benim saçlarım normalde çok çabuk uzuyor boya yapıyorum 2 hafta içinde renk değişiyor diplerde. ve çok dökülüyor çabuk uzamasına rağmen baya dökükülüyor ne yapabilirim dökülmenin önüne geçeb ilmek için
bunun içine jojobo,hint,lavanta,menekşe,çamterebentin katsam etkisi herhalde yine aynı olur dimi çok şey karıştırmış oluyorum ama ? aynı etkiyi gösterirmi daha çok veya daha azmı etki gösterir bunları karıştırırsam?
yahu kızların bu formulun baş ağrıtma gibi bi etkisi var mı acaba :S
şuan başımda tuhaf bir ağrı mı var bunun sebebi yeni sürdüğüm formul olabilir mi :S
bende yarın başlayacağım uygulamaya yalnız birşey soracağımsaçım röfleli dip boyası açık kumral açık kumral açılırsa nasıl olur kuru ve cansız v dalgalı elektrikleniyor ve kabarıyor saçlarım saç uçlarımda kopuyor devamlı derisinde ufak tefek yaralar da var uygulasam nasıl olur yine uzar mı? çok karmaşık yazdım farkındayım ama kadın kadını anlar yeni üye olmama rağmen rahatım bu konuda buda ilk mesajım mesajları okurken zeytinyağı ısıtıp saçına sürmüş ve bu förmülü uygulamış 1.5ayda 10cm uzadı diyede başlık atmış çok şaşırdım ve ümitlendım açıkcası bu kadar hasarlı saçı da uzatırmı acaba???düzleştirmiyorum artık çok arada bir düzleştiriyorum saç kurutma makinasıyla bile kurutmuyorum havlula kurutup saç serumu sürüyorum yıpranmasın kurutunca yıpranır diye ne yapsam ki kızlar çok moralim bozuluyor
walla kızlar 3 hafta kullandım ama saç derimde sivilceleneler oldu.. korktum ondan mı diye?? benim saçlarım yağlıdır o kürle daha çok yağlanıyor haliylee.. acaba yağdan mıdır?? gün aşırı yıkıyorum ama((
bunun sebep olduğunu sanmıyorum ama sivilcelenme olayın geçmezse cildiyeye gitmeni tavsiye ederim bu yanlış şampuan seçimi,stres,uykusuzluk gibi sebeplerle de ortaya çıkmış olabilir
canım sinameki kürünün ne kadar sürede yani kaçıncı kürden sonra etkisi belli olmaya başlıyor?? :26:
2. uygulamamı yaptım saçlarımı bayramdan iki gün önce boyamıştım 1 c. lik uzama var ama uçlarımda kırık kestirmekte istemiyorum ama kestirmezsem hava alamazmış kuaför bana saçından 3 4 cm kestirmen lazım dedi üff ya
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?