• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

neden üşeniyorsun kı her seferinde yapmaya cnm ben yarım cay bardağı suda demlıyorum sınamekıyı yetıyor saçıma hem öyle taze yapılması gerek yoksa bi etkisi olmaz bence. sen çay yaptın demledin günlerce bekledi diyelim . dönüp o çayı ağzına koyarmısın ?? bnce hıc üsenme gerecekten uzamasını ve bakımlı olmasını ıstıyorsan birazcık zahmet et. ben böyle bi formül buldğma bile şükrediyormm :)

Kizlar selam...

Belimden asagi popoma:) gelen sapsari saclarimi kut simsay yaptiktan ve hevesimi aldiktan sonra sariya donme cabalarim sonucu gitgide battim..:(
Su anda sariya dondum omuzlarima uzadi saclarim amaa yanma kelimesi az kalirdi.
En son 4 hafta once her yikama sonrasi pismaniye gibi olmus berbat saclardan aglarken burasi geldi aklima. Neyse forumda bir oraya bir buraya dolandim ve su an icin kendime uygun formulu bulup denemeye basladim.
4 defa yaptigim bu kur sonucunda waaoow super uzadi diyemem ama waooow super toparlandi saclarim diyebilirim. Artik yikama sonrasi o pismaniyelik yok.
Bilmiyorum ondan mi yoksa her yikama sonrasi siktigim gliserin+ su karisimindan mi ama her neyden ise cok mutlu oluyorum..
Umuyorum ki uzamasi da hizlanacak..

Artik akillandim ve birdaha asla ama asla kestirmicem saclarimi:))

kızlar slm :)
ben 4 ay kadar sinameki, bepantene ampul, bemiks ampul, evigen ampul, tatlı badem yağı karşımını haftada bir uyguladım. benimle birlikte kardeşim ve 4 arkadaşım daha uyguladı.neyse neticeyi anlatim dedim :)

öncelikle sacın ayda ortalama 1 cm uzadığını biliyosunuz, öyle 1 ayda 5 cm bilemedin 10 cm falan uzamıyor, bu tarz cümleler tamamen ütopya. ama saçı olduğundan hızlı uzatıyor, ben 1.5 ay kullanıp 2 hafta ara verdim, o şekilde 4 ayı doldurdum, özellikle o 2 haftalık arada gercekten uzadığını görüosunuz.ayda ortalama 1.5 cm, bazı kişilerde 2 cm e kadar uzatıyor. uzatmasının yanında kesinlikle sacı besliyor, hergün düzleştirici kullansanız bile kopma, dökülme, kırılma oranını minimuma indiriyor.

ama öyle kökünden bir sürü saç fışkırdı,ince telli saçlarımı fırça kıvamına getirdi, aman kulak hizasındaki saçım belime indi 1-2 ayda gibi cümlelere inanmayın. yok öyle birşey, benim tavsiyem mutlaka haftada 1 yapın, uzadığını hissetmeseniz bile saçınızın canlandığını görceksiniz ;)

merhaba ben saç uzamasıyla ilgili bir şikayetim olduğu için internette yana yakıla gezerken bu forumu buldum ve üye oldum.
benim gür ve dalgalı bir saç yapım var.yaklaşık 8 ay önce filan önleri uzun arkası kısa model olan saç kesimini yaptırdım.
düzleştirdiğim için pek uzamıyordu maalesef.ve ilk kez de o zaman boyattım.
birkaç gün önce kuaförüme gittim gitmez olaydım :S saçlarımı öyle bir kesti ki :/
ben biraz toparlamasını eşit boya getirmesini ama çok kısaltmamasını söylemiştim.normalde hızlı uzuyor saçlarım ama düzleştirmeden kaynaklı yavaşladı tabiki.
neyse kuaför resmen 5 parmak saçımı kesti ya.içim gitti. depresyona girmek üzereydim adam yüzünden.
saçımı da 4-5 kere boyattım ama yaşım daha genç olduğu için ileride erteleyerek kendi rengime dönmeye karar verdim.zaten koyu kahve kendi saçım,
boya da açık kahve tonlarında,doğal olmaktan yanayım.
neyse lafı uzattım baya, sonra bu sinamekili karışımı gördüm, dün ilk defa uyguladım. benim sormak istediğim bir şey var.
benim saçlarım zaten çok gür ben gürleşmesini değil uzamasını istiyorum,bu anlamda bi saç çoğalması etkisi yapar mı bu karışım?
bir de saç da bekletme süresi hakkında herkes farklı zaman seçenekleri kullanmış sanırım.
ben yarım saat - 1 saat arası durdurdum ve haftada 1 kere yapılması gerektiği söylenmiş, bu şekilde verim alabilir miyim ?
7-8 seans yapmak gerekiyor sanırım,kür yapmayı bırakınca mı uzamaya başlıyor?

