynatıcaz?:26:

taze daha iyi olur yada bemiksi katmadan yap.bide haftada 3 çok fazla boşa yaparsın saçın zaten belli bi uzaması var bu hızlandırır fazlası zarar diye düşünüyorum

Saçlarım yıllardır belimdeydi bu kez değişiklik olsun dedim 4 hafta önce evde kısaltmaya başladım önce küt yaptım sonra saçımdaki siyah kına gitsin diye daha da kısalttım ve resmen tiksindim yeni halimden bu nasıl bi salaklıktır pişmanlığımı kelimelerle anlatamam,
3 haftadır bu formülü uyguluyorum pek bi değişim göremedim:43:
Hala kısacık tıpkı erkek gibi...=(
Başka şey düşünemez oldum delirmek üzereyim bi daha hayatımın sonuna kadar kesmem saçlarımı...
Çok umutsuzum, yeni yıla kadar küt olsa ona bile şükrederim vitamin hapları filan alıcam valla içim daralıyor zaman geçse de bi rahat etsek ya.

kızlar ben bu formülü uyguladım ama fena halde saçımda kopmalar oldu. bakın, dökülme demiyorum, yıkadıktan sonra tutamla saçlarım geldi elime, korkudan kafayı yedim bi süre.. ya hepsi böyle kopsaydı :50:

yani uzatabilir belki ama bende kopmalar oldu. biliyosunuz ki keskin bir ot'dur sinameki.. belkide ben fazla beklettim kafamda bilemiyorum ama dikkatli olun derim..

taze daha iyi olur yada bemiksi katmadan yap.bide haftada 3 çok fazla boşa yaparsın saçın zaten belli bi uzaması var bu hızlandırır fazlası zarar diye düşünüyorum

teşekkür ederim bulut:16:

her uygulama için taze hazırlamaya karar verdim. banada sonradan haftada 3 kere fazla geldi. dönüşümlü olarak bir sinemaki bir de ilik formüllerini uygulayacağım bakalım inş. sonuç alırım:1:

Saçlarım yıllardır belimdeydi bu kez değişiklik olsun dedim 4 hafta önce evde kısaltmaya başladım önce küt yaptım sonra saçımdaki siyah kına gitsin diye daha da kısalttım ve resmen tiksindim yeni halimden bu nasıl bi salaklıktır pişmanlığımı kelimelerle anlatamam,
3 haftadır bu formülü uyguluyorum pek bi değişim göremedim:43:
Hala kısacık tıpkı erkek gibi...=(
Başka şey düşünemez oldum delirmek üzereyim bi daha hayatımın sonuna kadar kesmem saçlarımı...
Çok umutsuzum, yeni yıla kadar küt olsa ona bile şükrederim vitamin hapları filan alıcam valla içim daralıyor zaman geçse de bi rahat etsek ya.

canım ya çok iyi biliyorum o pişmanlığı malesef öle saçmalıklar yapıyoruz bazen:18:
ama merak etme sen dzenli olarak bakımını yap saçların 1-1,5 ay içinde toparlanır bence en azından küt haline döner diye düşünüyorum sonra uçlarından yarım cm kadar düzelttirip uzatmaya devam edersin:4:
bir de bence bu förmüle ek birşeyler daha uygulayabilirsin mesela ben sinemaki ve ilik formüllerini dönüşümlü uygulayacam bakalım:44:
bozma moralini sen umarım toparlanır saçların en kısa sürede:16:

kızlar yengec burcları hangı surecte bu bakımı uygulasa faydası olur bılgısı olan

Son düzenleme:
ben bu sinemeki otunu dun ilk defa yaptım cokta bekletmedım 40 dakka filan surdugum andan sonra bas agrısı yaptı aynı konuda şikayeti olan varmı merak ettim ..birde bu karışımı haftada bır yapıp entele losyonuda kullansam bır sakıncası olurmu ?

arkadaşlar kullanalı 3 hafta oldu ve çok yıpranmış saçlarım küsmüş olan hiç uzamayan saçlarım uzamaya başladı çok mutluyum gerçekten işe yarıyomuş yaaaaa...hatta arkadaşım farketti ve acayip değişiklik var dedi uzamış saçların dedi hemen benden formülü istedi ve verdim çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk.....bu formülü veren arkadasıma çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkürrrrrrrrrrrrrr ederimmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46:

ben bir aydır yapıyorm sinameki formülünü.saçlarım başta bayağı dökülüyordu aslında dökülme sebebi sinameki de değildi bence belki mevsimseldi.şimdi dökülme tamamen durdu.1 ayda uzamasının oldukça hızlandığını hissettim.fakat saçlarımın uçları oldukça kötü olmustu kestirmek zorunda kaldım uçlarından alayım derken yine bayağı kısalttı kuaför:( kullanmaya devam ediyorum ama kötü bi alışkanlığım var sigara kullanıyorm belki bu da uzamasını olumsuz etkiliyordr ?!

Back