4. kez yapmayı bekliyorum keşke bende çekseydim gerçi kıvırcık ne kadar belli olur uzadığı orasıda muamma ama neyse okullar kapanana kadar devam sonra mola turplu suyada bu hafta başlayayım bari her onuda haftada bir yapayım ama hangisinin etki ettiğini anlamak için daha sonra mı başlasam ki :S pofff
Bence bırakma bi müddet daha devam et turplu suda güzel bi formül bende aynı sekilde bu yaza kadar denicem sinameki formülünü daha sora turplu su. Ben inanıyorum hem uzayacak hemde daha canlı parlak ve bakımlı olacak daha yeniyim ama yinede belli ediyo yapınca.
ben 1 aydır uyguluyorum ama pek bi faydasını göremedm sıcak suyun içinde bekletp demliyorum o yuzden olablirmi ? yurtta kalıyorum ve kaynatacak birşeyim olmadığı için sıcak suyun içinde bekletp öyle uyguluyorum
Çok teşekkr ederm bnm 5 veya 6. uygulayışım 5-6 cm uzadı çok mutLuyumm[/QUOTE
Dün 4. kez uyguladım. hala bir değişiklik yok. dip boyamdan anlayabiliyorum saçımın nekadar uzadığını ve baktığımda normalden herhangi bir farkı olduğunu görmüyorum. Yani her hafta 1 kere uygulamışsınız ve haftada 1 cm uzamış. Gerçekten alamıyorum bu işi. Bir tek benim kafam sorunlu herhalde. Tamam saçlarım çok yumuşadı ama uzama namına zerre etkisi olmadı.
kuaför söylemişti. sinameki saç döküyormuş.kızlarrr bişe sorcam
ben bu kaırşımı sürdüm ama sürerken acaip sacım döküldü normal mi buu????
normalde öle dökülmez hiç
cvp lütfennnn
Dün 4. kez uyguladım. hala bir değişiklik yok. dip boyamdan anlayabiliyorum saçımın nekadar uzadığını ve baktığımda normalden herhangi bir farkı olduğunu görmüyorum. Yani her hafta 1 kere uygulamışsınız ve haftada 1 cm uzamış. Gerçekten alamıyorum bu işi. Bir tek benim kafam sorunlu herhalde. Tamam saçlarım çok yumuşadı ama uzama namına zerre etkisi olmadı.
BENDE 5.yi uyguladım 3 gün önce daha önce bakıyodum bişi yoktu ama 5.yi uyguladıktan sonra baktım ki 2cm kadar uzamış ki 8 yada 9 hafta yaptıktan sonra dinlenme yapıyomuşuz yani 2 3 hafta yapmıcakmışız o sıra daha çok uzuyormuş asıl o zaman uzuyomuş diye duydum. 4. hafta bende de bişi yoktu hatta benim tepemde 1 tane beyazım vardı onu başladıgmda kesmiştim azıcık bişi kalmıştı o 3cme yakın uzamış ondan farkkettim saçlarım dalgalı oldugu için anlamıyrm yoksa
sinamekiyi kaynattıktan sora sıcakken yada ılıkken mi bu malzemeleri koyup saçınıza uyguluyorsunuz yoksa soğukken mi
ılıkken karıştırıyosun ve uyguluyosun canım
bende de işe yaramadı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?