• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ya ben saç açıcıyla saçlarımı açtımkırdı geçirdi saçlarımı daha yeni kestrmiştim şimdi yine kestrmk zorunda kaldıl saçlarım kısacık kaldı ve aşırı derecede yıprandı saçımı uzatmak için bu badem yağı ve sinemaki yapraklı tarifi deniyeceğim fakat saçlarımın güçlenmesi için zeytin yağı ve yılan yağını kullanmak istiorum bunları ayrı ayrı 1 gün badem yğlı bi günde yılan ve zeytin yağını kullnsam saçıma zarar verir mi acil yardım lütfen :59:

sinemakili karışımı haftada bir uygula

hint yağı yılan yağı zeytin yağı badem yağınıda karıştır istersen içine bemiks bepanten hatta evigen ampullerde kırabilirsin yağlar 1 tatlı kaşıgı yetrli zeytin yağını biraz daha fazla kata bilirsin karıştır ister gün boyu kalsın istersen geceden sür sabah yıka önce diplere sonra tüm saça uygula dökülmesi beslenmesi uzaması için sür haftanın 1 günü bu yağ karışımı sinemakili olan karışımıda diger bir günü yapabilirsin.

saçların sağlıklı upuzun olsun tatlım kolay gelsin

sinemakili karışımı haftada bir uygula

hint yağı yılan yağı zeytin yağı badem yağınıda karıştır istersen içine bemiks bepanten hatta evigen ampullerde kırabilirsin yağlar 1 tatlı kaşıgı yetrli zeytin yağını biraz daha fazla kata bilirsin karıştır ister gün boyu kalsın istersen geceden sür sabah yıka önce diplere sonra tüm saça uygula dökülmesi beslenmesi uzaması için sür haftanın 1 günü bu yağ karışımı sinemakili olan karışımıda diger bir günü yapabilirsin.

saçların sağlıklı upuzun olsun tatlım kolay gelsin

tşk ederim çok saol pki ne kadr sürede düselirr şimdiden tşkkr ederim :34:

tşk ederim çok saol pki ne kadr sürede düselirr şimdiden tşkkr ederim :34:

bilmiyorum ki canım ben yağ karışımını geçen 1,5 ay hergün yaptım daha fazla yağ karışımı vardı o yazdığım ampüllerin hepsini karıştırdım hem dökülme vardı hemde güneşten çabuk etkileniyrdu. sen şu sıra 2 günde bir 3 günde bir yapablirsin bu yağ karışımını sonra ise haftada 1 düzenli yap yada hep hatfada bir yap saçının haftalık bakımını yapmış olursun düzleştiricilerden uzak dur iyi beslen saçın istediğin gibi oldugunda istediğine yakın oldugunda bırakabilirsin.

hımm birde burda okumuştum sinemakili karışımı yaptıktan sonra yarımçaybardağı kadar yada saçlarına yetecek kadar göz kararı zeytin yağını ılıtıyormuşsun kaynatmıcakmıssın ılık şekilde saç uçlarına sürüncede kırıklara iyi geliyor diye duydum bi kere denedim devam etmediğim için iyi gelirmi gelmez mi bilemiyorum istersen ılık zeytin yağıyla sinemakiyide kullanabilirsin dışardan bişi satın alıp saçına sürme derim saçı çok yoruyo

ipek gibi saçların olsun güzelim. :32:

bilmiyorum ki canım ben yağ karışımını geçen 1,5 ay hergün yaptım daha fazla yağ karışımı vardı o yazdığım ampüllerin hepsini karıştırdım hem dökülme vardı hemde güneşten çabuk etkileniyrdu. sen şu sıra 2 günde bir 3 günde bir yapablirsin bu yağ karışımını sonra ise haftada 1 düzenli yap yada hep hatfada bir yap saçının haftalık bakımını yapmış olursun düzleştiricilerden uzak dur iyi beslen saçın istediğin gibi oldugunda istediğine yakın oldugunda bırakabilirsin.

hımm birde burda okumuştum sinemakili karışımı yaptıktan sonra yarımçaybardağı kadar yada saçlarına yetecek kadar göz kararı zeytin yağını ılıtıyormuşsun kaynatmıcakmıssın ılık şekilde saç uçlarına sürüncede kırıklara iyi geliyor diye duydum bi kere denedim devam etmediğim için iyi gelirmi gelmez mi bilemiyorum istersen ılık zeytin yağıyla sinemakiyide kullanabilirsin dışardan bişi satın alıp saçına sürme derim saçı çok yoruyo

ipek gibi saçların olsun güzelim. :32:

tşkkür ettim saolsın cnım :64:

Ben bu kürü yapmak istiyorum fakat bazıları sinamekinin bazı saç döktüğünü söylüyor. Benim saçım az çok dökülüyor daha da dökmesini istemiyorum sadece bemix+badem yağı yapıp saçımızı bu şekilde kür uygulasak da olur mu acaba

Japongülü ilk başlarda gün aşırı sonra haftada bir yaptım demiş bir yerde.. en azından 1 ay falan haftada 2 kez yapıp sonra 1e düşürsek biz de olur mu acaba ??

Bu formül saclarimi normalden daha hizli uzatmiyor ama saclarim yumsacik oluyor... saclarima sinemaki, badem yagi ve zeytinyagli karisimi uygulayip bimexi icmeye karar verdim saclarim cok kirik uzamasi icin icten destegede gerek var :34:

bende 6 haftadır uyguluyorum hiç bi sonuç alamadım yumuşama varmı bilmyorum çünkü ben jolesiz dışarıyaçıkamayanlardanım saçım çok kabarıyor ya jole ya fön ya da fön +maşa 2 Cmlik bi uzama söz konusu ama 6 haftada zaten 2 cm uzar ki başlamadan 1 hafta önce kestrmiştim 2 hafta daha kullanıp bi aa vereceğim bakalım belki o aadan sonra haftada 2 kere yapabilirim. sinemakinin saça ne faydası var orayı çözmüş değilim

Sinamekinin faydası şu..
Hani içsek afedersiniz bağırsaklarımız bozulurya..Metebolizma çok çalışır yani.İşte saçında durağan yavaş olan uzamasını birden coşturuyor canım..:8:

Kızlar bemiks ampul kullanmasak, sadece badem yağı ve sinamekiyi kullansak yine işe yarar mı ?:97:

7 haftadır yapıyorum ama öle gözle görülür bişi yok :43: bi yerde hatamı yapıyorum bilemedim ama nese haftaya yine yapcam sonra zaten 1 2 ay yapamıcak gibiyim yaza upuzun saçlarla girmek istedim ama olmicak heralde belki ara verince atağa geçerler bilemicem artık :44:

Back