Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Yani arkadaşların bahsettiği gibi bir ayda 10 cm falan uzamadı böyle birşey mümkün değil zaten ama son derece besliyor 1 ayda 1.5 ayda 2 cm-2.5 cm civarı normalde 1 cm falan anca uzar benm saçlarım :):):)
sevindim adına darısı herkesin saçına başına :)

Sabırsızlıkla bekliyorum. Ben 7 günde bir yapıyorum.

Canim nereden aliyorsun ki sen Izmir'de bepanthen var. Yani benim aldigim eczanede var. :26:

kızlar anneme bemiks almasını rica etmiştim eczacı yanında bepanthen ve evigen de wermiş. şimdi sinamikiyi kaynattım ılımasını bekliyorum içine 3 ünündende birer adet kırıcam bakalım nolucak. bu arada memnun kalanlar haftada bir keremi yapıyor cewap werebilirler mi :44:

Ben bazen 1 bazende 2 defa yapıyorum saçı partlatma konusunda son derece başarılı :)

Kızlaaaaarrr bişey sorucam bnm saçlarım uçları temizlenince daha çok uzuyor sizdede aynısı oluyormu ??? yada sinemaki uyguladığınızda kestirmeseniz dahi uzama devam ediyormu ??? hem kestir kestir nereye kadar ben kestiriyorum uzuyor e sona gene aynı boyyy e dön başa oluyor bu seeferr buarada saçımdada hiç kırık yok.

kızlar ben zeytinyağlı mayada yapmak istiyorum haftada bir kere onu birkere bunu yapsam olmas mı yaa o da aklımda kalıcak çünkü:26:

ben 5 günde bir yapıyorm

sende ne kadar uzama oldu pnrarsln?

ben cm olarak ölçmüyorum tatlım
ara verince uzuyo bence
uygulama yaparken pek bakmıyorum
yazında yaptım ben sinamekiyi 1,5 ay kadar o zman kaşlarımdan elmacık kemiğime kadar tahminen 3-4 cm uzamıştı
senn ne durumda
bide uzamadan ziyade saçın boy atması lazım öyle 2-3 cm lik uzamalar saçta pek fark yaratmıyo bence

Merhabalar...
Japon gülü sana teşekkürü bir borç bilirim öncelikle:)) Bu sinamekiyi iki defa kullandım uzama konusunda birşey söylemek için erken ama saçlarıma müthiş bakım yapıyor . Erkek arkadaşım bile farketti o kadar yani, geçenlerde saçlarımın parladığını söyledi . Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ben de. Ayrına buna ilave olarak şampuanımın içine bir kaç damla çam terabentin damlatıyorum belki bunun da faydası oluyordur.

Ben de uzama henüz yok. Hep önden ölçüyorsum dün akşam arkadan ölçtürdüm eşime. Bakalım :) 6. yı uyguladım.

kızlar ben zeytinyağlı mayada yapmak istiyorum haftada bir kere onu birkere bunu yapsam olmas mı yaa o da aklımda kalıcak çünkü:26:

Ben mayayı zeytinyağında eritememiştim ama arınması bence sinemakiden daha zor olucaktır arıtmaya çalışırken bence daha çok yıpratıyoruz saçı ama denersen lütfen sonuçlarını bildir olurmu canım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…