• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

benim saçlarım normalde çok çabuk uzuyor boya yapıyorum 2 hafta içinde renk değişiyor diplerde. ve çok dökülüyor çabuk uzamasına rağmen baya dökükülüyor ne yapabilirim dökülmenin önüne geçeb ilmek için

dökülmesini önlemek için yine bitkisel yağlardan karışım kullanabilirsin aktarlara hazırlatabilirsin saç dökülmene sebep sanırım saçlarının boyaya alışkın olması dip boya zamanı yaklaşınca dökülme oluyorsa sebep saçının boyaya alışmış olmasıdır

bunun içine jojobo,hint,lavanta,menekşe,çamterebentin katsam etkisi herhalde yine aynı olur dimi çok şey karıştırmış oluyorum ama ? aynı etkiyi gösterirmi daha çok veya daha azmı etki gösterir bunları karıştırırsam?

bana kalırsa fazla karıştırmadan kullanmalısın etkileşim oranı düşebilir

bende yarın başlayacağım uygulamaya yalnız birşey soracağımsaçım röfleli dip boyası açık kumral açık kumral açılırsa nasıl olur kuru ve cansız v dalgalı elektrikleniyor ve kabarıyor saçlarım saç uçlarımda kopuyor devamlı derisinde ufak tefek yaralar da var uygulasam nasıl olur yine uzar mı? çok karmaşık yazdım farkındayım ama kadın kadını anlar yeni üye olmama rağmen rahatım bu konuda buda ilk mesajım mesajları okurken zeytinyağı ısıtıp saçına sürmüş ve bu förmülü uygulamış 1.5ayda 10cm uzadı diyede başlık atmış çok şaşırdım ve ümitlendım açıkcası bu kadar hasarlı saçı da uzatırmı acaba???düzleştirmiyorum artık çok arada bir düzleştiriyorum saç kurutma makinasıyla bile kurutmuyorum havlula kurutup saç serumu sürüyorum yıpranmasın kurutunca yıpranır diye ne yapsam ki kızlar çok moralim bozuluyor:43:

saç uçlarında kopma varsa mutlaka kesilerek temizlenmesi gerekir çünkü saç dipten uzar ama uçtan hava alır hava alamayınca da uzaması zorlaşır

walla kızlar 3 hafta kullandım ama saç derimde sivilceleneler oldu.. korktum ondan mı diye?? benim saçlarım yağlıdır o kürle daha çok yağlanıyor haliylee.. acaba yağdan mıdır?? gün aşırı yıkıyorum ama:(((

bunun sebep olduğunu sanmıyorum ama sivilcelenme olayın geçmezse cildiyeye gitmeni tavsiye ederim bu yanlış şampuan seçimi,stres,uykusuzluk gibi sebeplerle de ortaya çıkmış olabilir

2. uygulamamı yaptım saçlarımı bayramdan iki gün önce boyamıştım 1 c. lik uzama var ama uçlarımda kırık kestirmekte istemiyorum ama kestirmezsem hava alamazmış kuaför bana saçından 3 4 cm kestirmen lazım dedi üff ya :(

2. uygulamamı yaptım saçlarımı bayramdan iki gün önce boyamıştım 1 c. lik uzama var ama uçlarımda kırık kestirmekte istemiyorum ama kestirmezsem hava alamazmış kuaför bana saçından 3 4 cm kestirmen lazım dedi üff ya :(

sende olanların hepsi bendede vardı. gecen gittim kestrdm bndende o kadar kesti. ama mutluyum cünki daa cok etki edecek hic kırıgım da kalmadı. zaten 3 4 cm pek bişi degil. kırıkların cogalmadan kestir derim ben kıydım kestirdim :) hep mutsuz olurdum mutluyum

Merhaba arkadaşlar.Ben 8. kürü yaptım ve ara verdim.Saçımdaki etkisi gerçekten çok güzel.uzama da var tabi ki :) ayrıca şampuanıma sarımsak ve çam terebentini de koydum.saçlarım gerçekten de bu küre başlamadan öncekinden farklı görünüyor.japongülü çok teşekkür ederim sana :)

Ben de kullanmaya başladım zeytinyağlı kürle beraber ve saçımda ilk kullanım olmasına rağmen baya bir etkisini gördüm saçlarım daha parlak oldu. Uzaması hemen belli olmaz zaten kıvırcık saçlıyım ama ölçüyorum ve ilk yapışımdan 1 hafta geçmeden ölçtüm sonuç olarak 2 cm uzadığını farkettim.İnanamadım yanlış mı ölçüyorum falan diye ama doğru ölçüyormuşum. :nazar: :61:

Teşekkür ederim japongülü Allah razı olsun. :75:

Sonunda denedim bu yöntemi umarım ilerleyen zamanlarda güzel gelişmeler olurr.saçımı yumuşacık yaptı şimdiden :61:

Ben de bir kaç gün içinde başlarım kullanmayaa :)) Saçlarımın uzaması için ilk defa bir karışım uygulayacağım hadi hayırlısı...

Peki bir şey sorucam

Saçları uclarından kestimek yani kırıkları aldırmak hava almasıını sağlıyormuş
peki uçların kırılmaması ne yapmalıyız sağlıklı uzaması için
Acaba yıkanmadan önce saçların ucuna saf zeytin yağı sürsek yararlı olurmu mesela yıkanacağımız gün sürüp yarım saat bekletsek
????
Nası olur

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

benim sacım daha cok dökülmeye basladı sanki:S 3haftadır yapıyorum sarımsak sampuanı kullanıyorum içinde bepanten evigen var bi de haftada bi kez barcelino yapıyorum agır gelmez dimi?

şu sinamekili bakımı ben de 6 hafta yaptım ve bakım öncesinde çok az dökülen saçım birden avuç avuç dökülmeye başladı ve bıraktım.. şuan saçlarım okadar azaldıkı hiç uzamasa da olur yeter ki dökülmesin diyecek hale geldim :S öyle aman aman bi uzama da görmedim zaten. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor sanırım belki de saç dökülmemin nedeni başkadır bilemiyorum ama uzuunca bi süre saç bakımlarına tövbeli kalacağım sanırım :)

Son düzenleme:
Kızlar sinameki kürü + turplu su kürü + şampuana sarımsak ve çamterebentin ile saçım 2 ayda 7,5 cm uzadı :) japongülü çok teşekkür ederim sana :)))

Back