sınamekı gıbı kabızlıga çare olan bı bıtkının saça faydası var sahıdım gerçekten ıse yarıyor ama bemıxın kokusu bıraz zor geçıyor kötü degıl ama :44:
kürün aşırı saç dökmesinin sebebi nedir ya:84:
kafamda yarım saatten fazla tuttuğum için mi? 3 buçuk saat falan tutuyorum kafamda kürü.
Olabilir canım.japongülü arkadaşımız yani konu sahibi arkadaşımız yarım saatten fazla bekletmeyin demişti,belki de o yüzden dökülüyordurçBen sadece yarım saat bekletiyorum ve dökülme problemim olmadı.
zararlıymış ha? tamam ben de yarım saat yapayım bundan sonra :44: sağol canım
Nasıl ya yarım saatten fazla bekletmemek lazımmıymıs neden ama ?:26: bi arkadasın topiğinde bu kürü 4-5 saat bekleyin dıyordu bende ilk orda gördüm tarifi başladım 1 aydan beri yapıyorum 4 saat bekletiyorum bide 5. ampulu kullandıktan sonra 2 hafta ara vermeyi düşünüyorum sonra yine başlıycam arkadaslar bide 3 aydan önce saçta fark görülmüyor mu benim suan diplerinden çok azıcık cıkmıs ama :26: 3 ay yapıncamı gosterır tam etkisini acaba
Ya bu kürü ben bi kez denedim ama saclarımı cok döktü,hiç böyle olan var mı?ya da ben 4 saat falan tuttum ondan mı oldu acaba :26:
YAZILANLARI ŞİMDİ OKUDUM ONDANMIS GALİBA BUNDAN SONRA YARIM SAAT TUTCAM :90::90:
Ya bu kürü ben bi kez denedim ama saclarımı cok döktü,hiç böyle olan var mı?ya da ben 4 saat falan tuttum ondan mı oldu acaba :26:
YAZILANLARI ŞİMDİ OKUDUM ONDANMIS GALİBA BUNDAN SONRA YARIM SAAT TUTCAM :90::90:
bir çok kişi aşırı dökülmeden şikayet ediyor. benim de döküldü.inş. yarım saat yapınca olmaz.
Evet tamam turplu su saç uzatıyor ama benim de saçımı döktü,ben de 4.haftada sonra bıraktım.Bırakalı 2 hafta oldu ama dökülmem durmadı,sadece azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?