Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

teşekkür ederim cvp için, her sefernde taze hazırlanma zorunluluğu bunu da yapmamı imkansız kıldı maalesef tüh

arkadaş baya bi açıyo demiş :S doğal koyu kestane saç renginide açarmı yaa ayy :S

Ya ben sinemakili formülü denemiştim ama çok kötü kokuyo ya. Kokusu duyulucak diye 1 ay saçlarımı açamamıştım. Üstelik sıra arkadaşım ve arkamda oturan arkadaşım da kokuyu fark ediyodu. bemiks ampulden olabiliceğini söylediler. ama gerçekten iğrenç bi koku ve ne sürsem geçiremedim, en son bıraktım ve zamanla uçtu.

kullananlarda oluyo mu böyle bi durum?

2 haftadan beri haftadan 1 kere kullanıyorum bu kürü yalnızca ampül felan eklemiyorum sadece sacbakımyaglarını ekliyorum o sekilde kullanıyorum simdiden faydasını gördüm saclarımı yumusacık yaptı ve uzadıgı gözle görülür bisekilde.Yalnız sacı acıyor evet benim saclarım kumral bu kürü yaptıgımdan beri sacımın rengi acıldı ama bi kızıllık geldi sacıma.Ama napalım artık sacımın uzaması icin buna katlancaz:))

aman yok ben almayayım o zaman rengini açacak kadar etkiliyse mutlaka saçın yapısına bi zararı vardır o zaman :S

bu formül gerçekten süper. ben geçen yaz kullandım çok güzel uzatmıştı saçımı ama gerçekten saç rengini akıtıyor saçım kestaneydi turuncu gibi olmuştu.birde bırakınca saçlarım çok döküldü.yine yapıcam bundan.geçen yaz kuaförüm saçın uçuşuyo çok sağlıklı olmuş demişti.ayy birde çok kötü kokuyordu saçtan çıkmak bilmiyordu ama değer ensemde olan saçlarım 2 ayda omuzlarıma kadar inmişti.

Hemde ne koku Bemiksin kokusu bu sinamekinin değil.Ben çok yerde yazdım.2 seneye geliyor halen saçımda ıslatınca yıkarken yada hafif yağlandığında alınıyor kokusu.Birdaha bemiksmi aslaaaaaaa...

Yok bende o kadar kokusu sürmedi.. O kürün ardından bir sürü yağ sürdüğümden olsa gerek. Saçlarım da şaşırdı ne kokucaklarını.
ama bundan sonra bemiksin olduğu hiçbir formulün yanına yaklaşmıyorum.

boşnakgüzeli; sinemakiyi ekliyo musun peki?

her hafta olmasada burda okudugumdan beri en azindan iki haftada bir sinemaki + bi kac yag ile karisimimi hazirlayip geceleri sacima sürüp yatiyorm sabahta yikiyorum..
koku felan hic olmadi simdiye kadar.. rahatliklada cikti sacimdan..
koyu kahverengi sacim vardi hafif kizillik katti diyebilirim.. boyamadigim icin son yillarda dikkatlice bakinca aynada fark ettim sac diplerimin cok hafif acildigini..
ama ne yalan söyleyim kahverengi ve hafif kizillik cok sicak tonlar hosuma gitti :)
saclarimda bunun sayesinde parlaklik ve yumsaklik var.. 4. ayda baya bi kisaltmistim saclarimi simdi nerdeyse eski uzunluguna kavustu diyebilirim..
ki normalde cok cok yavas uzayan ince telli sacim oldugu icin ben gayet memnun kaldi.. ve gercekten herkese tavsiye ediyorum.

bu formulü daha forumda okuyuycuyken görmüştüm, şubat ayından beride uyguluyorum ama o aralar yoğun tempoda çalıştığım için bir hafta yapıp diğer hafta bıraktım zencefil kürünüde her banyodan sonra uyguluyordum şimdi malum yaz hiç yapamıyorum işlerim düzeldi kendimle ilgileneyim derken olmuyor.

yararını gördünmü derseniz saçlarım çok gür ve kabarık ben gece sarıp yatıyorum ya örüp doğal dalga oluyor. Bir türlü uzamıyordu parlamıyordu uçlar sağlıksız görünyordu sürekli kuaföre gidip kestirdiğim halde bir haftada çatallaşıyordu uçlar, sonra bu kürü uyguladım saçlarımın dipleri yumuşadı, farkeder oldu herkes dalgalarım elektirklenmeden duruyordu en mühimi sağlıklıydı ve 3 yıldır uzamayan asi saçlarım şubattan mayısa kadar farkedilir derece omzumdan göğsüme geldi.

ben de saçımı kestirdim ve tabiki istediğimden kısa oldu. Bu kürü uygulamaya başladım. Solgarbiotin aldm 5000 mlg lik. günde bir tane de ondan içicem. onun da etkisi oluyomuş uzamada. umarım 3 ay içinde belirgin bir uzama olur. yaklaşık belime gelen saçım şuan omzuma bile gelmiyo omzuma inse bile mutlu olucam o derece mutsuzum

ben bu üç malzemeyi aldım, kendime inanmıorum evet aldım ve denemeye karar verdim
eczacı arkadaş zaten ampulü şampuanıma katarsam gerçekten uzatmasına yardımcı olcağınısöyledi
dr lar başka vitaminlerde katıomuş .
BİZ ŞİMDİLİK BU KADAR :))BAKALIM NOLCAK
AMA SAÇIM GÜR ZATEN GÜRLEŞTİRMESE BARİ
ARTIK ARA MAKAS ATTIRIRIZ :)

Yok yapamadım
yapana da şaşırırım
su gibi tabe çay bardağı sinemaki ile badem yağı ve ampülü karıştırınca bildiğin su kıvamlı bişi oldu
e bu diplere uçlara nasıl yediriliyo
bi şere çok gidiyo bi yere az gidiyo dedim sonra çok giden yer sararır ötekiler normal kalır daha yaptığımın anında
girdim banyoya yıkandım
sarısarı aktı
ampülü karıştırırım ancak şampuana tamam yaa ben bunu yapamam

Yok yapamadım
yapana da şaşırırım
su gibi tabe çay bardağı sinemaki ile badem yağı ve ampülü karıştırınca bildiğin su kıvamlı bişi oldu
e bu diplere uçlara nasıl yediriliyo
bi şere çok gidiyo bi yere az gidiyo dedim sonra çok giden yer sararır ötekiler normal kalır daha yaptığımın anında
girdim banyoya yıkandım
sarısarı aktı
ampülü karıştırırım ancak şampuana tamam yaa ben bunu yapamam

kızlar sizcede saçın rengini açan bişey eninde sonunda saça zarar vermez mi ya benm kafam çok karıştı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…