Bepanthenin içeriği nedir biliyor musun? ender saraç da kitabında saç maskesi tarifi vermiş,içinde evigen ve bepanten var ama bemix yok..belki de o daha faydalı olur dediğin gibi..
b ve b12 komlex içeriği tatlım b vitamin serisi var içinde bemix de aslen öyle de bu daha bi yoğun gibi geliyo bana bepanthen kreminide kullanıyorum yara ve yara izleri için yumuşsacık ve güzel onarıyo deriyide saçada aynı etkiyi ettiğini sanıyorum bide ben bu karışımı katlarımın uzaması için yağıyorum altalar uzun katlar omuzlarımda onlar uzasın hafiften eşitlnsin gür bide saçım baya bi gürleşti öncekilerde de sadece uzasın istiyorum gürleşmesin
Bu kadar bakıma para ödeyeceğinize saçlarınıza neden kaynak yaptırmıyorsunuz.ben kaynak yaptırdım ama saçlarım çok gür olduğu için fazla taktırmam gerekti ve sıkıldım çıkarttım.iyi bir yerde yaptırırsanız gerçekten çok güzel duruyor.Ve bu bakım olayına gelincede ben aylardır uğraşıyorum hiç bir sonuç yok.Sanırım herkezde aynı etkiyi yaratmıyor.
Sorma cok para ödüyoruz.
Sinameki 2 lira, 1 yildan fazla gidiyor
Bemiks 4 lira, 1 aydan fazla gidiyor.
Badem yagi 3 lira, bir aydan fazla gidiyor
Kaynak yaptirarak saclarimizi mahvedelim dimi hem fiyati da cok uygun...
Sorma cok para ödüyoruz.
Sinameki 2 lira, 1 yildan fazla gidiyor
Bemiks 4 lira, 1 aydan fazla gidiyor.
Badem yagi 3 lira, bir aydan fazla gidiyor
Kaynak yaptirarak saclarimizi mahvedelim dimi hem fiyati da cok uygun...
ben denedim hemde bayagı denedim hiç faydasını görmedim :s haftada 3 kez yapıyordum saçlarım yine aynı
ben denedim hemde bayagı denedim hiç faydasını görmedim :s haftada 3 kez yapıyordum saçlarım yine aynı
İki ay sinameki kürü kullandım pek bi uzama olmadığı için bıraktım.Boşa zaman kaybettimGerçi çok inatçı bi saçım var.Naptıysam uzamıyo
3 ayda omuzdan bele uzanan saçlar.. muhteşemmiş ne diyim DENİCEEEEEM:94:
İki ay sinameki kürü kullandım pek bi uzama olmadığı için bıraktım.Boşa zaman kaybettimGerçi çok inatçı bi saçım var.Naptıysam uzamıyo
bi şey sorabilir miyim arkadaşlar bu sinamekiyi kaynatsak işte içine karıştırmamız gerekenleri karıştırsak ardından büyükçe bir fısfıslı şişeye koyup buzdolabında bekletip her hafta uygulasak olur mu ki?üşeniyorum her seferinde kaynatmaya
Saçlarım düzleştirici nedeniyle yandı ve kestirmek zorunda kaldım. Uzasın diye bu formülü 2 ay denedim..
Saçlarım sadece 4cm falan uzadı ama daha büyük probleme neden oldu..
Saçlarım acayip dökülmeye başladı, uzun olupda dökülmesi pek işe yaramaz bence :S
Uzasın diye bence pek zahmet etmeyin, doğal haline bırakın.. Tavsiyemdir.
bi şey sorabilir miyim arkadaşlar bu sinamekiyi kaynatsak işte içine karıştırmamız gerekenleri karıştırsak ardından büyükçe bir fısfıslı şişeye koyup buzdolabında bekletip her hafta uygulasak olur mu ki?üşeniyorum her seferinde kaynatmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?