streçledim üstünede yazma gibi bişy buldum onu bağladım umarım faydasını görürüs
gerçi görüyorumda uzama iiçin bişy diemem ama saç uçlarıma faydası oldu ilk yapışımda bile inşallah uzucakta ben inanıyorum
İnan canım inan beslenen saç uzar çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
streçledim üstünede yazma gibi bişy buldum onu bağladım umarım faydasını görürüs
gerçi görüyorumda uzama iiçin bişy diemem ama saç uçlarıma faydası oldu ilk yapışımda bile inşallah uzucakta ben inanıyorum
canım öle bi başlık var KKda, düzenli kullanımda uzamaya etkisi varmış, zaten içinde çamterebentin filan var, yani en azından uzamaya etkisi olan yağlar var, ve kutunun üstünde uzamayı sağlar filan da yazıyo, 2 ay düzenli kullanmak lazımmış
kızlaar bu gün 2. sinameki günümm ama yaa bazı günler çok umutlu oluyorum uzucak die bazı günlerde boşna kürek çekiyorum diyorum ooffff ne çok derdimiz war biz bayanların yaaa
Buldum
ayyy o ne şeker bi ifade:78::78::78::78::78: ay ben bugün düzleştirici kullandım 150 derece sonra yıpratmiyim şimdi diye düşünüp kapattım makineyi, toplayıp çıktım yine; ne zaman uzicak bunlar yaa, saçlarımı açmayı özledim, uzun dalgalı dalgalı ay ne güzeldi benim saçlarım ya; ama yıpranmıştı iyiki kestirdim diye de bardağın dolu tarafına yöneliyorumBen de bazen sıkılıyorum saçıma birşey yapsam diyorum :78:
Benim saçlarım katlı ve en üstteki katları çok kısa amacım o kısa katlardab kurtulmak. Öyle belime gelmesine gerek yok.
ayyy o ne şeker bi ifade:78::78::78::78::78: ay ben bugün düzleştirici kullandım 150 derece sonra yıpratmiyim şimdi diye düşünüp kapattım makineyi, toplayıp çıktım yine; ne zaman uzicak bunlar yaa, saçlarımı açmayı özledim, uzun dalgalı dalgalı ay ne güzeldi benim saçlarım ya; ama yıpranmıştı iyiki kestirdim diye de bardağın dolu tarafına yöneliyorum
Düzeldiğini göründe heves ile aaayy kızlaarr ben belime kadar uzatmak istiyorum diyeceksin emin ol
Yaaa...
Yok yok o kadar istemem. Bebeğim var zor oluyor. Evde hep topluyorum saçımı. İşime mani oluyor, yemek yaparken falan zor oluyor. Dışarda güzel tabi.
Bakalım :78:
Saçlarımı hiç boyatmadım ben. kuaförler bile bayılıyor rengine. Dışardan çok müdahaalede de bulunmuyorum( maşa fön vs. ) hamilelik geçirmeme rağmen iyi durumdalar. Şimdi emzirdiğim için biraz dökülmeye başladı. Hamileliğimde hiç dökülmemişti.
Bunları neden yazdıysam. Seviyorumö galiba saçlarımııııııııı
Yaaa...
Yok yok o kadar istemem. Bebeğim var zor oluyor. Evde hep topluyorum saçımı. İşime mani oluyor, yemek yaparken falan zor oluyor. Dışarda güzel tabi.
Bakalım :78:
Saçlarımı hiç boyatmadım ben. kuaförler bile bayılıyor rengine. Dışardan çok müdahaalede de bulunmuyorum( maşa fön vs. ) hamilelik geçirmeme rağmen iyi durumdalar. Şimdi emzirdiğim için biraz dökülmeye başladı. Hamileliğimde hiç dökülmemişti.
Bunları neden yazdıysam. Seviyorumö galiba saçlarımııııııııı