• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

noolur biri cevap versi şu sinamekili karışım saçı döker mi? zaten dökülüyo iyice gitmesin saçlarım :26:

ben 2 kere kullandım 3.nü yarın yapcam benimde saçlarım çok dökülüyor ama ekstra bi dökülme olmadı sanki yani çok döküldügü için sinemakiyi kullandıgım için 3 5 daha dökülüyorsa farktmiyorum avuç avuç dökülüyo sonuçta. zararsız birşey bence denemelisin herkeste farklı etki yapar.

dün 4 cü kez yaptım,iyi geldi valla 2 günde bir yapıyorum,saçlarım yumuşacık oldu,henüz uzadığını sanmıyorum ama bırakmayıda düşünmüyorum...elbet bir süre sonra uzatır diye düşünüyorum..
baya sevdim çok kolay hazırlanıyo,bi zahmeti yok,tam benlik bişeymiş :)

5 haftadir sinamekili karisimi uyguluyorum, haftada bir ve sacimda yarim saat bekletmek kosuluyla.. Ancak hicbir uzama belirtisi yok.. :19:

6 hafta yapip sonra beklemeye alinacak gibi birsey okumustum. Dogru mu? Bakimi biraktiktan sonra basliyormus uzamasi? 6 haftadan fazla uygulayaniniz var mi?

Son düzenleme:
5 haftadir sinamekili karisimi uyguluyorum, haftada bir ve sacimda yarim saat bekletmek kosuluyla.. Ancak hicbir uzama belirtisi yok.. :2:

6 hafta yapip sonra beklemeye alinacak gibi birsey okumustum. Dogru mu? Bakimi biraktiktan sonra basliyormus uzamasi? 6 haftadan fazla uygulayaniniz var mi?

benim bildiğim yani okuduğum kadarı ile haftada 1 kere yapıyorsun ama yarım saat değil daha fazla bekleyirsun en az yarım saat 9 haftadan sonra 1 2 hafta yapmıyorsun tekrar başlıyorsun saç tembelleşmesi yapmasmiın diye mi ne 6 hafta yaptın 2 hafta yapma tekrar başla ayrıca bazıları 1 haftada 2 cm uzadı 1.cm kadar uzaadı diyenler olmuştu dip boyalarından farkediyolarmış ama benim boya uçlarda oldugu için anlamıyorum bugün 3.yü yapcam

benim bildiğim yani okuduğum kadarı ile haftada 1 kere yapıyorsun ama yarım saat değil daha fazla bekleyirsun en az yarım saat 9 haftadan sonra 1 2 hafta yapmıyorsun tekrar başlıyorsun saç tembelleşmesi yapmasmiın diye mi ne 6 hafta yaptın 2 hafta yapma tekrar başla ayrıca bazıları 1 haftada 2 cm uzadı 1.cm kadar uzaadı diyenler olmuştu dip boyalarından farkediyolarmış ama benim boya uçlarda oldugu için anlamıyorum bugün 3.yü yapcam

Benim okudugumda, 6 hafta yapip ondan sonra bekleniyomus. Ve yarim saat diyordu, o yuzden hep yarim saat tuttum. Bilimsel formul degil ki, herkes farkli birsey soyluyor.. hangisine inancam bilemedim.. :59:
Ama benim anladigim her sac yapisi farkli. Kiminde sinameki etki yapiyor, kiminde baska bisey..

