bugün ilk kez yaptım sinamekiyi ve şimdi kafamda bekliyorum..
inşallah işe yarar.
InsallahIstersen banyodan sonra islakken saclarinin fotografini cek. Düzenli olarak devam et sinamekiye. 2 ay sonra yeniden resmini cek, uzamayi öyle daha rahat anlarsin. Insan fotograflara bakinca sok oluyor benim saclarim böylemiymis diye.
Seni şok edebildi mi sinameki Slania?
sağol tatlım..
tamam ,ben de öyle yapayım..
bakalım inşallah uzar bir an önce..
Slania ,ayrıca bana bitkisel şamouan kullan dediğin için de çok teşekkür ederim..
bitkisel şampuan aldım ve içine de çam terebentin döktüm bir kapak..
Ben kisa süre uyguladigim icin sok etkisi yaratmadiAma uzama olmustu, herkes diyordu saclarin ne cok uzamis diye. Diplerim baya cikmisti. Bi de ben fotograf cekmemistim. Simdi tekrar basladim bu sefer saclarimin resmini cekmeyi düsünüyorum.
Rica ederim canim.
Hangisinden aldin peki? Bende komili var o bitsin Tresan papatya özlü almayi düsünüyorum. Bu arada cam terebentin gercekten iyi geliyor saca.
Ben mayayı zeytinyağında eritememiştim ama arınması bence sinemakiden daha zor olucaktır arıtmaya çalışırken bence daha çok yıpratıyoruz saçı ama denersen lütfen sonuçlarını bildir olurmu canım ???
Yani dediğim gibi canım öyle 10 cm haftada 1-2 cm öyle bir mucize değil tabikide 1 ayda 1.5 ayda 2-2.5 cm civarında sen uyguladınmı sennin sonuçların nasıl ???
bu bimex yerine karıştırılan bildiğimiz bepanthene krem mi? kullanıp memnun olmayan arkadaşlar var mı? benim saçım 7 buçuk aydır uzamıyor zararı olur mu korkuyorum çünkü yapmadığım şey kalmadı saçıma
bu bimex yerine karıştırılan bildiğimiz bepanthene krem mi? kullanıp memnun olmayan arkadaşlar var mı? benim saçım 7 buçuk aydır uzamıyor zararı olur mu korkuyorum çünkü yapmadığım şey kalmadı saçıma
canım dün sinameki kürünü yaptım bu gün saçı dinlendiriyorum yarın mayayı yapıcam zeytin yağı iyice ısınıca atarım içine sonra ılımasını beklerim osaman ama sonuçları yarın akşam burdan yazıcam emin ol :) bu arada sinameki kürü saçımı çok yumuşattım we parlattı :86:
anladım canım tabi öyle bir mucize beklentim yok aslında nisan ortasına kadar 4 5 parmak uzaması bana yeterli şimdilik. dün ilk kes yaptım 4 saat saçımda kaldı. saçlarım bi ay öncesinden röfleliydi ya uçları çok sertti kürden sonra uçlar bile yumuşadı ve parlaklık geldi saçlarımı :)
Yaşasınn sinemakiii herkesten güzel haberler gelicek inşallahhh upuzuunn saçlı kızzzlaaarr olmamız dileklerimizleee aminbuarada kızlar saçlarınız tam olarak nerenize geliyor merak ediyorum vede nekadar uzatmak istiyorsunuzz ?????
Nisana kadar daha 3 ay var ozamana kadar dilediğin gibi uzayacaktır bence saçların çok sevindim senin saçınada yaramasına
denedim ve süperrr tavsiye ederimmm
Yaşasınn sinemakiii herkesten güzel haberler gelicek inşallahhh upuzuunn saçlı kızzzlaaarr olmamız dileklerimizleee aminbuarada kızlar saçlarınız tam olarak nerenize geliyor merak ediyorum vede nekadar uzatmak istiyorsunuzz ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?