• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

japongülü selam canım.böyle bi topic açtıgın için teşekkürler ayrıca..senin gibi kuaförlerin bilgilerine ihtiyacımız var ne de olsa...
bende kıvırcık saclıyım canım..eskiden çok uzundu saclarım.bir ara çok kısa kestirdim.normalde çabuk uzayan saclarım çok zor uzamaya başladı.tabii geçirdigim boya operasyonlarından bahsetmiyim:)))
deddigin formülü denemek isterim deneyip sonuclarını da yazarım canım...
benim de bir sorum olacak canım... ben saçımı hep röfle yaptırırdım iki yıl öncesine kadar...çok da güzel renk tonu vardı.en son yaptırdıgımda aşırı sarı oldu süper oldu çok sevdim ama sonrada çok sarı olmasından sıkılıp simsiyah boyadım:1ninca:onu da 1 yıl kadar kullandım boyama işlemlerini tekrarlayarak tabii..viyole renkler bile yaptım...hatta siyahtan açıp kızıl bile yaptım.anlayacagın güzelim sarı saçlarımı mahvettim oynaya oynaya...kıvırcıklıgıda gitti büyük ölçüde.
sonrasında çamterebentini şampuanıma katıp kullandım uzun bir süre.saçlarım kendine gelsin diye ugraştım.yumuşadılar baya bi...birkaç aylık bakımdan sonra kuaförüme gittim.senden iyi olmasın çok iyidir kuaföörüm işinde.az tuzlu ama olsunkaydirigubbakcemile3gittigimde saçım kızıldı.akıttırmak istedim.daha dogrusu açtırmak.o gün rengini açtı kuaförüm.tabii ben viyole falan boyadıgımı açtıktan sonra söyledim.kızdı banabenneyaptımkibaştan söyleseydin açmaya kalkmazdım iyiki sacın elimde kalmadı dedi:kedi:sonra açtıgı sacın üzerine karamel ve kumralı karıştırıp boyamış sonradan söyledi..sacım acaip güzl oldu geçen yıldı yani.açık kumral oldu...hemen röfle yaptırmamamı söyledi.küllü kumral boya boyarsanda dedi.birkaç ay sonra gel dedi.gitmedim.aylardır açık sarı küllü renkler boyuyorum kendim:))şuanda diplerim koyu koyu 5-6 cm çıkmış durumda.sacımda kuaförümün ilk akıttıgı forma geldi açılmaktan...ay çok uzun oldu biliyorum ama diyecegim o ki eger bayram için kuaföre gidemezsem kendim boyamak istiyorum ama açık sarı küllü den daha açık olsun istiyorum.ne tavsiye edersin canım..malzeme olarak marka falan söylersen özelden yazar mısın lütfen.öptüm canım.

derinsu arkadaşım saçın kıvırcık yapıda olduğu için bu zamana kadar yıpranma fazla olmamış ama daha fazla kaldıracağını sanmıyorum bana kalırsa şansını fazla zorlama kuaförünün sözünü dinle sonuçta altında kaç ton renk var karamel tonlarda devam et ve ara ara uç kesim yaptır ve mutlaka boyamadan önce kuaförüne danış tamam mıa.s

derinsu arkadaşım saçın kıvırcık yapıda olduğu için bu zamana kadar yıpranma fazla olmamış ama daha fazla kaldıracağını sanmıyorum bana kalırsa şansını fazla zorlama kuaförünün sözünü dinle sonuçta altında kaç ton renk var karamel tonlarda devam et ve ara ara uç kesim yaptır ve mutlaka boyamadan önce kuaförüne danış tamam mıa.s

canım ben kuaförümle görüştüm röflenin zamanı gelmiş dedi.şuanda çok karışık deigl rengi oturdu yani..
benim demek istedigim kendim boyasam olmaz mı?açma işlemi kendim yapamam zaten ama önerebilecegin açık sarı küllü dışında ne olabilir düz renk.sarı tonları yani.
kendi kuaförüme telefon açıp sorarım ama kızacak bana sonra:)))elleme diye:)

