• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

sen gercekten cıddımısın bu gercekmı
Evet canım gerçek.Ben de inanamadım ama sahiden sahi :) o kadar mutluyum ki anlatamam :)))

nasıl yaptıgını bıraz anlatırmısın tatlım bırde oncekı ve sonrakı hallerının fotolarını koyarmısın

Anlatayım canım.Haftada 3 kere sinameki bakımı yaptım.Şampuanıma 1 kapak çamterebentin ve 6 diş sarımsak rendeleyip koydum.Lavanta kürünü de o başlıktaki arkadaşın anlattığı gibi yaptım.Turplu su kürünü de haftada 1 kere yaptım ve sonuç 7,5 cm iki ayda :)) Fotoyu da Kızlar fark var mı?? başlığına koydum.Ordaki fotoda 1-2 cm fark varmış gibi görünüyor,çünkü iki fotonun çekim uzaklıkları farklı.. Çok mutluyum çoookkkk :)))

Son düzenleme:
Evet canım gerçek.Ben de inanamadım ama sahiden sahi :) o kadar mutluyum ki anlatamam :)))

Anlatayım canım.Haftada 3 kere sinameki bakımı yaptım.Şampuanıma 1 kapak çamterebentin ve 6 diş sarımsak rendeleyip koydum.Lavanta kürünü de o başlıktaki arkadaşın anlattığı gibi yaptım.Turplu su kürünü de haftada 1 kere yaptım ve sonuç 7,5 cm iki ayda :)) Fotoyu da Kızlar fark var mı?? başlığına koydum.Ordaki fotoda 1-2 cm fark varmış gibi görünüyor,çünkü iki fotonun çekim uzaklıkları farklı.. Çok mutluyum çoookkkk :)))

evet uzamayı fark ettım sacının ucları onceden sutyenının arkasına degmıyorken sımdı sutyenın altına ınmıs uzamıs yanı
ben sınamekıyı haftada bır kere yapıyorum dahamı sık yapmalıyım
bırde sarımsak sampuana kattıgın zaman kokmuyormu sacların

evet uzamayı fark ettım sacının ucları onceden sutyenının arkasına degmıyorken sımdı sutyenın altına ınmıs uzamıs yanı
ben sınamekıyı haftada bır kere yapıyorum dahamı sık yapmalıyım
bırde sarımsak sampuana kattıgın zaman kokmuyormu sacların

Canım ben sinamekiyi haftada 3 kez yaptım ama hep aynı günlerde yaptım.Pazartesi,çarşamba ve cuma.Sarımsak evet kokuyor ama ben rahatsız olmuyorum ve saçın kuruduktan sonra kokusu da kalmıyor.Kızlar fark var mı? başlığına yeni foto ekledim canım,bakabilirsin.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar Ben Yeni Katıldım KK ya

Ben 6 Ayda 14 cm uzatmak istiyorum acaba bu kur işe yararmı
tamamını okuyamadım ama haftada 1 bunu yapsam şe yararmı ablalarım ,kardeşlerim
merak ediyorum

Son düzenleme:

merak ediyorum

Ben haftada 3 kez yaptım ve 2 ayda 7,5 cm uzadı.Belki kişiden kişiye fark gösterebilir..

herkes çok olumlu sonuçlar almış gördüğüm kadarıyla yarın ilk yapıcam şey malzemeleri alıp uygulamak olucak saçlarım da çok yavaş uzuyor umarm işte yarat yaa:43:

inşallah canım inşallah bıktım çıtçıt kullanmaktan yemınle 1 senedir saçıma kuaför makası değmıyo ama banamısın demıyo uzamıo gerçi platın roflelerım var saç rengım çok güzel buda boyuda rengının diyeti sanırım :D

merak ediyorum

haftada bir yapmak en iyisi zaten. eğer uğraşabilirsen haftada iki kez de yapabilirsin tabii daha yararlı olur gibime geliyor.bakım esnasında başına bir şey sarmayı unutma bu arada:34:

6 ayda 14 cm uzatır bence. zaten normal uzama 1 ayda 1 cm oluyor bu kür de bir zahmet 1 ayda 2 cm uzatır. hatta daha fazla da olabilir:87:

Merhaba Japongülü. Ben eczanede çalışıyorum. Bemik,evigen,dodex,bepanthen ve badem yağı kullanıyordum. Pek uzama göremedim. Bugün yeni bir karışım hazırlıyorum bu haftadan itibaren kullanmaya başlayacagım içeriği şunlar. Bemiks,bepanthen,dodex,evigen,badem yağı,çamterebentin yağı. Hafatada bir bunu uygulayıp 1 saat bekletip yıkıycam. İşe yarar mı ? Yada bir hafta bunu bir hafatada sinemakiyi mi sürsem?. Sadece sinemakiyi kaynatıp saç diplerine sürüp 1 saat bekleyip yıkıycam. Sence hangisini yapıyım?

ay bu kür sayesinde saçlarım yağlanmaya başladı. uzamada fazla bir hızlanma olmadı ama eskiden uzun süre yıkamayınca kuruyan saçlarım şimdi sağlıklı saçlar gibi yıkamayınca yağlanıyor:66::66::66::66::66:

Eveet '' bemiks,bepanthen,dodex,evigen,badem yağı ve çamterebentin esansı'' karışımı şuan saçımda beklemede. 2tl 'lik sinemaki otuda aldım bir poşet oldu oda mutfakta haftaya kullanılmak üzere beklemede. :61:

Eveet '' bemiks,bepanthen,dodex,evigen,badem yağı ve çamterebentin esansı'' karışımı şuan saçımda beklemede. 2tl 'lik sinemaki otuda aldım bir poşet oldu oda mutfakta haftaya kullanılmak üzere beklemede. :61:

Eveeeet... Bemiks,bepanthen,dodex,evigen,badem yağı ve çamterebentin esansı şuan saçımda beklemede. 2 liralık sinemaki otuda aldım o da haftaya uygulanmak üzere beklemede :61:

sınamekı gıbı kabızlıga çare olan bı bıtkının saça faydası var sahıdım gerçekten ıse yarıyor ama bemıxın kokusu bıraz zor geçıyor kötü degıl ama :44:

kızlar braya yazıyorum ama birşey sormak ıstıyorum benım saçlarım kıvırcık-dalgalı ama bazı yerleri düz düz oluyo onları ıyıce belırgın kıvırcık yapmak ıcın ne yapmalıyım cevaplarınızı beklıyorum??

Back