kızlar sizcede saçın rengini açan bişey eninde sonunda saça zarar vermez mi ya benm kafam çok karıştı:44:
bu kürü yaptığımız zaman aralığında saçımı boyatsam kötü bir etki yapar mı? ya da uzaması yavaşlar mı acaba ?
ben ikinci sefer yapıyorum ama merak ettiğim birşey var
bu karışımı önce diplere sonrada uçlara sürüyorum komple yıkıyorum bununla ama beklerken alnımdan ensemden akıyor damla damla ya bunlar aktığı yerlerde kıl çıkarıtrsa
arkadaşlar yukarıda başladığım tarihi göre bilirsiniz ayın 8 inde başladım... bir haftada 2 kere yaptım ve 4 saat beklettim... yarım santime yakın uzamış :) size göre az mı çok mu bilmiyorum ama yazıyım dedim
bepanten ampul mu yoksa bemiks ampul mu hangisi daha etkili olur sizcee
selam kızlar...başlığı tam okuyamadım çok şey yazılmış size soruyum dedim.. benim bunu sürekli taze hazırlamam imkansız annem sürekli kafayı yedin diyor da uğraşınca10 kullanımlık falan hazırlasam bi şişede olurmu ? hiç mi etki etmez bu seferde ? ve eğer etki eder diyosanız ölçülerini nasıl ayarlamam lazım 10 kullanımlık için :) şimdiden teşekkürler cvp için.. :) bir de benim saçlarım zaten çok gür ara makas attırıyorum memnunum bu halinden sadece uzasın istiyorum gürleşmesn fzlaaa
arkadaşlar konuya ilgi gösterdiğiniz için çoook teşekkür ederim ben fazla giremiyorum yoğun olduğumdan sorularınıza tek tek cvp yazamıyorum dolayısıyla ama şunu diyebilirim ki bu formülü kendim ve müşterilerim denedik ve güzel sonuçlar elde ettik tek yapmanız gereken her seferinde taze hazırlamak ve düzenli yapmak ben 3 ay kadar uygulayıp bir ay kadar ara vererek uyguladım hazırlanması gayet basittir koku bırakmıyor rahatsız edecek şekilde. Gürleştirme gibi özelliği yoktur sadece uzamaya hız kazandırıyor özel mesaj hakkım yokmuş o yüzden özel mesajlara cvpta veremiyorum kusura bakmayın herşey gönlünüzce olsun
Yok yapamadım
yapana da şaşırırım
su gibi tabe çay bardağı sinemaki ile badem yağı ve ampülü karıştırınca bildiğin su kıvamlı bişi oldu
e bu diplere uçlara nasıl yediriliyo
bi şere çok gidiyo bi yere az gidiyo dedim sonra çok giden yer sararır ötekiler normal kalır daha yaptığımın anında
girdim banyoya yıkandım
sarısarı aktı
ampülü karıştırırım ancak şampuana tamam yaa ben bunu yapamam
kızlar sizcede saçın rengini açan bişey eninde sonunda saça zarar vermez mi ya benm kafam çok karıştı:44:
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
8 hafta kullanıp 2 hafta ara vemekte uygundur önemli olan
ara ara sçı dinlendirmiş olalım
boyalı saçlarada oluyor mu zaten sacm sarı platn bembeyaz olmasn sonra
bir de saça ıslak mı kurumu köpüklü mü temz mi kirli mi uygukanacak?
sinameki aktarda mı toz mu yaprak şeklnde mi çnkü bazı bitkilerin 2 türlü hali oluyor
her gün mü yapıcaz yoksa banyoya girdikçe mi
bunun içine jojobo,hint,lavanta,menekşe,çamterebentin katsam etkisi herhalde yine aynı olur dimi çok şey karıştırmış oluyorum ama ? aynı etkiyi gösterirmi daha çok veya daha azmı etki gösterir bunları karıştırırsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?