Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

dökülmesini önlemek için yine bitkisel yağlardan karışım kullanabilirsin aktarlara hazırlatabilirsin saç dökülmene sebep sanırım saçlarının boyaya alışkın olması dip boya zamanı yaklaşınca dökülme oluyorsa sebep saçının boyaya alışmış olmasıdır

bana kalırsa fazla karıştırmadan kullanmalısın etkileşim oranı düşebilir

saç uçlarında kopma varsa mutlaka kesilerek temizlenmesi gerekir çünkü saç dipten uzar ama uçtan hava alır hava alamayınca da uzaması zorlaşır

bunun sebep olduğunu sanmıyorum ama sivilcelenme olayın geçmezse cildiyeye gitmeni tavsiye ederim bu yanlış şampuan seçimi,stres,uykusuzluk gibi sebeplerle de ortaya çıkmış olabilir

bunun sebep olduğunu sanmıyorum ama sivilcelenme olayın geçmezse cildiyeye gitmeni tavsiye ederim bu yanlış şampuan seçimi,stres,uykusuzluk gibi sebeplerle de ortaya çıkmış olabilir

canım sinameki kürünün ne kadar sürede yani kaçıncı kürden sonra etkisi belli olmaya başlıyor?? :26:

2. uygulamamı yaptım saçlarımı bayramdan iki gün önce boyamıştım 1 c. lik uzama var ama uçlarımda kırık kestirmekte istemiyorum ama kestirmezsem hava alamazmış kuaför bana saçından 3 4 cm kestirmen lazım dedi üff ya

sende olanların hepsi bendede vardı. gecen gittim kestrdm bndende o kadar kesti. ama mutluyum cünki daa cok etki edecek hic kırıgım da kalmadı. zaten 3 4 cm pek bişi degil. kırıkların cogalmadan kestir derim ben kıydım kestirdim :) hep mutsuz olurdum mutluyum

Merhaba arkadaşlar.Ben 8. kürü yaptım ve ara verdim.Saçımdaki etkisi gerçekten çok güzel.uzama da var tabi ki :) ayrıca şampuanıma sarımsak ve çam terebentini de koydum.saçlarım gerçekten de bu küre başlamadan öncekinden farklı görünüyor.japongülü çok teşekkür ederim sana :)

Ben de kullanmaya başladım zeytinyağlı kürle beraber ve saçımda ilk kullanım olmasına rağmen baya bir etkisini gördüm saçlarım daha parlak oldu. Uzaması hemen belli olmaz zaten kıvırcık saçlıyım ama ölçüyorum ve ilk yapışımdan 1 hafta geçmeden ölçtüm sonuç olarak 2 cm uzadığını farkettim.İnanamadım yanlış mı ölçüyorum falan diye ama doğru ölçüyormuşum.

Teşekkür ederim japongülü Allah razı olsun.

Sonunda denedim bu yöntemi umarım ilerleyen zamanlarda güzel gelişmeler olurr.saçımı yumuşacık yaptı şimdiden

Ben de bir kaç gün içinde başlarım kullanmayaa :)) Saçlarımın uzaması için ilk defa bir karışım uygulayacağım hadi hayırlısı...

Peki bir şey sorucam

Saçları uclarından kestimek yani kırıkları aldırmak hava almasıını sağlıyormuş
peki uçların kırılmaması ne yapmalıyız sağlıklı uzaması için
Acaba yıkanmadan önce saçların ucuna saf zeytin yağı sürsek yararlı olurmu mesela yıkanacağımız gün sürüp yarım saat bekletsek
????
Nası olur

benim sacım daha cok dökülmeye basladı sanki:S 3haftadır yapıyorum sarımsak sampuanı kullanıyorum içinde bepanten evigen var bi de haftada bi kez barcelino yapıyorum agır gelmez dimi?

şu sinamekili bakımı ben de 6 hafta yaptım ve bakım öncesinde çok az dökülen saçım birden avuç avuç dökülmeye başladı ve bıraktım.. şuan saçlarım okadar azaldıkı hiç uzamasa da olur yeter ki dökülmesin diyecek hale geldim :S öyle aman aman bi uzama da görmedim zaten. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor sanırım belki de saç dökülmemin nedeni başkadır bilemiyorum ama uzuunca bi süre saç bakımlarına tövbeli kalacağım sanırım :)

Son düzenleme:
Kızlar sinameki kürü + turplu su kürü + şampuana sarımsak ve çamterebentin ile saçım 2 ayda 7,5 cm uzadı :) japongülü çok teşekkür ederim sana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…