Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Bepanthenin içeriği nedir biliyor musun? ender saraç da kitabında saç maskesi tarifi vermiş,içinde evigen ve bepanten var ama bemix yok..belki de o daha faydalı olur dediğin gibi..

b ve b12 komlex içeriği tatlım b vitamin serisi var içinde bemix de aslen öyle de bu daha bi yoğun gibi geliyo bana bepanthen kreminide kullanıyorum yara ve yara izleri için yumuşsacık ve güzel onarıyo deriyide saçada aynı etkiyi ettiğini sanıyorum bide ben bu karışımı katlarımın uzaması için yağıyorum altalar uzun katlar omuzlarımda onlar uzasın hafiften eşitlnsin gür bide saçım baya bi gürleşti öncekilerde de sadece uzasın istiyorum gürleşmesin

Hadi yaa,o zaman bepanten daha iyi..onu kullansak ya kürde bemix yerine..eczaneye sordum yokmuş,getirtcek akşam alıcam,ben de kürümü bepantenle yapıcam ...

Sorma cok para ödüyoruz.

Sinameki 2 lira, 1 yildan fazla gidiyor
Bemiks 4 lira, 1 aydan fazla gidiyor.
Badem yagi 3 lira, bir aydan fazla gidiyor

Kaynak yaptirarak saclarimizi mahvedelim dimi hem fiyati da cok uygun...

Sorma cok para ödüyoruz.

Katılıyorum canım uygun fiyata ,haftada bir vakit ayırırım, yaparım bakımımı,takma saçım olacağına doğal, sağlıklı kendi saçlarım olur..

Sorma cok para ödüyoruz.

bayıldımmmmm..
Hatta bemiks bephantene falan bunları sskda karşılıyor sağlık ocaklarında hemende yazıyorlar..

bu zamana kadar hep kısa kullandım saçlarımı hiçde uzatmak istememiştim ama aylardır bi uzatma hevesi sardı gidiyo ilk mesajlarıda okudum baya bi bemix kullananlarda var bepantene kullananlarda ee ben hangisini kullansamkii bide azda olsa saçımın rengi açılsa hiç fena olmaz yani

ben denedim hemde bayagı denedim hiç faydasını görmedim :s haftada 3 kez yapıyordum saçlarım yine aynı

O kadar sIk yaparsan yorarsin saclarini, uzayacagina aksine uzamasi durur hatta dökülür. En iyisi 8 hafta boyunca haftada bir yapip 2 hafta ara verip saclari dinlendirmek...

Bende şu an kullanıyorum.. ablam bunu 4 aydır falan kullanıyordu, saçları küttü şmdi omuzlarından 3 parmak aşşağıda ve ayrıca saçlarını gürleştirdi zaten herkesde aynı sonucu vercek diye birşey yok inşllh hepimizin uzun ve sağlıklı sçları olur

İki ay sinameki kürü kullandım pek bi uzama olmadığı için bıraktım.Boşa zaman kaybettimGerçi çok inatçı bi saçım var.Naptıysam uzamıyo

İki ay sinameki kürü kullandım pek bi uzama olmadığı için bıraktım.Boşa zaman kaybettimGerçi çok inatçı bi saçım var.Naptıysam uzamıyo

resimdeki sensin diye dusunuyorum.. o uzunluktaysa saclariniz super ya daha ne istiyorsun ki.. keske benimde o kadar uzun olsa da uzamasa... benim omzumun 4 parmak altinda.. seninki kadar uzun olsa daha ne isterim ki
sampuanina sarimsak koymayi dene istersen.. kullananlar pek memnun.. haftada bir gun saclarina zeytin yagi sür 2 saat beklet. sinemaki uzatmadi diye baska seylerde uzatmaz diye birsey yok tek tek dene aklina yatani..

Son düzenleme:
bi şey sorabilir miyim arkadaşlar bu sinamekiyi kaynatsak işte içine karıştırmamız gerekenleri karıştırsak ardından büyükçe bir fısfıslı şişeye koyup buzdolabında bekletip her hafta uygulasak olur mu ki?üşeniyorum her seferinde kaynatmaya

Saçlarım düzleştirici nedeniyle yandı ve kestirmek zorunda kaldım. Uzasın diye bu formülü 2 ay denedim..
Saçlarım sadece 4cm falan uzadı ama daha büyük probleme neden oldu..
Saçlarım acayip dökülmeye başladı, uzun olupda dökülmesi pek işe yaramaz bence :S
Uzasın diye bence pek zahmet etmeyin, doğal haline bırakın.. Tavsiyemdir.

Emin misin? Kürden önce ve kürden sonra fotograf cekip karsilastirsaydin keske.. Ayrica bosa zaman kaybetmedin, saclarini uzatmasa da bakim yapiyor bu kür..

Olmaz canim taze taze kullanmalisin. Üsenecek bir sey yok, kadinlar her gün yemek yapiyor iki cesit üc cesit, alt tarafi haftada bir sinameki kaynatacaksin hic mi cay yapmiyorsun evde?..

Saclar hizli uzadigi icin eski saclar atiliyor olmasin.. Bu tip kürlerde gayet normaldir dökülme. Yeni saclar ciktigi icin eski saclar atilir yerine yeni saclar gelir alindaki bebek saclar cogalir. Ayrica 2 ayda 4 cm uzama gayet iyi, kürü biraktiktan sonra ne kadar uzadi?

"Kürü uyguladim saclarim uzamadi. Bu kür saclarimi döktü." diyenler linkini verdigim topige gelin. Kür orada daha ayrintili aciklandi ve uygulayanlar sürekli yorum yapip fotograflarini ekliyorlar. Sormak istediklerinizi de oraya sorabilirsiniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

Arkadaşlarımın dikkatlice saçlarıma baktığını anlıyorum Saçlarım acayip güzelleşti.. Buna söyleyecek sözüm kesinlikle yok.
Bırakalı çok uzun zaman oluyor ve hala saç dökmesi çok garip bi okadarda rahatsız edici..
Toplam 5 cm uzattı slania, dökmeseydi devam edebilirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…