• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

cnm bazen dökülme normal olabiliyormuşşş bende sığır iliğini yapmıştım bi dönemmm önce dökülecek olan cansız saçları döküyormuş sonra toparlayıp gürleştirip uzatmıştı saçlarımı...

Ama canım 4 hafta boyunca dökülenler hep ölü teller mi? Yani korktum kafamda saç kalmıcak diye..2 hafta ara verdim,sence şimdi devam ediyim mi turplu suya?

Ama canım 4 hafta boyunca dökülenler hep ölü teller mi? Yani korktum kafamda saç kalmıcak diye..2 hafta ara verdim,sence şimdi devam ediyim mi turplu suya?

bilemedim ki cnm 4 hafta ölü teller dökülür mü yapma istersen biraz daha bekle biraz toparlasın yada iliği yap derim onda bölee durumlar olmuyoo pekk kime önerdiysem vazgeçemediii gözle görülür bi gürleşme oluyooo saçtaa ve uzadığınıda göreceksinn

bilemedim ki cnm 4 hafta ölü teller dökülür mü yapma istersen biraz daha bekle biraz toparlasın yada iliği yap derim onda bölee durumlar olmuyoo pekk kime önerdiysem vazgeçemediii gözle görülür bi gürleşme oluyooo saçtaa ve uzadığınıda göreceksinn

Tamam canım çok teşekkür ediyorum.Sığır iliği başlığında gezineyim ben madem biraz da :) Bi o kalmıştı yapmadığım bir de entele :D

benimde saçlarım sinamekili kürü yaptıktan sonra çok dökülmeye başladı 3 hafta yaptım baktım çok saçım dökülüyor korkup bıraktım.. mevsimsel bi dökülme olabilir diye düşündüm ama sinamekiyi bırakınca dökülmede azaldı niye oluyor çok merak ettim biraz uzamasıda hızlanmıştı ama devam edemiyorum kafamda saç kalmıcak diye:1:

ben 1 senedir kullanıodum bu kürü bi ara bıraktım şimdi tekrar başladım ve inanılmaz saçlrım dökülmeye başladı sanırım mevsimlerden etkileniyor. çevremde herkesin saçları dökülüyor

Benim de neredeyse belime geliyordu saçlarım bir de siyaha boyalıydı ve açtırmaya çok korkuyordum.
Bu yüzden tek çare kesilmesiydi, geçen hafta o upuzun saçlarımı asimetrik küt biçiminde kestirdim. 20 cm den fazla siyaha boyalı saç kesildi. Şimdi doğal rengime dönmek istiyorum ve çabuk olsun istiyorum bu yüzden sinamekiyi deneyeceğim hatta sinamekimi kaynattım ılımaya bıraktım.

Beinm saçlarım hızlı uzar, 8 aydır boyamıyorum saçlarımı, ölçtüm o 8 ayda 11 cm uzamışlar. Bence o kadar maşaya işleme göre hızlı uzamış. Şimdi ise fönle bile kurutmuyorum, yıkadıktan sonra havluyla ıslaklığını alıyorum o kendi kuruyor. Saç şekillendirici vs hiç kullanmadım son 1 haftadır ve resmen saçlarım hem kesilmeden hem de bu dinlenmeden dolayı kendine geldi. Neyse ben daha yazmayayım artık =3

bende sinemaki kullanıyorum bndede 5. kürüme kadar cok dökülme oldu. bugün 6. haftadayım ve hiç dökülmedi desem yeridir. döküldü ama o kadar aşırı degil. ben cok memnunum ya bu sinemakiden. japongülü arkadasım saolasın yaa. ama ben yarım cay bardagı kullanıyorum ve 3 4 yada 4 bucuk saat bekletiyorum

Kızlar şuan sonbahardayız,ve tam saç dökülme mevsimi korkmayın yani.bende bu küre başlayalı bir hafta oldu.şuan 2. sini saçlarıma sürdüm bekliorum.1 haftada bir değişim olmadı tabiki mucize beklememek lazım.Birde şunu söylemek istiyorum evet saç dökülme dönemindeyiz fakat sinemakininde etkisi oluyor sanırım çünkü benim saçlarım normalden fazla dökülmeye başladı.Oyüzen zeytinyağı takviyeside yapıyorum.Ama şöylede birşey var.Bunu daha önce yaptığım kürlerde de yaşamıştım.Saçların çok yıpranmış ve çok dayanıksız olan kısımlarını döküyo,yerinede sağlıklı ve dayanıklı saçlar çıkıyor.Ve şunuda eklemek istiyorum ilginç bir tecrübem daha oldu.Bu yaptığımız kürlerin etkisini,3 yada 4 aydan sonra daha net bi şekilde görebiliyoruz.Ben entele yapmıştım bir ara 3 ay yaptım bıraktım.Etki etmedi diye düşünüyordum ama bıraktıktan sonra uzamaya başladı bi 3 ay uzadı sonra yine durdu.Hiç uzamayanlar için sölemek istedim.:) Bunlar tamamen benim tecrübelerim belki başka bişeyden dolayı uzadı ben öyle yorumladım bilmiorum:)

Back