çok fazla şey sordum, söyledim ama ne yapacağımı bilemiyorum,saçlarım bir an önce eski haline gelsin istiyorum :( :14:
şimdiden teşekkür ederim..

kızlar slm :)
ben 4 ay kadar sinameki, bepantene ampul, bemiks ampul, evigen ampul, tatlı badem yağı karşımını haftada bir uyguladım. benimle birlikte kardeşim ve 4 arkadaşım daha uyguladı.neyse neticeyi anlatim dedim :)

öncelikle sacın ayda ortalama 1 cm uzadığını biliyosunuz, öyle 1 ayda 5 cm bilemedin 10 cm falan uzamıyor, bu tarz cümleler tamamen ütopya. ama saçı olduğundan hızlı uzatıyor, ben 1.5 ay kullanıp 2 hafta ara verdim, o şekilde 4 ayı doldurdum, özellikle o 2 haftalık arada gercekten uzadığını görüosunuz.ayda ortalama 1.5 cm, bazı kişilerde 2 cm e kadar uzatıyor. uzatmasının yanında kesinlikle sacı besliyor, hergün düzleştirici kullansanız bile kopma, dökülme, kırılma oranını minimuma indiriyor.

ama öyle kökünden bir sürü saç fışkırdı,ince telli saçlarımı fırça kıvamına getirdi, aman kulak hizasındaki saçım belime indi 1-2 ayda gibi cümlelere inanmayın. yok öyle birşey, benim tavsiyem mutlaka haftada 1 yapın, uzadığını hissetmeseniz bile saçınızın canlandığını görceksiniz ;)

benim bir arkadaşım 4 ay kullandı bu kürü omuzlarının biraz altında olan saçı beline geldi, gerçekten. kişiden kişiye değişir ancak öyle 1 ayda 5 cm vakaları da oluyor yani.

ben bu formülü 4 hafta boyunca uyguladım. saçlarımda anormal hızlı bi uzama olmadı ama çok canlandı, her gören soruyo naptın saçlarına coşmuşlar diyo
:34:

denemeye devam. yavaş uzasa bile sağlıklı bir şekilde uzaması bile yeterli benim için:)

bende bir kaç gün önce mısır püskülü gibi olan saçlarımı kestirdim zaten varlığıyla beni sinir edecek kadar yanıktı pişman mıyım evet :) ama tertemiz oldu saçlarım omzumdan biraz daha yukarıda kalıyor ufak bir araştırmaya girdim ve herkes sinamekili kürden bahsediyor bende malzemelerimi alıp yapmaya başlıcam umarım bende de işe yarar çünkü kimine yarayan kür kimine yaramıyor zırt pırt saçımı yaktırıp kestirip uzatmaya çalıştığım için çoğu kürü denemiştim sinamekiden umutluyum gelişmeleri aktarıcam :34:

Son düzenleme:
Ben bugün gerekli malzemeleri aldım aktardan ama kesin işe yarıyor mu deneyip sonuç alan varsa yorumlarınızı bekliyorum... :44:

bir defa uyguladım dodex ampulle. annem sağolsun :9: aile hekimine gittim, adam bana hap yazdı, onda b vitaminden başka vitaminlerde var diye bende 2 tane hapı ezip yapıcam... :)
bu arada saçlarmı kestirdim, kuaförüm sağolsun 15 cm cik kesmiş:47: eve geldim ağlıya ağlıya. bunu yapmaya başladım. kaşımın üzerindeki saç 1 defa yapmakla gözümün altına geldi :))) ama saç dökülmem için napsam bilmiyorum :((

ben ikinci sefer yapıyorum ama merak ettiğim birşey var
bu karışımı önce diplere sonrada uçlara sürüyorum komple yıkıyorum bununla ama beklerken alnımdan ensemden akıyor damla damla ya bunlar aktığı yerlerde kıl çıkarıtrsa :5:

arkadaşlar yukarıda başladığım tarihi göre bilirsiniz ayın 8 inde başladım... bir haftada 2 kere yaptım ve 4 saat beklettim... yarım santime yakın uzamış :) size göre az mı çok mu bilmiyorum ama yazıyım dedim :4:

selam kızlar...başlığı tam okuyamadım çok şey yazılmış size soruyum dedim.. benim bunu sürekli taze hazırlamam imkansız annem sürekli kafayı yedin diyor da uğraşınca :D 10 kullanımlık falan hazırlasam bi şişede olurmu ? hiç mi etki etmez bu seferde ? ve eğer etki eder diyosanız ölçülerini nasıl ayarlamam lazım 10 kullanımlık için :) şimdiden teşekkürler cvp için.. :) bir de benim saçlarım zaten çok gür ara makas attırıyorum memnunum bu halinden sadece uzasın istiyorum gürleşmesn fzlaaa

Son düzenleme:
arkadaşlar konuya ilgi gösterdiğiniz için çoook teşekkür ederim ben fazla giremiyorum yoğun olduğumdan sorularınıza tek tek cvp yazamıyorum dolayısıyla ama şunu diyebilirim ki bu formülü kendim ve müşterilerim denedik ve güzel sonuçlar elde ettik tek yapmanız gereken her seferinde taze hazırlamak ve düzenli yapmak ben 3 ay kadar uygulayıp bir ay kadar ara vererek uyguladım hazırlanması gayet basittir koku bırakmıyor rahatsız edecek şekilde. Gürleştirme gibi özelliği yoktur sadece uzamaya hız kazandırıyor özel mesaj hakkım yokmuş o yüzden özel mesajlara cvpta veremiyorum kusura bakmayın herşey gönlünüzce olsun

Back