• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bugün ilk kez yaptım sinamekiyi ve şimdi kafamda bekliyorum..
inşallah işe yarar.

Insallah :61: Istersen banyodan sonra islakken saclarinin fotografini cek. Düzenli olarak devam et sinamekiye. 2 ay sonra yeniden resmini cek, uzamayi öyle daha rahat anlarsin. Insan fotograflara bakinca sok oluyor benim saclarim böylemiymis diye. :66:

Insallah :61: Istersen banyodan sonra islakken saclarinin fotografini cek. Düzenli olarak devam et sinamekiye. 2 ay sonra yeniden resmini cek, uzamayi öyle daha rahat anlarsin. Insan fotograflara bakinca sok oluyor benim saclarim böylemiymis diye. :66:

sağol tatlım..
tamam ,ben de öyle yapayım..
bakalım inşallah uzar bir an önce..

Slania ,ayrıca bana bitkisel şamouan kullan dediğin için de çok teşekkür ederim..
bitkisel şampuan aldım ve içine de çam terebentin döktüm bir kapak..

Seni şok edebildi mi sinameki Slania?

Ben kisa süre uyguladigim icin sok etkisi yaratmadi :37: Ama uzama olmustu, herkes diyordu saclarin ne cok uzamis diye. Diplerim baya cikmisti. Bi de ben fotograf cekmemistim. Simdi tekrar basladim bu sefer saclarimin resmini cekmeyi düsünüyorum.

sağol tatlım..
tamam ,ben de öyle yapayım..
bakalım inşallah uzar bir an önce..

Slania ,ayrıca bana bitkisel şamouan kullan dediğin için de çok teşekkür ederim..
bitkisel şampuan aldım ve içine de çam terebentin döktüm bir kapak..

Rica ederim canim.:61:
Hangisinden aldin peki? Bende komili var o bitsin Tresan papatya özlü almayi düsünüyorum. Bu arada cam terebentin gercekten iyi geliyor saca. :8:

Son düzenleme:
Ben kisa süre uyguladigim icin sok etkisi yaratmadi :37: Ama uzama olmustu, herkes diyordu saclarin ne cok uzamis diye. Diplerim baya cikmisti. Bi de ben fotograf cekmemistim. Simdi tekrar basladim bu sefer saclarimin resmini cekmeyi düsünüyorum.

Rica ederim canim.:61:
Hangisinden aldin peki? Bende komili var o bitsin Tresan papatya özlü almayi düsünüyorum. Bu arada cam terebentin gercekten iyi geliyor saca. :8:

canım,
ben Tresan papatyalı aldım.ve içine bir kapak da çam terebentim ekledim..
inşallah iyi olacak saçlarımız..
Komili bende biraz fazla yağlanma yapmıştı da daha önce ,ben de Tresan alayım dedim.
ısırganlısını almadım,o çok kazık gibi yapıyor saçımı ..

Ben mayayı zeytinyağında eritememiştim ama arınması bence sinemakiden daha zor olucaktır arıtmaya çalışırken bence daha çok yıpratıyoruz saçı ama denersen lütfen sonuçlarını bildir olurmu canım ???:3::3::3::3:

canım dün sinameki kürünü yaptım bu gün saçı dinlendiriyorum yarın mayayı yapıcam zeytin yağı iyice ısınıca atarım içine sonra ılımasını beklerim osaman ama sonuçları yarın akşam burdan yazıcam emin ol :) bu arada sinameki kürü saçımı çok yumuşattım we parlattı :86:

Yani dediğim gibi canım öyle 10 cm haftada 1-2 cm öyle bir mucize değil tabikide 1 ayda 1.5 ayda 2-2.5 cm civarında sen uyguladınmı sennin sonuçların nasıl ???

anladım canım tabi öyle bir mucize beklentim yok aslında nisan ortasına kadar 4 5 parmak uzaması bana yeterli şimdilik. dün ilk kes yaptım 4 saat saçımda kaldı. saçlarım bi ay öncesinden röfleliydi ya uçları çok sertti kürden sonra uçlar bile yumuşadı ve parlaklık geldi saçlarımı :)

bu bimex yerine karıştırılan bildiğimiz bepanthene krem mi? kullanıp memnun olmayan arkadaşlar var mı? benim saçım 7 buçuk aydır uzamıyor zararı olur mu korkuyorum çünkü yapmadığım şey kalmadı saçıma :43:

bu bimex yerine karıştırılan bildiğimiz bepanthene krem mi? kullanıp memnun olmayan arkadaşlar var mı? benim saçım 7 buçuk aydır uzamıyor zararı olur mu korkuyorum çünkü yapmadığım şey kalmadı saçıma :43:

Bepanthene ampül canım..
ve ben bugün ilk kez yaptım,saçlarım yumuşacık oldu ...

