Kızlar sinameki kürü + turplu su kürü + şampuana sarımsak ve çamterebentin ile saçım 2 ayda 7,5 cm uzadı :) japongülü çok teşekkür ederim sana :)))
sen gercekten cıddımısın bu gercekmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sinameki kürü + turplu su kürü + şampuana sarımsak ve çamterebentin ile saçım 2 ayda 7,5 cm uzadı :) japongülü çok teşekkür ederim sana :)))
Evet canım gerçek.Ben de inanamadım ama sahiden sahi :) o kadar mutluyum ki anlatamam :)))sen gercekten cıddımısın bu gercekmı
nasıl yaptıgını bıraz anlatırmısın tatlım bırde oncekı ve sonrakı hallerının fotolarını koyarmısın
Evet canım gerçek.Ben de inanamadım ama sahiden sahi :) o kadar mutluyum ki anlatamam :)))
Anlatayım canım.Haftada 3 kere sinameki bakımı yaptım.Şampuanıma 1 kapak çamterebentin ve 6 diş sarımsak rendeleyip koydum.Lavanta kürünü de o başlıktaki arkadaşın anlattığı gibi yaptım.Turplu su kürünü de haftada 1 kere yaptım ve sonuç 7,5 cm iki ayda :)) Fotoyu da Kızlar fark var mı?? başlığına koydum.Ordaki fotoda 1-2 cm fark varmış gibi görünüyor,çünkü iki fotonun çekim uzaklıkları farklı.. Çok mutluyum çoookkkk :)))
evet uzamayı fark ettım sacının ucları onceden sutyenının arkasına degmıyorken sımdı sutyenın altına ınmıs uzamıs yanı
ben sınamekıyı haftada bır kere yapıyorum dahamı sık yapmalıyım
bırde sarımsak sampuana kattıgın zaman kokmuyormu sacların
Merhaba Arkadaşlar Ben Yeni Katıldım KK ya
Ben 6 Ayda 14 cm uzatmak istiyorum acaba bu kur işe yararmı
tamamını okuyamadım ama haftada 1 bunu yapsam şe yararmı ablalarım ,kardeşlerim
merak ediyorum
herkes çok olumlu sonuçlar almış gördüğüm kadarıyla yarın ilk yapıcam şey malzemeleri alıp uygulamak olucak saçlarım da çok yavaş uzuyor umarm işte yarat yaa
Merhaba Arkadaşlar Ben Yeni Katıldım KK ya
Ben 6 Ayda 14 cm uzatmak istiyorum acaba bu kur işe yararmı
tamamını okuyamadım ama haftada 1 bunu yapsam şe yararmı ablalarım ,kardeşlerim
merak ediyorum