Benim okudugumda, 6 hafta yapip ondan sonra bekleniyomus. Ve yarim saat diyordu, o yuzden hep yarim saat tuttum. Bilimsel formul degil ki, herkes farkli birsey soyluyor.. hangisine inancam bilemedim.. :59:
Ama benim anladigim her sac yapisi farkli. Kiminde sinameki etki yapiyor, kiminde baska bisey..

orası öyle tabi kullanmadığım şey kallanmadı bide şansımı bunda deniyorum. bemikssin bi zararı yok vitamin bademyağı desen onunda öle yararlı sinemaki desen ot ne zararı olabilir o yüzden istediğin kadar beklet ben eçen yaz 8 9 yağı karıştırıp akşm sürüp sabh yıkıyodum. sinemakiyide en az 1 saat tutuyorum. ama uzuyomu uzar mı bilemiyorum. ama bıraktıktan sonra uzadığını hiç duymadım
sadece uzun süreli ne kullanırsanız kullanın arada ara verip tekrar kullanmanız

orası öyle tabi kullanmadığım şey kallanmadı bide şansımı bunda deniyorum. bemikssin bi zararı yok vitamin bademyağı desen onunda öle yararlı sinemaki desen ot ne zararı olabilir o yüzden istediğin kadar beklet ben eçen yaz 8 9 yağı karıştırıp akşm sürüp sabh yıkıyodum. sinemakiyide en az 1 saat tutuyorum. ama uzuyomu uzar mı bilemiyorum. ama bıraktıktan sonra uzadığını hiç duymadım
sadece uzun süreli ne kullanırsanız kullanın arada ara verip tekrar kullanmanız

Az once tekrar arastirdim da, 8 hafta uygulanacak ondan sonra birakilacak diyenler var. Dedigim gibi, o aradaki 2 hafta bekleme suresinde cok hizli uzuyormus. Bakim suresince yavasliyormus uzamasi. Bakalim.. Benim daha 3 kere daha yapmam lazim bu durumda. 1 ay sonra gelismeleri tekrar yazarim. Cok tesekkur ve saglikli sac uzatmalar! :1:

Az once tekrar arastirdim da, 8 hafta uygulanacak ondan sonra birakilacak diyenler var. Dedigim gibi, o aradaki 2 hafta bekleme suresinde cok hizli uzuyormus. Bakim suresince yavasliyormus uzamasi. Bakalim.. Benim daha 3 kere daha yapmam lazim bu durumda. 1 ay sonra gelismeleri tekrar yazarim. Cok tesekkur ve saglikli sac uzatmalar! :1:

ben 3.yü yapcam 1.5 ay sonra ara vereceğim 2 hafta oldu 2 ay bakalım 2 ay sonra nolcak güneşte çok yıprandı kırıldı diyip kestirmezsem tabi :(

1 hafta önce kestrdm saçlarımı tabi sonuç hüsraan:5: ama 1 cm kadar uzadı 1 haftada :32: birazda bakımla eski haline gelicek saççlarıımm şmdi sürdüm .sinameki badem yagı dodex. bekliyorum bakalım işe yarayacak mı bende :10:

Benden tavsiye, bir sac makasi al kendine. Ve ayda bir uclarindan cok hafif kirp. Kuafore gidince hic uzattigina degmiyor. Hemen kesiveriyorlar bir cirpida. :50:

tv bakasaçlarımın ucunu elime alıp sadece çatallaşan kırık olan saç tellerini kesiyorum. annem delinin önüne posttu atıp al say demişler deli de al kendin say demiş diyo.. ama ben vazgeçemiyorum çok sık olmasada makas elime geçtiginde yada saçımın ucunda kırık gördüğüm an makası elime alıp sadece o saç telinikesiyorum ama bazen çok fazla oluyor o zman mecbur gitmek gerekiyor ama evde kesmeyi de denicem nasıl olsa dalgalı ;9

1 hafta önce kestrdm saçlarımı tabi sonuç hüsraan:5: ama 1 cm kadar uzadı 1 haftada :32: birazda bakımla eski haline gelicek saççlarıımm şmdi sürdüm .sinameki badem yagı dodex. bekliyorum bakalım işe yarayacak mı bende :10:

dodex mi bemiks kullanmıyormusun ben 3.yü yaptım ama uzayıp uzamadığını hiç bi zaman anlayamayacağım galiba

saçıma 1 aydır turp suyunu uyguluyorum. saçlarım yemin ederim gözle görülür şekilde uzadı. bugun ilk defa bu karışımı sürdüm. saçlarım ipek gıbı oldu. uzamatmıyacak olsa bıle bu karışımı tavsiye ediyorum saçlarım çok parladı. Turp suyuyla uygulayın bence. yani haftanın bi gunu turp suyu bı gunude bunu yapın.

