Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlar bişey sorcam ben havuc sarımsak hint ve susam yağı yaPIYORUMDA BUNLARI KAFAMDA NE KADAR BEKLETEYİM CVPLAYABİLİR MİSİNİZ ????

SACLARIM BELİMDENDE AĞAŞAĞIDAYDI ÇOK KÖTÜ Bİ KUAFÖR MAHVETTİ SACLARIMI ((((((((((((((((((

3 aydan önce yararını göstermiyor mu bu tarif arkadaslar ben 1 ay yaptım 2 hafta ara verdim işte haftaya pazar tekrar başlıycam birde artık çok bekletmiycem

geçen hafta pazartesi ilk kürümü yaptım, ama 2.kürümü yapmak için bir türlü fırsat bulamadım ancak bugün yapabildim yani cumartesi günü.ilk kürümü uygulamadan 1gün önce saçlarımı boyamıştım.Saçlarımın kendi rengi kahve bugün 2.kürü uygularken dikkatli şekilde baktım saçlarıma gerçekten 1cm uzama var alttan siyah siyah saçlarım gözüküo buna bile sevinir durumdayim çünkü saçlarım gerçekten uzamışşş

çok sevindim hayatım senin adına.Ama moralini bozmak gibi olmasında.zaten saçların dipten uzamasında sorun yok fazla.aslolan boydan uzamamaları.saçlarımızı ayda bir yada 2 ayda bir kestirmeyi unutmayalım.Yoksa sonuç alamayız...

Geçen gün kuaföre gittim ve 1 cm aldırdım uçlarından.Kuaför dedi ki saçın uçlarından aldırmanın uzamaya hiçbir faydası yok,sadece kırıklar gider sağlıklı görünür dedi..Kuaförün yalancısıyım..

neden öle demiş bilemedim ama zaten saç kırılması demek uzayan şaçın uçlarından kopması demek.Ki buda zaten uzamasını engeller.ayrıca saç sadece kırılmaz birde çatallaşır.Bazen hatta 3,4 yerdn birden çatallaşır.Buda demektir ki,tek bir saç teline gitmesi gereken uzamanın 3e veya 4 e bölünmesi..Buda saçın uzamasını engeller..:)

Chery Lady tatlım doğru diosun ama benim saçlarım 1ayda 1cm. zor uzuyordu küsmüşlerdi yani ama şimdi hızlı bi şekilde uzayacaklar. ben de ayda 1 uçlarında aldırmayı ihmal etmezsem çok yakında sağlıklı ve uzun saçlara kavuşabilirim diye düşünüyorum :44:

İki hafta önce ilk kez sinemaki kürü yapmıstım ama saclarım cok dökülmüştü baya cok hemde avuc avuc cok kotuydu ama 3 saat falan tutmustum ondandır diye bugun yine yaptım yarım saat kırk dakika bi şey tuttum ama yine cok döküldü banyoda her tutusta avucum sac doldu resmen normalde banyoda 10 tel sacı gecmezdi cok üzgünümm ühüüü

japongülü merhaba ben bu sinamekili kürü tatlı badem yağı yerine hint yağıyla yapsam sonuç alabilir miyim yardımcı olursan çok sevinirim

ben de dün akşam 2. kez uyguladım bakalım devam edicem. evet biraz döküyor saçı ama normal okadar. sanki gürleşiyo sonuç olarak ben sevdim:) otacı ile yıkıyorum sonrasında. bir de içine sinamekenin kokusunu ve bemiksin kokusunu sevmediğimden 1 tatlı kaşığı menekşe yağı karıştırıyorum.

kesnlikle doğru bu yöntemi bende kullanıorum sinameki ot şeklinde aktarlarda satılıor zaten bemix ampül de eczanelerde 5 tl fln..

bugün 3. defa yapıyorum kızlar. 2 kasım saç bakımı için uygunmuş şimdi baktım da:)) bu sefer parfüm şişesine koydum 55ml lik. zaten 1 fincan da 20ml falan. yarısını kullandım geri kalanını da pazar günü yapıcam bakalım:) ilk defa bişeyi düzenli kullanmaya karar verdim. bir de akşamları yatmadan gliserinli su sıkıyorum uçlarına bu sabah kalktım dalga dalga olmuş:) he bir de sarmısağı şampuanımın içine koydum 3-4 diş biraz da menekşe yağı eklemiştim zaten koku yapmasın diye. bana koku falan gelmedi yalnız menekşe kokuyo çok:)neyseeee görücez bakalım anlayacağınız saçıma dopinge başladım:)

ya kızlar bişey sorucam bu karışımı her uygulama için taze mi hazırlayacağız?
ben haftada 3 kez yapmayı düşünüyorum da haftalık hazırlasam olurmu ki? yani bekleyince etkisi gider mi?

bir de sinemaki kaynamaya başlayınca ne kadar bir süre kaynatıcaz?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…