ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
saçla ilgili her türlü sorularınızı bekliyorum canlar
Eki Görüntüle 283561
kzlr bnde sinemaki yptım 8 hafta yptım yklaşk 3 haftadr ypmyrum ara vrdm snra tekrrdn başlıcm
ya kızlar bişey sorucam bu karışımı her uygulama için taze mi hazırlayacağız?
ben haftada 3 kez yapmayı düşünüyorum da haftalık hazırlasam olurmu ki? yani bekleyince etkisi gider mi?
bir de sinemaki kaynamaya başlayınca ne kadar bir süre kaynatıcaz?:26:
Sinamekiyi kaynatmak derken soğuk suya sinamekiyi atıp kaynatıcak mıyız yoksa kaynayan suya sinameki atıp demlesek daha iyi olmaz mı?
Sinamekiyi kaynatmak derken soğuk suya sinamekiyi atıp kaynatıcak mıyız yoksa kaynayan suya sinameki atıp demlesek daha iyi olmaz mı?
baya uzamış saçında güzelmiş.
Peki ne kadar bekleyecek ki bu formül saçta?
taze daha iyi olur yada bemiksi katmadan yap.bide haftada 3 çok fazla boşa yaparsın saçın zaten belli bi uzaması var bu hızlandırır fazlası zarar diye düşünüyorum
Saçlarım yıllardır belimdeydi bu kez değişiklik olsun dedim 4 hafta önce evde kısaltmaya başladım önce küt yaptım sonra saçımdaki siyah kına gitsin diye daha da kısalttım ve resmen tiksindim yeni halimden bu nasıl bi salaklıktır pişmanlığımı kelimelerle anlatamam,
3 haftadır bu formülü uyguluyorum pek bi değişim göremedim
Hala kısacık tıpkı erkek gibi...=(
Başka şey düşünemez oldum delirmek üzereyim bi daha hayatımın sonuna kadar kesmem saçlarımı...
Çok umutsuzum, yeni yıla kadar küt olsa ona bile şükrederim vitamin hapları filan alıcam valla içim daralıyor zaman geçse de bi rahat etsek ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?