dodex mi bemiks kullanmıyormusun ben 3.yü yaptım ama uzayıp uzamadığını hiç bi zaman anlayamayacağım galiba

ya bemiks istedim doktordan bunu verdi bilmiyorum farklı bişey olur mu ama buda vitamin içerkli ztn saçlarım uzun ama önlerini kakül kesemedi kuaför bozuntusu onlar uzasın yeter bana..ilk yapışım bu bakalım nasıl olcak 1 ay sonra...resim cekseydin farkı görebilirdin aslnda

saçıma 1 aydır turp suyunu uyguluyorum. saçlarım yemin ederim gözle görülür şekilde uzadı. bugun ilk defa bu karışımı sürdüm. saçlarım ipek gıbı oldu. uzamatmıyacak olsa bıle bu karışımı tavsiye ediyorum saçlarım çok parladı. Turp suyuyla uygulayın bence. yani haftanın bi gunu turp suyu bı gunude bunu yapın.

turplu suyu cok okudum gördüm ama yapılışını bilmiyorum..sen böyle söyleyince hemen yapasım geldi :1:

bende bu turp suyunu ilk öğrendiğim zamanlar yorumlara inanmamıştım. dalgasına filan yazıyolar sanıyordum. 3 ayda belime indi diğenler var yani. o yüzden yemin ederek yazmak istedim. gercekten faydası var hemde cok faydası var uzuyor.

bitane turbu rendelıyorum. 2-3 bardak suyla yarım saat kaynatıyorum.
sonra posasını ayırıp suyuna, ılıdıktan sonra çok az yumurta sarısı karıştırıyorum. ( yumurtanın uzamasına hiç bir etkisi yok. sadece saçları yumuşacık yapıyor, ama kokusu kalıyor yıkadıktan sonra bile, o yüzden ben çok az koyuyorum.)
Bu karışımı önce saç diplerime masaj yaparak suruyorum sonra gerı kalan suyla sacımı yıkar gıbı her yerini ıslatıyorum. Streçe sarıp en az 1 saat bekletip yıkıyorum.

turbuda bunuda uygulayın. 2 günde bir sonuç beklenmesi tabikide mümkün değil 1 ay sabredin ve uygulamaya baslamadan foto çekip karşılaştırın.

Bende bu sinameki uygulamasını yapıyorum 2. haftadayım daha yeniyim ama inanıyorum saclarımın uzayacagına ve fotografını cekiyorum ilk ve son hafta arada ne kadar bi fark olacak acaba sizlerle de paylaşırım :61:

Ayrıca zeytin yagı ile de haftada 1 kez masaj yapıyorum saç derime. Şimdiden saçlarım canlandı rengi daha parlak kırıklar da vardı psikolojik midir artık bilemem sanki eskisi kadar kırık değil gibi duruyo tavsiye ederim.

Bende bu sinameki uygulamasını yapıyorum 2. haftadayım daha yeniyim ama inanıyorum saclarımın uzayacagına ve fotografını cekiyorum ilk ve son hafta arada ne kadar bi fark olacak acaba sizlerle de paylaşırım :61:

4. kez yapmayı bekliyorum keşke bende çekseydim gerçi kıvırcık ne kadar belli olur uzadığı orasıda muamma ama neyse okullar kapanana kadar devam sonra mola turplu suyada bu hafta başlayayım bari her onuda haftada bir yapayım ama hangisinin etki ettiğini anlamak için daha sonra mı başlasam ki :S pofff

Back