Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Bence bırakma bi müddet daha devam et turplu suda güzel bi formül bende aynı sekilde bu yaza kadar denicem sinameki formülünü daha sora turplu su. Ben inanıyorum hem uzayacak hemde daha canlı parlak ve bakımlı olacak daha yeniyim ama yinede belli ediyo yapınca.

inşallahh yaa gür ve uzun saçlı kızları görünce biyerlerim çatlıcak valla kıskançlıktan yolda giderken çatır diye ses çıkcak yakında

Bende uzun saça hastayım bayılıyorum uzun, bakımlı, gür saclara önceden saclarım belimdeydi gittim ne akılsa kestirdim omuzlarda yaptım simdide yöntemler arıyorum uzasın diye kadınlar ne ilginç oluyo bazen şimdide iç geçiriyorum resimlerime bakıp inşallah uzar artık. Sizlerle de paylaşırım. Her hafta resmini cekiyorum bakıcam karsılaştırıcam

Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istediğim bir gerçek var Bir alışveriş mağazasında bayan arkadaşların saç yapısını ve saç derisini inceleyen ve ona göre sampuan öneren bir görevli bayan vardı merak ettim bende gittim benimde incelediler ve saçlarımın köklerinin beslenmiş oldugunu ve bütün başımda yeni canlı saç köklerinin çıktıgını söylediler saçım kırık doluydu ve tek tük kırık oldugunu söylediler ben şaşırdım bu badem yagı zeytin yagı senameki formülünü kullandıktan sora böyle 2 hafta içinde belli olacagını düşünmemiştim. Herkese tavsiye ederim. Sonuçları ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşıcam

ben 1 aydır uyguluyorum ama pek bi faydasını göremedm sıcak suyun içinde bekletp demliyorum o yuzden olablirmi ? yurtta kalıyorum ve kaynatacak birşeyim olmadığı için sıcak suyun içinde bekletp öyle uyguluyorum

bende 1 aydır kullanıyorumbende bi etkisini görmedim ama bi zararınıda görmedim bakalım 5 hafta daha kullanacağım sonra bekleme süresine gececegim

Bende de çok etkili olmadı. Ne kadar uzayacaksa o kadar uzadı yine ama en azından sağlıklı uzadı. Uzun aramdan sonra tekrar deneyeceğim.

ben de yıllardır takip ediyorum buradaki forumu, saçlarıma her türlü bakımı denemiştim. hiç bir zaman adam gibi uzamadıkları için bi heves sinamekili karısımı denedim. su an 7. kürü uyguladım bekliyorum.8 haftadan sonra ara verilecekmiş zatn. ama ilk kullanımlarda saçlarım inanılmaz döküldü. korktum telaşlandım ama sonra yıpranan saçların kendiliğinden dökülmesidir diplerden sağlıklı uzayacak diye avuttum kendimi :) bend e şimdilik ahım şahım uzama olmadı hatta normal uzaması gerekenden fazla gibi gelmiyor ama ara verildiğinde olacakmıs asıl uzama. saçları benim gibi dökülenler var okudgum gibi ama telşa yapmasınlar gercekten yıprananlar atıyorlar kendilerini saçtan aşağı bence :)

Bende de çok dökülme olmuştu. Ama şimdi normal ne kadar dökülüyorsa o kadar dökülüyor.

ben de 4 kere uyguladım; dökülme de yok uzama normal seyrinde. o kadar uğraşıyoruz uzamıyor en azından bakıma yarıyordur umarım.

Ben birsey sormak istiyorum ,özellikle japongülüne..sadece b vitamini saçlarımızın bakımı ve uzaması için yeterli mi?? neden bu karışıma a ,e vitamini falan eklemiyoruz..eklesek daha iyi olur mu??

ya ben saç açıcıyla saçlarımı açtımkırdı geçirdi saçlarımı daha yeni kestrmiştim şimdi yine kestrmk zorunda kaldıl saçlarım kısacık kaldı ve aşırı derecede yıprandı saçımı uzatmak için bu badem yağı ve sinemaki yapraklı tarifi deniyeceğim fakat saçlarımın güçlenmesi için zeytin yağı ve yılan yağını kullanmak istiorum bunları ayrı ayrı 1 gün badem yğlı bi günde yılan ve zeytin yağını kullnsam saçıma zarar verir mi acil yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…