Minik cam tüp ampul dediğimiz. Eczacından bepanthene ampul yeter.

canım dün sinameki kürünü yaptım bu gün saçı dinlendiriyorum yarın mayayı yapıcam zeytin yağı iyice ısınıca atarım içine sonra ılımasını beklerim osaman ama sonuçları yarın akşam burdan yazıcam emin ol :) bu arada sinameki kürü saçımı çok yumuşattım we parlattı :86:

Yaşasınn sinemakiii herkesten güzel haberler gelicek inşallahhh upuzuunn saçlı kızzzlaaarr olmamız dileklerimizleee amin :21::21::21::21::21: buarada kızlar saçlarınız tam olarak nerenize geliyor merak ediyorum vede nekadar uzatmak istiyorsunuzz ?????:66::66::66:

Canım sadece bir arkadaşımızın saçını döktü oda sadece 2 uygulama sonrasındaysa tamamen kesti korkma bence burdaki herkes memnun görünüyor ilk zamanlar uygularken bnmöde çok döküldü şimdiyese 1-2 tel anca geliyor bnm saçlarımın diplerinde bir karış falan hiç boya yok sadece uçlarında var onlrda berbat durumdalardı omuzlarımda saçlarım ve yumuşacık oluyor sadece daha çabuk yağlanıoyor uygulamadan sonra ama sonuç harikulade sonuçta içinde zararlı birşey yokki :52::52::52::52::52::52::32::32::32:

anladım canım tabi öyle bir mucize beklentim yok aslında nisan ortasına kadar 4 5 parmak uzaması bana yeterli şimdilik. dün ilk kes yaptım 4 saat saçımda kaldı. saçlarım bi ay öncesinden röfleliydi ya uçları çok sertti kürden sonra uçlar bile yumuşadı ve parlaklık geldi saçlarımı :)

Nisana kadar daha 3 ay var ozamana kadar dilediğin gibi uzayacaktır bence saçların çok sevindim senin saçınada yaramasına :21::21::21::21::21:

Yaşasınn sinemakiii herkesten güzel haberler gelicek inşallahhh upuzuunn saçlı kızzzlaaarr olmamız dileklerimizleee amin :21::21::21::21::21: buarada kızlar saçlarınız tam olarak nerenize geliyor merak ediyorum vede nekadar uzatmak istiyorsunuzz ?????:66::66::66:

Benim sütyen hizamda ve popoma kadar uzatmak istiyorum. :66:

Nisana kadar daha 3 ay var ozamana kadar dilediğin gibi uzayacaktır bence saçların çok sevindim senin saçınada yaramasına :21::21::21::21::21:

inaşallah canım yaa erkek arkadaşım gelicek izne teee şırnaklardan :66: o gelene kadar 5 parmak uzasa yeter şimdilik :23: bu arada annem bu gün saçlarımı elliye elliye bir hal oldu pamuk gibi oldular keçe gbi saçlar diyoo :60: annemde istiyo şimdi aynı kürden kendine :)

ammiinnn inşallahh inşallah:46: benim saçlarım omzumdan 5 parmak falan aşağıda benim istediğim nisana kadar 4 5 parmak daha ilk hedefim yani :)

kızlar aklıma bişy geldi ben bu kürü we haftanın bi dier günüde mayalı kürü yapmayı düşünüyorum hatta şimdide mayalı kürü hazırlıcam acaba bu sinameki kürünün içine maya ilave etsek ne olur :26:

arkadaslar bir sürü sey yapıyoruz ama ileriyi düşünmeden sinameki yi bende yaptım o yüzden rahatca yorum yapablirim bakın bi süreden sonra dökülme yaaptı bende tamam uzadı saçlarım yalan degil ama öyle ayda 10 cm haftada 2cm diil tepi topu 3 4 cm dir bu 3 ay içindeki uzama yani normal uzadı cok fazla kırıktn dolayı kestrdm kısaldı 6 cm kadar simdi bu kürden sinemakiyi çıkardım bi çay kaşıgı cam terebentini ekliyorum öyle suruyorum bu pazar 4cüyü yapıcam we gelelim içten beslemeye bi arkds pırasa yiyin demişti ben hayatımda yeşil sebze yemem ama artık her aksam yemegnde yiyecegm kesin bakalım ne olacak ama maya olayını mantıgım almıyor nedense:53:

Back