Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlar braya yazıyorum ama birşey sormak ıstıyorum benım saçlarım kıvırcık-dalgalı ama bazı yerleri düz düz oluyo onları ıyıce belırgın kıvırcık yapmak ıcın ne yapmalıyım cevaplarınızı beklıyorum??

sınamekı gıbı kabızlıga çare olan bı bıtkının saça faydası var sahıdım gerçekten ıse yarıyor ama bemıxın kokusu bıraz zor geçıyor kötü degıl ama :44:

evet biraz kötü kokar. ama iyice yıkayınca saçında kalmıyo kokusu. Çamterebentinde kalmadı ve bugün saçlarım çok güzel hgörünüyor..

kürün aşırı saç dökmesinin sebebi nedir ya:84:

kafamda yarım saatten fazla tuttuğum için mi? 3 buçuk saat falan tutuyorum kafamda kürü.

kürün aşırı saç dökmesinin sebebi nedir ya:84:

kafamda yarım saatten fazla tuttuğum için mi? 3 buçuk saat falan tutuyorum kafamda kürü.

Olabilir canım.japongülü arkadaşımız yani konu sahibi arkadaşımız yarım saatten fazla bekletmeyin demişti,belki de o yüzden dökülüyordurçBen sadece yarım saat bekletiyorum ve dökülme problemim olmadı.

zararlıymış ha? tamam ben de yarım saat yapayım bundan sonra :44: sağol canım

Son düzenleme:
Nasıl ya yarım saatten fazla bekletmemek lazımmıymıs neden ama ?:26: bi arkadasın topiğinde bu kürü 4-5 saat bekleyin dıyordu bende ilk orda gördüm tarifi başladım 1 aydan beri yapıyorum 4 saat bekletiyorum bide 5. ampulu kullandıktan sonra 2 hafta ara vermeyi düşünüyorum sonra yine başlıycam arkadaslar bide 3 aydan önce saçta fark görülmüyor mu benim suan diplerinden çok azıcık cıkmıs ama :26: 3 ay yapıncamı gosterır tam etkisini acaba

zararlıymış ha? tamam ben de yarım saat yapayım bundan sonra :44: sağol canım

Kızlar konu sahibi yarım saat demiş,hatta sonradan da uyarmış sakın yarım saatten fazla bekletmeyin diye.Ben de o yüzden yarım saat bekletiyorum.Ben haftada 3 kezden toplamda 8 kez yaptıktan sonra 2 hafta ara verdim ve saçım 7,5 cm uzadı.Kişiden kişiye değişiyor olabilir..

arkadaşlar hiçbir bakım 4 saat bekletilmez tam tersi boğar saçı yarım saat yeterlidir fazlası iyi gelecek diye bişey yok yani

kizlarrrrr bemiks in kokusunu agir bulanlar olmus, o na sukredin:) bemiksim bittigi icin ve hollandada satilmadigi icin met neurobion ampulleri aldim, rengi pembemsi/kirmizi gibi ama bir igrenc kokusu var anlatamam... bemiks in kokusu bana hic gelmezdi ama bu ampulu kirar kirmaz bi koku dagildi igrenc yani:) ama ne yapalim sac uzatmak icin cekecem :d

Ya bu kürü ben bi kez denedim ama saclarımı cok döktü,hiç böyle olan var mı?ya da ben 4 saat falan tuttum ondan mı oldu acaba :26:

YAZILANLARI ŞİMDİ OKUDUM ONDANMIS GALİBA BUNDAN SONRA YARIM SAAT TUTCAM :90::90:

Son düzenleme:

bir çok kişi aşırı dökülmeden şikayet ediyor. benim de döküldü. inş. yarım saat yapınca olmaz.

nekadar süre kullanmıştın cnm dökme haricinde uzaman oldu mu pekiiisuna dumankayanın formülü bu duymuştum sitesindede okumuştum ürünleri aldım ama hiç yapıp denemedim deneyen varmı acaba memnunlarmı kiii

Evet tamam turplu su saç uzatıyor ama benim de saçımı döktü,ben de 4.haftada sonra bıraktım.Bırakalı 2 hafta oldu ama dökülmem durmadı,sadece azaldı

Evet tamam turplu su saç uzatıyor ama benim de saçımı döktü,ben de 4.haftada sonra bıraktım.Bırakalı 2 hafta oldu ama dökülmem durmadı,sadece azaldı

cnm bazen dökülme normal olabiliyormuşşş bende sığır iliğini yapmıştım bi dönemmm önce dökülecek olan cansız saçları döküyormuş sonra toparlayıp gürleştirip uzatmıştı saçlarımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…