ya ben saç açıcıyla saçlarımı açtımkırdı geçirdi saçlarımı daha yeni kestrmiştim şimdi yine kestrmk zorunda kaldıl saçlarım kısacık kaldı ve aşırı derecede yıprandı saçımı uzatmak için bu badem yağı ve sinemaki yapraklı tarifi deniyeceğim fakat saçlarımın güçlenmesi için zeytin yağı ve yılan yağını kullanmak istiorum bunları ayrı ayrı 1 gün badem yğlı bi günde yılan ve zeytin yağını kullnsam saçıma zarar verir mi acil yardım lütfen
sinemakili karışımı haftada bir uygula
hint yağı yılan yağı zeytin yağı badem yağınıda karıştır istersen içine bemiks bepanten hatta evigen ampullerde kırabilirsin yağlar 1 tatlı kaşıgı yetrli zeytin yağını biraz daha fazla kata bilirsin karıştır ister gün boyu kalsın istersen geceden sür sabah yıka önce diplere sonra tüm saça uygula dökülmesi beslenmesi uzaması için sür haftanın 1 günü bu yağ karışımı sinemakili olan karışımıda diger bir günü yapabilirsin.
saçların sağlıklı upuzun olsun tatlım kolay gelsin
tşk ederim çok saol pki ne kadr sürede düselirr şimdiden tşkkr ederim
bilmiyorum ki canım ben yağ karışımını geçen 1,5 ay hergün yaptım daha fazla yağ karışımı vardı o yazdığım ampüllerin hepsini karıştırdım hem dökülme vardı hemde güneşten çabuk etkileniyrdu. sen şu sıra 2 günde bir 3 günde bir yapablirsin bu yağ karışımını sonra ise haftada 1 düzenli yap yada hep hatfada bir yap saçının haftalık bakımını yapmış olursun düzleştiricilerden uzak dur iyi beslen saçın istediğin gibi oldugunda istediğine yakın oldugunda bırakabilirsin.
hımm birde burda okumuştum sinemakili karışımı yaptıktan sonra yarımçaybardağı kadar yada saçlarına yetecek kadar göz kararı zeytin yağını ılıtıyormuşsun kaynatmıcakmıssın ılık şekilde saç uçlarına sürüncede kırıklara iyi geliyor diye duydum bi kere denedim devam etmediğim için iyi gelirmi gelmez mi bilemiyorum istersen ılık zeytin yağıyla sinemakiyide kullanabilirsin dışardan bişi satın alıp saçına sürme derim saçı çok yoruyo
ipek gibi saçların olsun güzelim.
arkadaş bu karışım erkeklerede faydalı 0lur mu yardımcı 0lursanız sevinirim.
arkadaş bu karışım erkeklerede faydalı 0lur mu yardımcı 0lursanız sevinirim.
Kızlar bemiks ampul kullanmasak, sadece badem yağı ve sinamekiyi kullansak yine işe yarar mı ?:97:
bakım yapma açısından işe yarayabilir, fakat bemiksteki vitaminler eksik kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?