Son düzenleme:
benimm saçlarımda uzamadıı yaa =( japongülü neden bizde etkilii olmadıı saçlarımı yumuşacık yapıoo ama uzatmıyorr pff

derinsu saçını sadece açma işlemi yaparak güzel bir sarı elde edebilirsin ve bunu sadece kuaförde yaptırabilirsin boyayla açmaya kalkarsan kızıllık yapar ve hoş olmaz

benimm saçlarımda uzamadıı yaa =( japongülü neden bizde etkilii olmadıı saçlarımı yumuşacık yapıoo ama uzatmıyorr pff

jeliyy arkadaşım saçında birdenbire bi uzama beklemek zaten olanaksız normal bi saç ayda 1 veya 1.5 cm uzar yavaş uzama daha azdır ve ben bu bakımı düzenli olarak 3 ay yaptım saçım hep belli boya gelince uzama dururdu ama bakımdan sonra belime kadar indi yapman gereken bakımı düzenli yap uzatacağına inan ve uzamıyo falan diye negatif düşünme saçlarını seversen o da sana istediğini verir tıpkı sevdikçe açan çiçekler gibizemuszemus

bu tarz bakimlar etkisini en az 3-4 haftasonra gösteriyor uzama acisindan. Bende tam ölcmedim ama 1ayda 2bucuk santim civari uzadi birdenbire farkettim.

japon gülü şu sarıkız mavi su ve selectıve protek mavi su hk. bilgin var mı ? saçı besler mi ,kuru-yıpranmış saçlara ? hangisini önerirsiniz?

japon gülü şu sarıkız mavi su ve selectıve protek mavi su hk. bilgin var mı ? saçı besler mi ,kuru-yıpranmış saçlara ? hangisini önerirsiniz?

evet kesinlikle öneririm ben salonumda da kullanıyorum saçı tararken ve fönde yıpranmamasını sağlıyor kırılmayı önlüyor ve besleme özelliği var

iyi aksamlar japongulu ben sacima sadece badem yagini suruyorum hicbirseyle karistirmiyorum daha yeni basladim uygulamaya sadece badem yagi kullanmak sacarima bi zarar verirmiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Benim saçlarım çok ince telli ve uçları çabuk kırılıyor.Uzamasını istiyorum verdiğiniz bu tarifi yapsam saçımın parlaklığını kaybetmiş olmam değil mi?Benim saçlarım çok güzeldir çünkü,Rengi parlaklığı falan çok güzeldir.Tek şikayetim hep göğüs hizasına gelince kestiriyor olmam.Yaza düğünüm var saçlarımın uzun olmasını istiyorum.Birde saç derimde çok hassas.Kullandığım şampuan elseve arı sütü.Bana ne önerirsiniz?

demekki çabuk yağlanan bi saç tipiniz var o halde bu tür bakımlardan sonra saçınızı önce zeytinyağlı sabunla yıkayıp ardından şampuan kullanmalısınız

Na zaman yağlı bakım yapsam daha çok dökülüyor saçlarım o yüzden korkuyorum yağ sürmeye ve saç tipimde söylediğin gibi yağlı canım.
Sabun daha kötü yapar diye düşündüğümden hiç sabun sürmedim.
Dfn garlı şampuan kullanıyorum memnunum yağ sürdüğüm zaman temizliyor ama dökülme oluyor saçımda.:uhm:
Senin formülü denesem miki?

jeliyy arkadaşım saçında birdenbire bi uzama beklemek zaten olanaksız normal bi saç ayda 1 veya 1.5 cm uzar yavaş uzama daha azdır ve ben bu bakımı düzenli olarak 3 ay yaptım saçım hep belli boya gelince uzama dururdu ama bakımdan sonra belime kadar indi yapman gereken bakımı düzenli yap uzatacağına inan ve uzamıyo falan diye negatif düşünme saçlarını seversen o da sana istediğini verir tıpkı sevdikçe açan çiçekler gibizemuszemus

canım düzenli olarak yapıyorum ama bundan başka bi bakım önerirmisn hergün saçlarımı düzleştiriorm belki bundan dolayı uzamıyordur
senağlama

Back