• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Yani uzatma konusunda işe yaramaz tmm teşekkürler canım :34:

Hayır canım yarar.Aksine bemiks bakım için sinemeki burda saçı uzatan.Bemiksin kokusu benim saçımda 1 yılı geçti halen çıkmadı.Yazmıştım bu derdimi yine.Sanırım sende kokusu yüzünden soruyorsun.Saçımdan nefret ettim desem yeri.Yağmur su yada yağlandığı an kokusu geliyor burnuma deli oluyorum.Nasıl çıkar inanın bilmiyorum.Uzun lafın kısası canım bemiks olmadanda olur bence,yerine bephantene ampül koy çok istersen :3:

Hayır canım yarar.Aksine bemiks bakım için sinemeki burda saçı uzatan.Bemiksin kokusu benim saçımda 1 yılı geçti halen çıkmadı.Yazmıştım bu derdimi yine.Sanırım sende kokusu yüzünden soruyorsun.Saçımdan nefret ettim desem yeri.Yağmur su yada yağlandığı an kokusu geliyor burnuma deli oluyorum.Nasıl çıkar inanın bilmiyorum.Uzun lafın kısası canım bemiks olmadanda olur bence,yerine bephantene ampül koy çok istersen :3:

İlaçlara karşı alerji gibi bişeyim var canım yani hap kokusu fln öldürüyo beni midemi alt üst ediyo o yüzden kullanmak istemiyorum umarım böylede uzatır :78:

İlaçlara karşı alerji gibi bişeyim var canım yani hap kokusu fln öldürüyo beni midemi alt üst ediyo o yüzden kullanmak istemiyorum umarım böylede uzatır :78:

hmm anladım canım.Bemiksin kokusuda meşhur yani :9: bephantene veya evigende katsan iyi bence çünkü dediğim gibi burda aslolan sinameki :6:

bende şimdi yaptım ilk defa uyguluyoorum zeytinyağlı sabunda aldım bunu yaptıktan sonra bi kere z.sabunla bikerede şampuanla yıkamak gerekiomuş yıkadıktan sonra yorumlarımı yazarım ..:)

Bu kadar bakıma para ödeyeceğinize saçlarınıza neden kaynak yaptırmıyorsunuz.ben kaynak yaptırdım ama saçlarım çok gür olduğu için fazla taktırmam gerekti ve sıkıldım çıkarttım.iyi bir yerde yaptırırsanız gerçekten çok güzel duruyor.Ve bu bakım olayına gelincede ben aylardır uğraşıyorum hiç bir sonuç yok.Sanırım herkezde aynı etkiyi yaratmıyor. :(

kızlar bepantenin hangisi kullanılıyo arkadaşım da yapıcak (benim sorunum yok saolsun tibetin gençlik pınarı) o sordu bana krem olan değil tablet olanı mıymış

kızlar bepantenin hangisi kullanılıyo arkadaşım da yapıcak (benim sorunum yok saolsun tibetin gençlik pınarı) o sordu bana krem olan değil tablet olanı mıymış

Canım asıl tarifteki bemiks.Bemiksin kötü kokusu sebebi ile ben ve daha önce bi kaç arkadaşım bephantenede olur gibi yorumlar yapmıştık.
Bephantene-evigen-bemiks bunlar saç için kullanılan ampüller olduğu için.Eczaneden krem yada tablet diye değil.Ampül diye isteyeceksin canım.Aslında doktorlar yazıyor sskda karşılıyor yazdırıpta alabilirsin.(3'üde karşılanıyor)Sen kokusuna dayanıyorsan (-ki bende dayanmıştım benim acısı sonradan çıktı koku halen saçımda) kullanabilirsin.Kolay gelsin canım:12:

sinameki kürünü sadece haftada 1 kez mi yapmalıyız, 2 kez yapsak bir zararı olur mu bir de ben bemiks yerine bepanthene kullanıyorum etkisi aynı mıdır?

2,5 aydır yapıyorum bu formülü.. Saçlarım omuzlarıma kadardı, şimdiyse koltuk altıma kadarlar.
Uzattı saçlarımı ama kesinlikle omuzlardan bele kadar değil.. Ya ben yapamadım ( :((( ) ya da gerçekten formülün etkisi bu kadar..

bende aldım bende aldım
2ay sonra düğünüm var inşalllaaaahhhhh o zamana kadar bir etkisi olur çünkü düğünümde saçlarımı açık bırakmak istiyorum çıtçıtım da var ama daha da uzun dahada uzuuuun olsun istiyorum
sağol japongülü inş işe yarar

Canım asıl tarifteki bemiks.Bemiksin kötü kokusu sebebi ile ben ve daha önce bi kaç arkadaşım bephantenede olur gibi yorumlar yapmıştık.
Bephantene-evigen-bemiks bunlar saç için kullanılan ampüller olduğu için.Eczaneden krem yada tablet diye değil.Ampül diye isteyeceksin canım.Aslında doktorlar yazıyor sskda karşılıyor yazdırıpta alabilirsin.(3'üde karşılanıyor)Sen kokusuna dayanıyorsan (-ki bende dayanmıştım benim acısı sonradan çıktı koku halen saçımda) kullanabilirsin.Kolay gelsin canım:12:

teşekkürler canım :)

ben daha önce denemiştim çok işe yaradı omuzlardan koltuk altına kadar uzadı 1 ayda daha sonra kendi haline bıraktımmşimdi ise 4 parmak daha aşağıdalar bugün tekrar başladım haftada 1 kere yapacağım ve içine bemix yerine bepanthen kullanıyorum ben daha çok işe yaradığını düşünüyorum kokuda yok ayrıca içine badem,gül,hint,susam,zeytin yağlarından yaptığım yağ karşımındanda koyuyorum işe yarıyor hakketen artı olarak lavanta suyunuda saç toniği olarak kullanmak istiyorum.Fayda ettiği söyleniyor.

ben daha önce denemiştim çok işe yaradı omuzlardan koltuk altına kadar uzadı 1 ayda daha sonra kendi haline bıraktımmşimdi ise 4 parmak daha aşağıdalar bugün tekrar başladım haftada 1 kere yapacağım ve içine bemix yerine bepanthen kullanıyorum ben daha çok işe yaradığını düşünüyorum kokuda yok ayrıca içine badem,gül,hint,susam,zeytin yağlarından yaptığım yağ karşımındanda koyuyorum işe yarıyor hakketen artı olarak lavanta suyunuda saç toniği olarak kullanmak istiyorum.Fayda ettiği söyleniyor.

Bepanthenin içeriği nedir biliyor musun? ender saraç da kitabında saç maskesi tarifi vermiş,içinde evigen ve bepanten var ama bemix yok..belki de o daha faydalı olur dediğin gibi..

meraba arkadaşlar bende pazartesi günü ilk defa yaptım koku var hal saçlarımda 4-5 saat bekletemedim anca 3 saat bekledim bide ben saç uçlarına da sürdüm bi zararı olurmu bakalım benim saçım ne kadar uzucakk haftada birmi yapmak lazımdı

Back