Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlar sizcede saçın rengini açan bişey eninde sonunda saça zarar vermez mi ya benm kafam çok karıştı:44:

Hiçbi zararı olmuyo aksine güçlendiriyo saçı ve haftada 1kez sırf zeytin yagı ile masaj da eklersen saçların harika güçleniyo tabi bu uygulamayı sürekli yapmayacaksın arada bırak sora tekrar basla her zaman yapma dinlensin saç ama iyi geliyo benim saçımda gözle görülür fark oldu yani kesinlikle tavsiye ederim herkese..

bu kürü yaptığımız zaman aralığında saçımı boyatsam kötü bir etki yapar mı? ya da uzaması yavaşlar mı acaba ?

Herhangi bir etkisi olmuyor canim sac boyamanin...

Sürdükten sonra saclarini strec filmle sar, cok akiyorsa az az sür iyice yedir saclarina. Akanlari da kolonyali ya da sabunlu islak mendille sil, cildinde kalmasin hic.

Cok kisa araliklarla yapmissin, bu sekilde sac derin yorulur. Haftada bir yap.

bepanten ampul mu yoksa bemiks ampul mu hangisi daha etkili olur sizcee

Bemiks kullananlar daha iyi sonuc aliyorlar.

Canim taze kullanmalisin. Nasil cayi taze taze demleyip iciyorsun bunu da demledikten hemen sonra kullanmalisin. Annen niye kafayi yedin diyor ki? Kadinlar güzellik ugruna neler yapiyorlar..

Böyle güzel ve etkili bir tarifi bizlerle paylastigin icin asil biz tesekkür ederiz.
Ben ve bazi arkadaslar 8 hafta kullanip 2 hafta ara veriyoruz ama senin dedigin sekilde 3 ay kullanip 1 ay ara verirsek daha mi etkili olur?.. :26:

E su gibi oluyor zaten, kim dedi ki bu kürün yogun kivamli oldugunu? Fis fisli sprey siseler oluyor milyoncularda satilir, ona koyup sac diplerine uygulamalisin. Ayrica saci belirgin bir sekilde sarartmiyor sadece dogal sac rengini yarim ton kadar aciyor. Niye hemen pes ettin ki? Insanlar aylarca uyguluyorlar bu kürü, sonucunu da harika bir sekilde aliyorlar...

kızlar sizcede saçın rengini açan bişey eninde sonunda saça zarar vermez mi ya benm kafam çok karıştı:44:

Canim cok acmiyor ki sac rengini. Dogal sac rengini yarim ton kadar aciyor hatta bazisini acmiyor diye biliyorum, acilmaya müsait olan saclari daha cok aciyor. Ama acsa da bir zarari olmaz, mesela papatya fazlasiyla aciyor ama saca zarari yok aksine faydasi var. Sinameki daha cok boyayi akitiyor.

Merhaba arkadaşlar.Ben de dün bu kürü uyguladım ve saçımda gerçekten farklar gördüm.Mesela,benim saçım önceden dalgalıydı hatta lüle lüleydi.ama zamanla düzleştirici ve boya kullanarak saçlarımı mahvettim.yıllardır saçım pırasa gibi düzdü.dün bu kürü yaptıktan sonra saçım kuruyunca bir baktım saçım lüle lüle ve yumuşacık olmuş o kadar mutlu oldum ki anlatamam geçen sene saçımı turp suyu kürüyle uzatmıştım.şimdi turp bulamadığım için bunu yaptım ve gerçekten de çok memnun kaldım.haftada 2 kez yapıcam ve ne kadar uzadığını zaman geçtikçe yazıcam

bir de saça ıslak mı kurumu köpüklü mü temz mi kirli mi uygukanacak?
sinameki aktarda mı toz mu yaprak şeklnde mi çnkü bazı bitkilerin 2 türlü hali oluyor
her gün mü yapıcaz yoksa banyoya girdikçe mi

benim saçlarım normalde çok çabuk uzuyor boya yapıyorum 2 hafta içinde renk değişiyor diplerde. ve çok dökülüyor çabuk uzamasına rağmen baya dökükülüyor ne yapabilirim dökülmenin önüne geçeb ilmek için

bunun içine jojobo,hint,lavanta,menekşe,çamterebentin katsam etkisi herhalde yine aynı olur dimi çok şey karıştırmış oluyorum ama ? aynı etkiyi gösterirmi daha çok veya daha azmı etki gösterir bunları karıştırırsam?

8 hafta kullanıp 2 hafta ara vemekte uygundur önemli olan
ara ara sçı dinlendirmiş olalım

Peki canim sagol cevabin icin...

boyalı saçlarada oluyor mu zaten sacm sarı platn bembeyaz olmasn sonra

Sinameki sac rengini cok acmiyor, daha cok boyayi akitiyor. Beyaza kadar acmaya acicilar bile zorlanir, sinamekinin o kadar acmasi imkansiz.

Kuruyken uygulayip 3-4 saat bekleteceksin, daha sonra yikayacaksin.
Kuru yaprak seklinde oluyor.
Haftada bir uygulayacaksin.

Bu kür sinameki, bemiks ve badem yagindan olusuyor, arti bir sey eklemene gerek yok. Uzamaya ayrica bir katkisi olmaz. Ama koku vermek icin bir kac damla cilek yagi, lavanta yagi vs. katabilirsin.

ama bu kdr çabuk uzamasına anlam vermiş değilim acaba çabuk uzayan kısımlar diğerlerine göre daha mı cansız uzuyor?
misal uzayan kısma dip boyası yapıcam kopmasın ordan
birde kaynattktan snra yaprakları ayırablrz dimi içinde beklemesine gerek yok
fırça yardımıyla mı sürüyoruz boya yapar gibi

yahu kızların bu formulun baş ağrıtma gibi bi etkisi var mı acaba :S
şuan başımda tuhaf bir ağrı mı var bunun sebebi yeni sürdüğüm formul olabilir mi :S

walla kızlar 3 hafta kullandım ama saç derimde sivilceleneler oldu.. korktum ondan mı diye?? benim saçlarım yağlıdır o kürle daha çok yağlanıyor haliylee.. acaba yağdan mıdır?? gün aşırı yıkıyorum ama((

ben dün ilk uygulamama yaptım bakalım inş. işe yarar saçlarım belime kadar uzar kısa zamanda

Son düzenleme:
bende yarın başlayacağım uygulamaya yalnız birşey soracağımsaçım röfleli dip boyası açık kumral açık kumral açılırsa nasıl olur kuru ve cansız v dalgalı elektrikleniyor ve kabarıyor saçlarım saç uçlarımda kopuyor devamlı derisinde ufak tefek yaralar da var uygulasam nasıl olur yine uzar mı? çok karmaşık yazdım farkındayım ama kadın kadını anlar yeni üye olmama rağmen rahatım bu konuda buda ilk mesajım mesajları okurken zeytinyağı ısıtıp saçına sürmüş ve bu förmülü uygulamış 1.5ayda 10cm uzadı diyede başlık atmış çok şaşırdım ve ümitlendım açıkcası bu kadar hasarlı saçı da uzatırmı acaba???düzleştirmiyorum artık çok arada bir düzleştiriyorum saç kurutma makinasıyla bile kurutmuyorum havlula kurutup saç serumu sürüyorum yıpranmasın kurutunca yıpranır diye ne yapsam ki kızlar çok moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…