sevindim adına darısı herkesin saçına başına :)Yani arkadaşların bahsettiği gibi bir ayda 10 cm falan uzamadı böyle birşey mümkün değil zaten ama son derece besliyor 1 ayda 1.5 ayda 2 cm-2.5 cm civarı normalde 1 cm falan anca uzar benm saçlarım :):):)
Sabırsızlıkla bekliyorum. Ben 7 günde bir yapıyorum.tatlım koyucam da istediğim rengi tutturunca koyım diyorum
bide sinemakiyi bi bitirim uzama farkınıda koyucam mart ayında falan
benm 7 kür yaptım bugün
10. da bitiricem
özel gün olayına pek inanmıyorum ay burçlar falan inandırıcı gelmiyo bana onlara uymuyorum 5 günde bir yapıyorum işte
saç çıkartıyo bu kür benm alnımda minik saçlar çıkmaya başladı
Benim de saçım acayip ilaç kokuyor.ev hastane gibi kokuyor.saçımı yıkasam da saçın içine işledi koku.Çıkmıyor koku.Bir de ben izmir'deyim.Burada bepanten ve evigen bulamıyorum.Depolarda da yokmuş.Sadece bemiks ampulü bulabildim.
kızlar anneme bemiks almasını rica etmiştim eczacı yanında bepanthen ve evigen de wermiş. şimdi sinamikiyi kaynattım ılımasını bekliyorum içine 3 ünündende birer adet kırıcam bakalım nolucak. bu arada memnun kalanlar haftada bir keremi yapıyor cewap werebilirler mi :44:
sevindim adına darısı herkesin saçına başına :)
inşallah cnm inşallaahh ama ne biliyim ben daha çok uzıcak diye bekliyodum yada tam saçımın uzamasınının durduğu döneminemi denk geldi ne biara hiç uzamadı sanki ama şimdi başladı uzamaya belkide sinemakinin etkisidir ben 4-5 kür uyguladım 2 hafta uygulamadım bu haftada 2 kür uyguladım işte ama ben bi tanede defne yaprağı atıyorum demlenirken daha hoş kokuyor
Ben bazen 1 bazende 2 defa yapıyorum saçı partlatma konusunda son derece başarılı :)
kızlar anneme bemiks almasını rica etmiştim eczacı yanında bepanthen ve evigen de wermiş. şimdi sinamikiyi kaynattım ılımasını bekliyorum içine 3 ünündende birer adet kırıcam bakalım nolucak. bu arada memnun kalanlar haftada bir keremi yapıyor cewap werebilirler mi :44:
kızlar ben zeytinyağlı mayada yapmak istiyorum haftada bir kere onu birkere bunu yapsam olmas mı yaa o da aklımda kalıcak çünkü:26:
sende ne kadar uzama oldu pnrarsln?
Canim nereden aliyorsun ki sen Izmir'de bepanthen var. Yani benim aldigim eczanede var. :26:
Yaa bizim burada buLunmazki O ):
ben cm olarak ölçmüyorum tatlım
ara verince uzuyo bence
uygulama yaparken pek bakmıyorum
yazında yaptım ben sinamekiyi 1,5 ay kadar o zman kaşlarımdan elmacık kemiğime kadar tahminen 3-4 cm uzamıştı
senn ne durumda
bide uzamadan ziyade saçın boy atması lazım öyle 2-3 cm lik uzamalar saçta pek fark yaratmıyo bence
kızlar ben zeytinyağlı mayada yapmak istiyorum haftada bir kere onu birkere bunu yapsam olmas mı yaa o da aklımda kalıcak çünkü:26:
uzama konusunda nasıl netice aldın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?