- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
cnm bazen dökülme normal olabiliyormuşşş bende sığır iliğini yapmıştım bi dönemmm önce dökülecek olan cansız saçları döküyormuş sonra toparlayıp gürleştirip uzatmıştı saçlarımı...
benim tum gece beklettigim oldu ama dokulme olmadi:s gerci simdi 30-60 dak bekletiyorum.
Ama canım 4 hafta boyunca dökülenler hep ölü teller mi? Yani korktum kafamda saç kalmıcak diye..2 hafta ara verdim,sence şimdi devam ediyim mi turplu suya?
bilemedim ki cnm 4 hafta ölü teller dökülür mü yapma istersen biraz daha bekle biraz toparlasın yada iliği yap derim onda bölee durumlar olmuyoo pekk kime önerdiysem vazgeçemediii gözle görülür bi gürleşme oluyooo saçtaa ve uzadığınıda göreceksinn
Tamam canım çok teşekkür ediyorum.Sığır iliği başlığında gezineyim ben madem biraz da :) Bi o kalmıştı yapmadığım bir de entele
entele neymişşşş bende onu duymadımm :))
entele çok tehlikeli denemeyin bile[/QUO
yok denemem öyleyse teşekkürederim uyarın için cnm ama merak ettim ne ki o nasıl bişiii tehlikesi neymişş??
entele çok tehlikeli denemeyin bile[/QUO
yok denemem öyleyse teşekkürederim uyarın için cnm ama merak ettim ne ki o nasıl bişiii tehlikesi neymişş??
gözüne kaçırırsan kör edebiliyormuş solumasıda zehirleyebiliyormuş
Turplu suyu mu? ya ben sinameki başlığında turplu sudan bahsettim,dökülme lafını görünce atladım resmen,pardon yaa
ya bi formül var havuç sarmısak susam ve hinç yağı bu kür 15 günde 10 cm uzatıomuş doğrumudur sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?