Yani uzatma konusunda işe yaramaz tmm teşekkürler canım
Hayır canım yarar.Aksine bemiks bakım için sinemeki burda saçı uzatan.Bemiksin kokusu benim saçımda 1 yılı geçti halen çıkmadı.Yazmıştım bu derdimi yine.Sanırım sende kokusu yüzünden soruyorsun.Saçımdan nefret ettim desem yeri.Yağmur su yada yağlandığı an kokusu geliyor burnuma deli oluyorum.Nasıl çıkar inanın bilmiyorum.Uzun lafın kısası canım bemiks olmadanda olur bence,yerine bephantene ampül koy çok istersen
İlaçlara karşı alerji gibi bişeyim var canım yani hap kokusu fln öldürüyo beni midemi alt üst ediyo o yüzden kullanmak istemiyorum umarım böylede uzatır :78:
kızlar bepantenin hangisi kullanılıyo arkadaşım da yapıcak (benim sorunum yok saolsun tibetin gençlik pınarı) o sordu bana krem olan değil tablet olanı mıymış
Canım cevabın bir önceki sayfada :)
Canım asıl tarifteki bemiks.Bemiksin kötü kokusu sebebi ile ben ve daha önce bi kaç arkadaşım bephantenede olur gibi yorumlar yapmıştık.
Bephantene-evigen-bemiks bunlar saç için kullanılan ampüller olduğu için.Eczaneden krem yada tablet diye değil.Ampül diye isteyeceksin canım.Aslında doktorlar yazıyor sskda karşılıyor yazdırıpta alabilirsin.(3'üde karşılanıyor)Sen kokusuna dayanıyorsan (-ki bende dayanmıştım benim acısı sonradan çıktı koku halen saçımda) kullanabilirsin.Kolay gelsin canım
ben daha önce denemiştim çok işe yaradı omuzlardan koltuk altına kadar uzadı 1 ayda daha sonra kendi haline bıraktımmşimdi ise 4 parmak daha aşağıdalar bugün tekrar başladım haftada 1 kere yapacağım ve içine bemix yerine bepanthen kullanıyorum ben daha çok işe yaradığını düşünüyorum kokuda yok ayrıca içine badem,gül,hint,susam,zeytin yağlarından yaptığım yağ karşımındanda koyuyorum işe yarıyor hakketen artı olarak lavanta suyunuda saç toniği olarak kullanmak istiyorum.Fayda ettiği söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?